הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט לטכניקה

White_Hulk

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
14
54
0
מזמן לא העלתי, נראה מה קורה:)
משקל גוף 73 קילו.
1.78 גובה.

דדליפט 85 קילו (רק הפעם התחיל להרגיש קשה):

סקוואט 65 קילו (כל העלאת משקל זה מאבק מטורף):

אני אוכל כמו פאקינג ליצן ועדיין קשה.. צריך לישון יותר.
ד"א בבנץ' ב-67.5 קילו הצלחתי 5-5-3 להעלות או להשאר פעם הבאה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדדליפט לא היכ טוב..
הגב התחתון שלך לא בפשיטה ואתה מושך רק מהגב.. בעצם כל החלק הראשון של המשיכה שמתבצעת בעזרת הרגליים.. לא קיים....
תקרא שוב את הספר...

לגבי הסקוואט .. די טוב
הברכייםפ טיפה גולשות
תוציא יותר חזה ואל תיפול למטה.. תרד בצורה מבוקרת.. זה יעזור עם הגלישה שלה ברכיים

• פותח/ת השרשור
הדדליפט לא היכ טוב..
הגב התחתון שלך לא בפשיטה ואתה מושך רק מהגב.. בעצם כל החלק הראשון של המשיכה שמתבצעת בעזרת הרגליים.. לא קיים....
תקרא שוב את הספר...

לגבי הסקוואט .. די טוב
הברכייםפ טיפה גולשות
תוציא יותר חזה ואל תיפול למטה.. תרד בצורה מבוקרת.. זה יעזור עם הגלישה שלה ברכיים

סבבה תודה.. רק לגבי הדדליפט, מה זאת אומרת הגב התחתון לא בפשיטה? שאני לא מכווץ אותו?

סבבה תודה.. רק לגבי הדדליפט, מה זאת אומרת הגב התחתון לא בפשיטה? שאני לא מכווץ אותו?

תוציא את התחת יותר החוצה ותכווץ. ואז, רק כשאתה מגיע ל"תנוחה הכי מכווצת ולא נוחה" (כמעט ציטוט של ריפ) תתחיל למשוך.

• פותח/ת השרשור
עקרונית, אתה מרים את התחת שלך (מיישר רגליים) לפני שאתה מושך, ואז אתה לא מושך מהרגליים בכלל.
לא הבנתי אם הגבת לי על הטכניקה או לטוקסילייט על הטענה בקשר לדדליפט?

בכל מקרה, הכניסה שלי לסט היא עפ"י מה שראיתי בדיוידי - מוט באמצע כף הרגל, לתפוס את המוט, להתכופף עד שהרגליים נוגעות במוט ולמשוך, משהו שאני שוכח?

הגבתי לך. כשאתה מושך במשיכה הראשונית. אתה אמור ליישר את הרגליים ולהשאר עם אותה זווית של הגב (ביחס לרצפה).
מה שקורה אתה מיישר את הרגליים, אבל הגב שלך לא נשאר באותו זווית. אתה מיישר את הרגליים והמוט עדיין על הקרקע, זה לא אמור להיות ככה.

לדדליפט (אתה לא עושה טוב)
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=27577&postcount=1

סקוואט אתה עושה חצי גוד מורנינג, קורס ומאבד מתח
תוציא חזה, תרים מרפקים, שב אחורה בלי לאבד מנח ואל תתן לגב לקרוס
תעבוד על התנועה עם משקל קצת יותר קל

• פותח/ת השרשור
הגבתי לך. כשאתה מושך במשיכה הראשונית. אתה אמור ליישר את הרגליים ולהשאר עם אותה זווית של הגב (ביחס לרצפה).
מה שקורה אתה מיישר את הרגליים, אבל הגב שלך לא נשאר באותו זווית. אתה מיישר את הרגליים והמוט עדיין על הקרקע, זה לא אמור להיות ככה.
נראה לי שהבנתי, תודה. בכל מקרה אני חושב שאני יקרא שוב בספר דדליפ, התנועה שלי באמת נראית מוזר קצת.

---------- התגובה התווספה ב 16:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:36 ----------

לדדליפט (אתה לא עושה טוב)
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=27577&postcount=1

סקוואט אתה עושה חצי גוד מורנינג, קורס ומאבד מתח
תוציא חזה, תרים מרפקים, שב אחורה בלי לאבד מנח ואל תתן לגב לקרוס
תעבוד על התנועה עם משקל קצת יותר קל
בסקוואט "איבוד מתח וגוד מורנינג" אתה מתכוון למה שקורה שניה אחרי הבאונס? ה"נפילה" קדימה?
המרפקים נשארים מורמים במהלך כל התנועה לא?

דדליפט תרים את החזה, אני כמעט בטוח שהמוט לא ממקום מעל חצי כף הרגל (כולל החלק שאתה לא רואה)

סקוואט לדעתי אתה חושב לסיים גבוה מידי. רד יותר נמוך.
ומה ששאר אמרו לך על הכיווץ.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי את ההערות, תודה. אם אני עובד על טכניקה בסקוואט ודדליפט להוריד משקל ולשלב את זה כאימון רגיל? כאילו דילואד?

אוקי הבנתי את ההערות, תודה. אם אני עובד על טכניקה בסקוואט ודדליפט להוריד משקל ולשלב את זה כאימון רגיל? כאילו דילואד?

כאילו משקל שתעבוד בטכניקה נכונה
תקרא לזה איך שבא לך

בהצלחה, תעלה שוב סרטונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית