הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ואלכוהול?

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני מתחיל מחר סייקל אוסטרין ל8 שבועות ככל הנראה 30מ״ג סה״כ ביום, אני הבנתי שאלכוהול וסארמים אוראלים זה לא ככ בריא ואפילו מסוכן, אבל מה עושים אחרי הכל כולנו חוגגים לפעמים (במקרה שלי פעם בשבועיים במינימום) אז מה עושים? לא לוקחים באותו יום אבל זה גם יכול להרוס את הרצף וזה גם לא ככ בריא…יש פיתרון לזה?

אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה חביבי.

אומנם אוסטרין זה משהו חלש מאוד, אבל זה לא הרגל שכדאי שתפתח לעצמך, אין בעיה לשתות בירה שתיים, איזה כוס באירוע מיוחד לאווירה, אבל עדיף להמנע משתיית אלכוהול.

בסופו של יום אלכוהול זה רעל לגוף, חומרים זה רעל לגוף, תמזער כמה שיותר משתנים שיכולים לגרום נזק.

שלום,
אני מתחיל מחר סייקל אוסטרין ל8 שבועות ככל הנראה 30מ״ג סה״כ ביום, אני הבנתי שאלכוהול וסארמים אוראלים זה לא ככ בריא ואפילו מסוכן, אבל מה עושים אחרי הכל כולנו חוגגים לפעמים (במקרה שלי פעם בשבועיים במינימום) אז מה עושים? לא לוקחים באותו יום אבל זה גם יכול להרוס את הרצף וזה גם לא ככ בריא…יש פיתרון לזה?
קבל מוניטין על זה שאתה לא מקשיב לנו וזורק כסף

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה חביבי.

אומנם אוסטרין זה משהו חלש מאוד, אבל זה לא הרגל שכדאי שתפתח לעצמך, אין בעיה לשתות בירה שתיים, איזה כוס באירוע מיוחד לאווירה, אבל עדיף להמנע משתיית אלכוהול.

בסופו של יום אלכוהול זה רעל לגוף, חומרים זה רעל לגוף, תמזער כמה שיותר משתנים שיכולים לגרום נזק.
אתה מדבר ספציפית על אלכוהול שבוא לא בריא או כשזה בשילוב? כי ברגיל ברור לי שזה לא בריא אבל אני עדיין רוצה לחיות את החיים ולשתות לפעמיים ויוצר מכוס שתיים כשאני יותא למועדון…או שבזמן סייקל זה בעייתי מאוד ?

אתה מדבר ספציפית על אלכוהול שבוא לא בריא או כשזה בשילוב? כי ברגיל ברור לי שזה לא בריא אבל אני עדיין רוצה לחיות את החיים ולשתות לפעמיים ויוצר מכוס שתיים כשאני יותא למועדון…או שבזמן סייקל זה בעייתי מאוד ?
אני מדבר על זה שאלכוהול כשל עצמו לא בריא, ועל אחת כמה וכמה בסייקל.
אם אתה נכנס לעולם של משפרי ביצועים אתה צריך לעשות הקרבות, אם זה לשמור תזונה, לעשות אירובי, לא לשתות אלכוהול כדי להוריד עומס מהכבד וכליות.

תחזיק את עצמך חודשיים, שלוש, תסיים את הסייקל שלך ולך תשתה , אל תערבב בשר וחלב.

איזה סייקל ואיזה נעליים ???

אתה כבר חצי שנה פוחת פוסט אחד לשבוע ומשתף אותנו שאתה על mk אוסטרין וכו' דוחף לגוף כל מיני שטיות בלי שום אפקט אנבולי מורגש כלשהו.
mk אוסטרין ועוד אנערף מה.....

תשתה אלכוהול ותעשה מה שאתה רוצה אתה לא בסייקל
וגם אם היתה על טסט דקה ודיבול
והיתה שותה פעם בחודש כמה כוסיות לא היה קורה לך כולם.

בכל מקרה חבל כל הכסף שלך כבר נאמר פה
ואתה לא מקשיב וממשיך בשלך
אז לגבי אלכוהול תעשה מה שבא לך כי גם ככה אתה תעשה הרי

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על זה שאלכוהול כשל עצמו לא בריא, ועל אחת כמה וכמה בסייקל.
אם אתה נכנס לעולם של משפרי ביצועים אתה צריך לעשות הקרבות, אם זה לשמור תזונה, לעשות אירובי, לא לשתות אלכוהול כדי להוריד עומס מהכבד וכליות.

תחזיק את עצמך חודשיים, שלוש, תסיים את הסייקל שלך ולך תשתה , אל תערבב בשר וחלב.

אני הבנתי מאיזה פודקאסט של Muscle Secrets אם אני לא טועה, שבמידה וכן שותים באותו היום אפשר פשוט לא לקחת באותו יום, זה לא נכון?

ושמע כן אני מבין מה אתה אומר אני לרוב שותה פעם בשלושה שבועות אבל לא כוס שתיים, נהנה עד הסוף, וכן אני לוקח על עצמי את הסיכון של מה שזה עושה כאלוכוהול כי אין מה לעשות צריך להנות מהחיים גם…אבל העניין שלי שה השילוב ביניהם כרגע כשזה חוצר שהוא יחסית חלש

אני הבנתי מאיזה פודקאסט של Muscle Secrets אם אני לא טועה, שבמידה וכן שותים באותו היום אפשר פשוט לא לקחת באותו יום, זה לא נכון?

ושמע כן אני מבין מה אתה אומר אני לרוב שותה פעם בשלושה שבועות אבל לא כוס שתיים, נהנה עד הסוף, וכן אני לוקח על עצמי את הסיכון של מה שזה עושה כאלוכוהול כי אין מה לעשות צריך להנות מהחיים גם…אבל העניין שלי שה השילוב ביניהם כרגע כשזה חוצר שהוא יחסית חלש
כמו שכבוד @WII אמר מעלי, אתה מחפש את התשובה שאתה רוצה לשמוע, אם בא לך אז פשוט תשתה ועזוב אותנו במנוחה.
כל אחד נתן את דעתו, אין טעם לטחון מים.

גוף שלך, בחירה שלך, חיים שלך.

כנראה הם מתבססים על עובדה שלסארמס מחצית חיים קצרה (למרות שאף אחד לא באמת בדק את זה לעומק) אז כביכול תוך זמן קצר החומר אמור לצאת ממחזור הדם שלך ומוכן לקלוט את האלכוהול שלך.

כמובן זה שגוי, הבעיה היא לא שיש לך חומר כזה או אחר במחזור הדם ביחד עם אלכוהול, אלא ההשפעה המתווספת שלהם על כבד\כליות וכו'
לפי הבדיקות שלך, אני הייתי מציע לך להמנע משניהם לתקופה, יש כאלה שיגידו שזה מרמז על טרום סכרת אפילו (סוכר גבוה, בלוטת תריס חצי קלאצ' ועוד).
כמו כן, אני לא חושב שאתה תקבל מ"סייקל" של אוסטרין את מה שאתה מצפה.

• פותח/ת השרשור
כנראה הם מתבססים על עובדה שלסארמס מחצית חיים קצרה (למרות שאף אחד לא באמת בדק את זה לעומק) אז כביכול תוך זמן קצר החומר אמור לצאת ממחזור הדם שלך ומוכן לקלוט את האלכוהול שלך.

כמובן זה שגוי, הבעיה היא לא שיש לך חומר כזה או אחר במחזור הדם ביחד עם אלכוהול, אלא ההשפעה המתווספת שלהם על כבד\כליות וכו'
לפי הבדיקות שלך, אני הייתי מציע לך להמנע משניהם לתקופה, יש כאלה שיגידו שזה מרמז על טרום סכרת אפילו (סוכר גבוה, בלוטת תריס חצי קלאצ' ועוד).
כמו כן, אני לא חושב שאתה תקבל מ"סייקל" של אוסטרין את מה שאתה מצפה.
מה מרמז על טרופ סכרת?
@JewTRT אני לא התחלתי את הסייקל אפילו רציתי להתחיל היום אבל עקב התגובות לשאלה הבנתי שצריך שוב לשקול את זה, אני לא אתחיל עד שאני סגור על זה כי עכשיו הבנתי שחיי הלילה אלכוהול וזה למרות שאני בקושי עושה את זה פעם בחודש לרוב זה גם בעייתי, אבל אני כן רוצה את זה אחרי הכל אז צריךצלשקול מחדש

לא קשור לפוסט אבל זה מוזר שאני נסלד מאלוכוהול? כאילו רציני אני בן 24 עוד מעט בחיים לא שתיתי אפילו לא בירה ... במקסימום קולה זירו 😃

לא קשור לפוסט אבל זה מוזר שאני נסלד מאלוכוהול? כאילו רציני אני בן 24 עוד מעט בחיים לא שתיתי אפילו לא בירה ... במקסימום קולה זירו 😃
תאמין לי אין כמו זירו
לא מבין מה ההתלהבות מאלכוהול

• פותח/ת השרשור
אחרי שיחה עם המאמן שלי אמר לי שברור שזה לא טוב השילוב של אלכוהול וסארמס אבל זה לא ברמה שזה ממש מסוכן זה פשוט לא ככ טוב…ומריל להמנע כמה שיותר מלשתות אלכוהול אבל אני עושה את זה אחת לשלושה שבועות, שבועיים בערך לא יותר מזה…

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית