הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

tbol vs dbol vs sdrol

Wargreymon198

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
9
53
5
דונו ...
מה יותר עדיף
אני שוקל להוסיף אוראלי לסייקל טסט 500.
וכרגיל כל אחד נהיה פרופסור ..
דיבול יעשה אותך בלון מים ...
סופרדרול גורם לגינו
טיבול לא תרגיש כלום
דונו
אני הבנתי שטיבול זה דיבול בלי המים ובלי תופעות לוואי אסטרוגניות .

צ
תגיד אחי הסרג הזה שהושעהה טבעי לדעתך? אפשר להגיע לזה טבעי?
Ben35 עזב/ה את הצאט
ברצינות,אין לי מושג אח
מה גם שאפשר לראות אם החומר ״עובד״
(ואם יש מילה לדילר) 😃

לעקוב אחר אסטרוגן..(ולא רק על פי תחושה)..
פרולקטין..
בדיקת psa.. (לא הוכח שיש קשר,אבל אתה יודע לבדוק)

מרקרים עשית במהלך? או שתעשה רק בסיום?
היו דברים לא נעימים? פצעונים/עור שומני/עצבנות/דכדוך/זקפות לא מבוקרות/חרמנות אקסטרה/גודל אשכים?

תכנס ישר לסייקל שני? או מעט מנוחה?
הטסט ל׳גיט או אנדר?
היית משנה משו? בראייה לאחור?

*כמובן שאם לא בא לך לשתף,אני מבין 😃
זה שטסט הוא UGL לא אומר שאין שם חומר לג'יט אתה יודע ...ברור שעדיף רפואי אבל יש חברות UGL נהדרות כמו למשל הילמה,דאוס וכו

זה שטסט הוא UGL לא אומר שאין שם חומר לג'יט אתה יודע ...ברור שעדיף רפואי אבל יש חברות UGL נהדרות כמו למשל הילמה,דאוס וכו
ברור לי.
אבל אם אפשר לבדוק השפעה(פרט למה שהאדם מרגיש) לראות גם מדדים..

מרקרים עשית במהלך? או שתעשה רק בסיום?
היו דברים לא נעימים? פצעונים/עור שומני/עצבנות/דכדוך/זקפות לא מבוקרות/חרמנות אקסטרה/גודל אשכים?

תכנס ישר לסייקל שני? או מעט מנוחה?
הטסט ל׳גיט או אנדר?
היית משנה משו? בראייה לאחור?

*כמובן שאם לא בא לך לשתף,אני מבין 😃
לא עשיתי בדיקות דם, ההרגשה הכללית הייתה טובה אז לא ראיתי צורך לעשות..
יש אקנה אבל לא כזה מוגזם באיזור כתפיים וגב. לפעמים התפרצויות זעם - כן, גודל אשכים כרגיל כי אני עם פרגניל. חצי שנה מנוחה לגוף, טסט אנדר אבל רמה גבוהה של חומר. לא הייתי משנה כלום, מבסוט מכל דבר שביצעתי בסייקל הזה. כן הייתי יכול להתמקד יותר בבילדינג, כלומר, תרגילי עזר יותר לידיים, כתפיים וחזה מאשר התקדמות בעיקר על כוח בישביל למקסם עלייה במסת שריר באיזורים החלשים שלי אבל הכל טוב, עדיין עליתי במסת שריר באיזורים האלה.

לא עשיתי בדיקות דם, ההרגשה הכללית הייתה טובה אז לא ראיתי צורך לעשות..
יש אקנה אבל לא כזה מוגזם באיזור כתפיים וגב. לפעמים התפרצויות זעם - כן, גודל אשכים כרגיל כי אני עם פרגניל. חצי שנה מנוחה לגוף, טסט אנדר אבל רמה גבוהה של חומר. לא הייתי משנה כלום, מבסוט מכל דבר שביצעתי בסייקל הזה. כן הייתי יכול להתמקד יותר בבילדינג, כלומר, תרגילי עזר יותר לידיים, כתפיים וחזה מאשר התקדמות בעיקר על כוח בישביל למקסם עלייה במסת שריר באיזורים החלשים שלי אבל הכל טוב, עדיין עליתי במסת שריר באיזורים האלה.
תעלה תמונה של הפיזיק נראה מה סייקל נותן

גם אני חושב שזה הוא.. יש לו אובססיה מטורפת אליו.
מה זה אתה מפגר לגמרי לי יש אובססיה לסרג? אז אם אני סרג יש לי אובססיה לעצמי? מתי שמעת שלבן אדם יש אובססיה לעצמו,כולה שאלתי שאלה על בן אדם בפורום מה אתם רוצים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית