הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לקלוריות בחזה עוף

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אהלן חבר'ה
כשרשום לי שבחזה עוף מבושל/צלוי יש 175 קלוריות ל-100 גרם, זה כולל את השמן שאני שם בבישול? או שאת זה אני צריך לחשב בנפרד?
כי נגיד על חזה עוף טרי רשום 125 קלוריות ל100 גרם, ואני שם רק שמן זית נגיד עשר גרם על כל החזה עוף, אז זה לא אמור להיות החישוב (חזה עוף טרי+השמן זית ששמתי)? או שבעצם 100 גרם של חזה עוף אחרי בישול/צלייה הוא יותר מ100 גרם של חזה עוף טרי ולכן זה מתקזז באופן יחסי?
מרגיש שגונבים אותי פה בכמה עשרות קלוריות ביום 😃
בבקשה לא להסתלבט אני בחיטוב תקופה ארוכה וכל קלוריה חשובה לי תודה 😃

• פותח/ת השרשור
הקלוריות של החזה עוף זה הקלוריות של החזה עוף בלבד
אתה מחשב עם השמן שאתה מוסיף
אז מאה גרם חזה עוף אחרי שאני מבשל אותו בטוסטר אובן זה בעצם מאה גרם חזה עוף טרי? ולהוסיף פשוט את השמן וכל מה ששמתי בנוסף? אז בשביל מה יש את הערך של חזה עוף אחרי בישול? הערכה של חזה עוף עם שמן כביכול?

זה באפליקציה my fitness Pal חזה עוף מבושל/צלוי

עצה שלי, בחיים אל תסתכל בערכים שאנשים שמים בMY FINTSS PAL.
תמיד תסתכל באתר הזה, לדוגמא:
חזה עוף, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary

קלוריות של חזה עוף טרי.
רק לפי האתר הזה אני לוקח ערכים של כל מאכל.

ד"א - כדאי שתחשב את הערכים של חזה עוף טרי ולא מבושל או צלוי, כי ככה תדייק יותר בקלוריות ובחלבון שאתה מקבל ממנו.

• פותח/ת השרשור
עצה שלי, בחיים אל תסתכל בערכים שאנשים שמים בMY FINTSS PAL.
תמיד תסתכל באתר הזה, לדוגמא:
חזה עוף, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary

קלוריות של חזה עוף טרי.
רק לפי האתר הזה אני לוקח ערכים של כל מאכל.

ד"א - כדאי שתחשב את הערכים של חזה עוף טרי ולא מבושל או צלוי, כי ככה תדייק יותר בקלוריות ובחלבון שאתה מקבל ממנו.

אני יודע האתר הזה זה הבסיס שלי אני תמיד מסנכרן מה שיש באפליקציה עם האתר הזה.
לגבי החזה עוף טרי, העניין הוא שנגיד אני מכניס קילו שלם לתנור, אני לא יכול לשקול את זה לפני כי אני אוכל רק חלק מזה, אז מה כדאי להפריד את מה שאני מתכנן לאכול עכשיו משאר החזה עוף? ואז ככה לחשב את הלפני בישול?

לגבי החזה עוף טרי, העניין הוא שנגיד אני מכניס קילו שלם לתנור, אני לא יכול לשקול את זה לפני כי אני אוכל רק חלק מזה, אז מה כדאי להפריד את מה שאני מתכנן לאכול עכשיו משאר החזה עוף? ואז ככה לחשב את הלפני בישול?
או שפשוט לצורך העניין אם אתה אוכל את זה בשבוע אז תחלק קילו ב7, כל יום תאכל מנה שווה בערך, ותרשום שאתה אוכל את זה כל יום, ואז זה פחות קריטי.

לא הבנתי מה הסיפור, תשקול ותחשב אחרי בישול וזה הכל.

כשרשום לי שבחזה עוף מבושל/צלוי יש 175 קלוריות ל-100 גרם, זה כולל את השמן שאני שם בבישול?
לא, זה כולל רק את החזה עוף. לא את השמן שאתה שם, לא את הרטבים, לא את פירורי הלחם, רק החזה עוף.
או שבעצם 100 גרם של חזה עוף אחרי בישול/צלייה הוא יותר מ100 גרם של חזה עוף טרי
חזה עוף (וכל בשר) מאבד נוזלים בצליה ושוקל פחות אחרי זה, אם תשים 100 גרם חזה עוף טרי אז אחרי צליה ייצא לך בערך 70 גרם (תלוי כמה אתה צולה אותו), בגלל זה הערכים שונים ל 100 גרם לפני צליה ו 100 גרם אחרי צליה.
2 = 2
האם 2 + 3 עדיין = 2?
תלוי את מי תשאל וכמה הוא גרוע בחשבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית