הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילו משקולות יד לרכוש?

WaffleBoy

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
כיום יש לי משקולות יד עם בורג פשוטות עם 2.5 קילו (X4) ו-1.25 קילו (X4). הגעתי כבר לעשר קילו כל יד לאחר שלושה שבועות ואני צריך משקלים גדולים יותר כבר. חשבתי על אחד האופציות הבאות. אשמח לשמוע את דעתכם:
1.לרכוש עוד פלטות (יד שניה)
2.לרכוש סט מוכן של 50 קילו במזוודה (יד שניה)
3.לרכוש מתכווננות/מודולריות של 24 קילו ב-400 שקל כל אחד.

תודה!

אני לא אוהב את האופציה השלישית, תמיד זה ניראלי זהיר מידי. כשאני מותש מהסט הדבר האחרון שאני צריך זה להניח את המשקל בעדינות.
אם כבר יש לך מוטות אז כנראה שהאופציות 2 ו1 הן אותו דבר בשבילך, רק ש2 יותר יקר מלקנות 50 בלי מזוודה ומוטות. מצד שני, אם אתה רוצה מוט ארוך מעפן אבל זול, מזוודה יכולה להיות פתרון טוב (שים לב שממש לא בכל המזוודות יש מוט ארוך).

כיום יש לי משקולות יד עם בורג פשוטות עם 2.5 קילו (X4) ו-1.25 קילו (X4). הגעתי כבר לעשר קילו כל יד לאחר שלושה שבועות ואני צריך משקלים גדולים יותר כבר. חשבתי על אחד האופציות הבאות. אשמח לשמוע את דעתכם:
1.לרכוש עוד פלטות (יד שניה)
2.לרכוש סט מוכן של 50 קילו במזוודה (יד שניה)
3.לרכוש מתכווננות/מודולריות של 24 קילו ב-400 שקל כל אחד.

תודה!

הכי משתלם - מוט אולימפי קצר ופלטות אולימפיות. גם תוכל למכור אותך בקלות ממש.

• פותח/ת השרשור
הכי משתלם - מוט אולימפי קצר ופלטות אולימפיות. גם תוכל למכור אותך בקלות ממש.

מכיר מקום במחיר טוב?

אני לא אוהב את האופציה השלישית, תמיד זה ניראלי זהיר מידי. כשאני מותש מהסט הדבר האחרון שאני צריך זה להניח את המשקל בעדינות.
אם כבר יש לך מוטות אז כנראה שהאופציות 2 ו1 הן אותו דבר בשבילך, רק ש2 יותר יקר מלקנות 50 בלי מזוודה ומוטות. מצד שני, אם אתה רוצה מוט ארוך מעפן אבל זול, מזוודה יכולה להיות פתרון טוב (שים לב שממש לא בכל המזוודות יש מוט ארוך).

כמו זה?
מזוודת משקולות 50 קילו ב499 ש"ח | | Udisport (udisports.co.il)
או אפילו זה? (קצת יקר כבר)
ערכת אימון משקולות 50 קילו - דקטלון (decathlon.co.il)

כן, אם אתה רוצה מוט ארוך וזול, אל תחשוב שהוא יהיה טוב. מוט איכותי זה כבר עניין של הרבה, הרבה יותר כסף.
אני לא רואה הבדל אמיתי בינהם. בכל מקרה אם כבר אתה הולך על מוט זול כזה, לך על ההכי זול שתמצא (הראשון ששלחת כנראה הכי זול שתמצא).

• פותח/ת השרשור
כן, אם אתה רוצה מוט ארוך וזול, אל תחשוב שהוא יהיה טוב. מוט איכותי זה כבר עניין של הרבה, הרבה יותר כסף.

אני לא רואה הבדל אמיתי בינהם. בכל מקרה אם כבר אתה הולך על מוט זול כזה, לך על ההכי זול שתמצא (הראשון ששלחת כנראה הכי זול שתמצא).

האמת שאני מעדיף להשתמש במשקולות יד בלבד ולא מוט ארוך
או שזה לא משנה?

האמת שאני מעדיף להשתמש במשקולות יד בלבד ולא מוט ארוך
או שזה לא משנה?
אז כמו שאמרתי קודם, אם רק משקולות יד אז כנראה שלקנות את אותו משקל בלי מזוודה ובלי המוטות יהיה יותר זול. שים לב שההוא ששלחת זה 10 שקל לקילו+מוטות, אז אם לא תמצא פחות מ10 לקילו (ויש מצב שתמצא, בכל זאת זה לא אולימפי וזה זול יותר) אז הייתי הולך על זה ומוכר את המוטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית