עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי קורה לשיער דבר זניח. בעיניי זה מאוד חשוב למראה של בנאדם ואני בטוח שהרוב פה יסכימו איתי...ואם יש משהו שיכול לעזור לשמר/להאט נשירה בסייקל ואחריו שווה לנסות״מניעה״ ממה ? עשית סייקל אחד בלחץ, ואתה באמת רוצה להיות תלוי בתרופה בשביל משהו כו זניח כמו שיער ? אם תקריח אז תקריח, זה חלק מהסיכונים שלוקחים כשעולים על אנאבולים, אנשים צריכים להפסיק לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
לא הייתי קורה לשיער דבר זניח. בעיניי זה מאוד חשוב למראה של בנאדם ואני בטוח שהרוב פה יסכימו איתי...ואם יש משהו שיכול לעזור לשמר/להאט נשירה בסייקל ואחריו שווה לנסות
למישהו פה יש ניסיון עם זה?
שוקל בסייקל הבא לקחת את זה למניעה
שיער זה הדבר הכי זניח שיש אבל איכשהו גברים יותר מוטרדים ממנו מאשר כל דבר אחר ,
נשמה אתה צריך טיפול פסיכיאטרי ולהפסיק לגעת בחומרים ,לקחת לכל הפורום את הראש על סייקל מסכן של טסט.
אתה צריך להפסיק לגעת בטרן רואים שזה עושה לך בעיות קשות בראש
אני אנסה לסכם את דברי ויקינג ידיד היקר..
כמעט כל חומר שתכניס לגוף במיוחד אנבולי יגרום לך לתופעות לוואי.. חלקן לא מורגשות וחלקן בלתי נסבלות..
גם לru58841 יש תופעות לוואי אפילו שהוא רק למריחה על הראש , חלק מהתופעות לוואי זה שינויים במצב הרוח , ירידה בתפקוד המיני ויש אפילו אנשים שדיווחו שהחומר גרם להם לג'ינו!! יש עדויות מרחיקות לכת של אנשים שחוו אפילו בעיות בתפקוד הלב וכאבים בחזה כתוצאה משימוש מRU..
לצערי בגלל שזה חומר שהFDA לא אישר והפסיק את הניסויים בו , גורם לאנשים לגלות בו המון עניין מבלי לחשוב על התופעות לוואי שהוא עלול לגרום..
"ידיד" אה ? אתה מדבר לגמרי שונה שאנחנו במיטה.