הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם (טבעי)

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני טבעי כ4 שנים לערך בחדר כושר, מתאמן ברצינות עשיתי עכשיו בדיקות דם אחרי שלא עשיתי שנים לראות מה המצב בפנים, יש קצת אנזימי כבד בכמות מעט יותר גבוהה ממה שצריך הרופא אמר שכנראה מהכדורי שינה שאני משתמש בהל אבל זה לא רציני זה ממש מעט מעל בכל מקרה אני אשמח שתסתכלו על התוצאות ותגידן את דעתכם מהידע שלכם, הטסט שלי נמוך יחסית או שזה נחשב הנורמה ?

חשוב לציין שהשתמשתי כשלושה חודשים בMK וירדתי מזה לא מזמן האמת לא ככ ראיתי מזה תוצאות וחושב להתחיל סייקל אחרי שאסיים עם האנטיביוטיקה ( סוג של משהו בקיבה לא רציני בכלל שגורם לי לשילשולים, התגלה בבדיקת צואה )

נערך לאחרונה:
אמנם לא הורמונים ,still its a ped
upload_2022-1-31_13-17-44.png

אין לי שמץ גם כל משתמש כל משתמש שני בבאן וכל שלישי נדפק ואני צריך לפתוח חדש
כמה לך?
2, השני בבאן כבר יותר משנה נראה לי ואז יש רק את זה
אפשר התייחסות לנושא ?
תצלם עם camscanner תעלה לפה קובץ שיהיה אפשר לקרוא ונענה לך

דבר עם הרופא שלך תספר לו את כל מה שרשמת פה הוא ייתן לך תשובות נורמליות . אף אחד פה לא יוכל להגיד לך בסדר לא בסדר

• פותח/ת השרשור
2, השני בבאן כבר יותר משנה נראה לי ואז יש רק את זה

תצלם עם camscanner תעלה לפה קובץ שיהיה אפשר לקרוא ונענה לך
תלחץ על התמונה זה פותח אותה בברור בקישור
דבר עם הרופא שלך תספר לו את כל מה שרשמת פה הוא ייתן לך תשובות נורמליות . אף אחד פה לא יוכל להגיד לך בסדר לא בסדר
רופא משפחה לא ככ מבין משהו בוא נגיד ככה…לא שפה רופאים אבל יש פה ידע בנושא לחלק מהאנשים ואותם אני רוצה לשמוע

שמרת על צום לפני שעשית את הבדיקות ?
לא ציינת את הגיל ואם אתה על תזונה מיוחדת (קטו\טבעונות וכו')
דווקא הטסט שלך נראה אחלה, אבל הTSH, סוכר לא נראים משהו. יש מצב שאתה צורך הרבה סוכר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמרת על צום לפני שעשית את הבדיקות ?
לא ציינת את הגיל ואם אתה על תזונה מיוחדת (קטו\טבעונות וכו')
דווקא הטסט שלך נראה אחלה, אבל הTSH, סוכר וLDL לא נראים משהו. יש מצב שאתה צורך הרבה סוכר?
לקחתי באותו תקופה mk677 וכדורי שינה שאני כבר לקוח באופן קבוע

עכשיו בדיקות דם אחרי שלא עשיתי שנים לראות מה המצב בפנים
אז אני אחזוא על זה, הבדיקות לא מושלמות. .
אין משהו עם דגל אדום, אבל רמות סוכר די גבוהות , רואים שאתה צורך הרבה מאוד חלבון\מתאמן ובלוטת התריס טיפה עייפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית