הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקדם שרוצה להתחיל

Rontal2

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אחרי 12 שנים אני רוצה לבדוק את הנושא , אני 190 ס''מ שוקל 97 כל תוכנית חיטוב לא שומרת לי מספיק על מסת השריר , רוצה לקבל יעוץ רק בנושא חיטוב . לא צרכתי מעולם , אני מודע לחוקי הפורום אבל איך אדם לא מקושר כמוני בכלל יכול להגיע למצב של רכישה . אשמח ליעוץ של חומרים למתחילים

אחרי 12 שנים אני רוצה לבדוק את הנושא , אני 190 ס''מ שוקל 97 כל תוכנית חיטוב לא שומרת לי מספיק על מסת השריר , רוצה לקבל יעוץ רק בנושא חיטוב . לא צרכתי מעולם , אני מודע לחוקי הפורום אבל איך אדם לא מקושר כמוני בכלל יכול להגיע למצב של רכישה . אשמח ליעוץ של חומרים למתחילים
תתחיל בלבזבז את הכסף שלך על מאמן לפני שאתה מבזבז אותו על חומרים.
אם הרכב שלך לא נוסע טוב אתה לוקח אותו לחוות דעת במוסך ולא שם דלק מטוסים ואומר יהיה בסדר.

לא חושב שכדאי לך לגעת בחומרים עד שתנסה לקחת מאמן מקצועי אבל בכול מקרה בוא נגיד שמי שרוצה לקנות זה לא בעיה יש המון דילרים

לא חושב שכדאי לך לגעת בחומרים עד שתנסה לקחת מאמן מקצועי אבל בכול מקרה בוא נגיד שמי שרוצה לקנות זה לא בעיה יש המון דילרים
ממליץ בחום לפני שבנאדם מגיע לדילר התורן שיגיע עם רשימה מסודרת של מה הוא רוצה ואיזה מינונים כדי שהדילר התורן לא יעשה עליו סיבוב וידחוף לו דברים שהוא לא צריך

ממליץ בחום לפני שבנאדם מגיע לדילר התורן שיגיע עם רשימה מסודרת של מה הוא רוצה ואיזה מינונים כדי שהדילר התורן לא יעשה עליו סיבוב וידחוף לו דברים שהוא לא צריך
אתה לא אוהב את הבחורים האלה שמגיעים מידי פעם ושואלים איך לעשות סייקל ראשון עם GH, טסט ודיבול כי הדילר שלו המליץ לו? 😆

אכן כן , כול המידע יש לו בנעוצים מי שרוצה סייקל שילך לקרוא וללמוד

אתה לא אוהב את הבחורים האלה שמגיעים מידי פעם ושואלים איך לעשות סייקל ראשון עם GH, טסט ודיבול כי הדילר שלו המליץ לו? 😆
אין על ה-Bro Cycle הקלאסי של Test, Dbol, Deca מתכון לבעיות זקפה, גינו ודיכאון קליני.

@Viking

מסכים עם מה שנאמר מעליי,
לשאלתך, טסט בלבד ואולי להוסיף קלן יעשה את העבודה
בלי קשר, לא להתחיל סייקל עד שאין ידע בסיסי

אח
האם יש שוני בגילאי 20-25-30 בסייקל(טסט בלבד 300 לדוגמא) מחולק וכו
תיהיה אפקטיביות אחרת,בכל אחד מהגילאים?
תודה

יש כמה משתנים לאפקטיביות, גיל, משקל, גובה, מסת שריר רזה.
זו אחת הסיבות שלא צריך ישר לרוץ ל 500 מל ואפשא להסתפק בפחות, ויש כאלו ש ב 500 כבר לא ירגישו.

יש כמה משתנים לאפקטיביות, גיל, משקל, גובה, מסת שריר רזה.
זו אחת הסיבות שלא צריך ישר לרוץ ל 500 מל ואפשא להסתפק בפחות, ויש כאלו ש ב 500 כבר לא ירגישו.
המון טיוברים בחו׳ל אומרים ש300 בהחלט מספיק להתחלה/פעם ראשונה.
אבל כמו שאמרת,שאר המשתנים משחקים פה תפקיד..
במיוחד משקל/אחוז שומן
ובכלל שאלת הזהב..
האם ״״שווה״ לבחור בוגר 30-40,להיכנס לעולם הזה,אם הוא לא מקצוען/תחרותי..
מבחינת התאוששות לאחר מכן,אפילו עם pct כהילכתו,יכול להיגרם נזק.

המון טיוברים בחו׳ל אומרים ש300 בהחלט מספיק להתחלה/פעם ראשונה.
אבל כמו שאמרת,שאר המשתנים משחקים פה תפקיד..
במיוחד משקל/אחוז שומן
ובכלל שאלת הזהב..
האם ״״שווה״ לבחור בוגר 30-40,להיכנס לעולם הזה,אם הוא לא מקצוען/תחרותי..
מבחינת התאוששות לאחר מכן,אפילו עם pct כהילכתו,יכול להיגרם נזק.

מה ההשוואה הזו בין איכות חיים לתחרות?
מישהו אמר שאיכות חיים פחות חשובה מגביע מסכן של תחרות בתחתוני דפוקתי?
כל אחד והמטרות שלו והאידיאולוגיה שלו

דיברתי על שימוש כסייקל,לא טיפול.
ואני חושב שבגיל מבוגר יותר,החישוב של עלות אל מול תועלת,חשובה ביותר.

כל אחד והשיקולים שלו,
זה לא שסייקל מקצר חיים, תעשה הכל לפי הספר, אל תגזים במינונים ושלום על ישראל.
אני למשל לא שותה אלכוהול לעומתך, שלא נדבר על איכות התזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית