הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם (טבעי)

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני טבעי כ4 שנים לערך בחדר כושר, מתאמן ברצינות עשיתי עכשיו בדיקות דם אחרי שלא עשיתי שנים לראות מה המצב בפנים, יש קצת אנזימי כבד בכמות מעט יותר גבוהה ממה שצריך הרופא אמר שכנראה מהכדורי שינה שאני משתמש בהל אבל זה לא רציני זה ממש מעט מעל בכל מקרה אני אשמח שתסתכלו על התוצאות ותגידן את דעתכם מהידע שלכם, הטסט שלי נמוך יחסית או שזה נחשב הנורמה ?

חשוב לציין שהשתמשתי כשלושה חודשים בMK וירדתי מזה לא מזמן האמת לא ככ ראיתי מזה תוצאות וחושב להתחיל סייקל אחרי שאסיים עם האנטיביוטיקה ( סוג של משהו בקיבה לא רציני בכלל שגורם לי לשילשולים, התגלה בבדיקת צואה )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אני אחזוא על זה, הבדיקות לא מושלמות. .
אין משהו עם דגל אדום, אבל רמות סוכר די גבוהות , רואים שאתה צורך הרבה מאוד חלבון\מתאמן ובלוטת התריס טיפה עייפה.
אבא שלי חולה סכרת, אבל שמע יש לי מאמן שעושה לי תפריט תזונה ואני אוכל מסודר וכמעט בלי סוכרים הכל אוכל לרוב דגיפ אורז חזה עוף ופעם אחת שייק חלבון (מסכם לך בגדול) וביצים…יכול להיות שזה עניין תורשתי? או שזה בגלל הmk?

יכול להיות שזה עניין תורשתי?
יש מצב, תבקש מרופא לבדוק עוד פעם ותקפיד לא לאכול 12 שעות לפני הבדיקה.
אצלך הסוכר 96, 100-120 זה טרום סכרת ובדרך כלל שולחים לעוד בדיקה וממליצים על שינוי באורך חיים.
אם אתה אוכל מסודר, כנראה זה תורשתי.

• פותח/ת השרשור
יש מצב, תבקש מרופא לבדוק עוד פעם ותקפיד לא לאכול 12 שעות לפני הבדיקה.
אצלך הסוכר 96, 100-120 זה טרום סכרת ובדרך כלל שולחים לעוד בדיקה וממליצים על שינוי באורך חיים.
אם אתה אוכל מסודר, כנראה זה תורשתי.
ממש מוזר ומטריד לשמוע..למרות שחזרתי אל רופא המשפחה שלי וביקשתי ממנו שיעבור על הבדיקות ויגיד לי את דעתו, הוא אמר שהכל תקין למעט העניין של האינזימי כבד שקצת גבוהה מהרגיל וגם ממש בקטנה ולא משהו רציני

ממש מוזר ומטריד לשמוע.
המידע נגיש באינטרנט , אתה יכול לאמת את זה בעצמך אפילו.
רופא משפחה דיבר רק על מה שחגר מטווח הנורמה ואצלך זה רק אנזמי הכבד ובאמת זה משהו מינורי. צריך רמה פי 3 מזה כדי להתחיל לחשוד בכבד שומני.
אני די בטוח שאם ערך הסוכר שלל היה 101 נגיד ולא 96, הוא היה אומר שהסוכר קצת גבוה אבל לא ברמה של סכרת. תבקש בדיקת דם חוזרת ותקפיד על צום לפני הבדיקה ותראה מה המצב.
תבקש מרופא להוסיף בדיקה דם של a1c , זה יתן מידע על רמות הסוכר חודשים אחורה. זאת בדיקה פשוטה , לא יעשו בעיות על זה

• פותח/ת השרשור
המידע נגיש באינטרנט , אתה יכול לאמת את זה בעצמך אפילו.
רופא משפחה דיבר רק על מה שחגר מטווח הנורמה ואצלך זה רק אנזמי הכבד ובאמת זה משהו מינורי. צריך רמה פי 3 מזה כדי להתחיל לחשוד בכבד שומני.
אני די בטוח שאם ערך הסוכר שלל היה 101 נגיד ולא 96, הוא היה אומר שהסוכר קצת גבוה אבל לא ברמה של סכרת. תבקש בדיקת דם חוזרת ותקפיד על צום לפני הבדיקה ותראה מה המצב.
תבקש מרופא להוסיף בדיקה דם של a1c , זה יתן מידע על רמות הסוכר חודשים אחורה. זאת בדיקה פשוטה , לא יעשו בעיות על זה
בסדר אחי תודה רבה, ובהקשר לנושא הקודם שפתחתי ביעוץ עם המאמן שלי אמר לי שנכון עדיף להמנע משתיית אלכוהול בסייקל אבל זה גם לא הכי מסוכן זה פשוט לא ככ בריא, מה דעתך על זה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית