הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי Turkesterone

דניס1995

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
שלום, מישהו התנסה עם Turkesterone וראה תוצאות ?, מדובר ב Ecdysteroid, לאקדיסטרואידים יש מבנה דומה להורמון הגברי טסטוסטרון ואמור לשפר ביצועים ברמה מסוימת ללא תופעות לוואי

שלום, מישהו התנסה עם Turkesterone וראה תוצאות ?, מדובר ב Ecdysteroid, לאקדיסטרואידים יש מבנה דומה להורמון הגברי טסטוסטרון ואמור לשפר ביצועים ברמה מסוימת ללא תופעות לוואי
אין טעם לחפש תחליפים לדבר האמיתי.
שום דבר לא יביא לך את מה שהדבר האמיתי יכול לתת.

• פותח/ת השרשור
אין טעם לחפש תחליפים לדבר האמיתי.
שום דבר לא יביא לך את מה שהדבר האמיתי יכול לתת.
ברור זה מובן, השאלה האם זה מניב רמה מסויימת של שיפור ביצועים, מכיוון שזה לא הורמונאלי אז לא יהיו תופעות לוואי אנדרוגניות מזה ולא יהיה צורך לעשות PCT לאחר מכן כלומר יהיה ניתן להשתמש בזה כל השנה כתוספת למשפרי ביצועים שכרגע בשימוש

זה לא הוכח כי זה פועל בשום צורה על אנשים בשום מחקר, (רק על עכברים) הייתי אומר שזה בטוח לשימוש אבל זה לא יתן לך שום דבר ככל הנראה, כל האנשים שהשתמשו בזה ו"ראו תוצאות" זה כנראה פלסיבו אף אחד לא יודע עד כמה זה עובד וזה יהיה בזבוז של כסף.
אם אתה מנסה לגדול בלי תופעות לוואי אתה לא תמצא חומרים אחרים חוץ מקריאטין,קפאין כמה חומרים מינימליים (כמו ,beta-alanine) ומיקרו-נוטריאנטים

(לא הייתי מציעה לך להתלהב מגרג דוסט על כל מה שהוא מנסה למכור)

ברור זה מובן, השאלה האם זה מניב רמה מסויימת של שיפור ביצועים, מכיוון שזה לא הורמונאלי אז לא יהיו תופעות לוואי אנדרוגניות מזה ולא יהיה צורך לעשות PCT לאחר מכן כלומר יהיה ניתן להשתמש בזה כל השנה כתוספת למשפרי ביצועים שכרגע בשימוש
כנראה שמבחינת שיפור ביצועים הוא לא כזה משמעותי.
אין טעם לחפש דברים אחרים לשיפור ביצועים.

איזה מחשבה מטומטמת

בכל מקרה בספק שטורק שווה את הכסף אם הוא בכלל משפר ביצועים
ללא ספק מטומטם שאנשים מפחדים לדחוף מחט לתחת ומחפשים לזרוק כסף על שטויות שלא יעזרו להם.
יפה אמרת.

להלן,

קבצים מצורפים

• 618E90A3-D7C4-4923-97AE-404CE737F36D.jpeg
    618E90A3-D7C4-4923-97AE-404CE737F36D.jpeg
    KB 158.7 · צפיות: 48
חלק מדווחים שזה כן נותן תוצאות וחלק לא. לא נסיתי לכן אני לא יודע.

הדבר הזה מן הסתם לא יתקרב הרמת העוצמה לסייקל של טסט' או כל דבר שנקשר לתרופה אנדרוגנית.

חלק מדווחים שזה כן נותן תוצאות וחלק לא. לא נסיתי לכן אני לא יודע.

הדבר הזה מן הסתם לא יתקרב הרמת העוצמה לסייקל של טסט' או כל דבר שנקשר לתרופה אנדרוגנית.
סקאם, זה מה שזה, סטיב השווה את זה ל2.5מג אנאבר , בדיחה, במחיר של 70 דולר לבקבוק.

סקאם, זה מה שזה, סטיב השווה את זה ל2.5מג אנאבר , בדיחה, במחיר של 70 דולר לבקבוק.
נראה לי קריאטין ייתן יותר גיינז מ2.5 מג אנאבר חחחח

על כל מקרה, אין לי ככ דעה בנושא. אני נוטה יותר להאמין שגם אם זה עובד, זה ממש מינורי או שזה פסאדו.

זה לא רק גרג דוסייט, זה גם דרק מmpmd.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית