עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חברים סייקל למסה, שכולל סוסטנון 750 ,הגיוני לשלב טרן? במינון 300? שמעתי דעות לכאן ולכאן בקטע של טרן במסה..דעתכם?
בסייקל האחרון היה לי פיק של 4 שבועות בלבד עם טרן דקה טסט - חייב לציין שזה משהו משהוטסט 750
דקה 250
טרן 200
נראלי קצת יותר מידי טסט בשביל מה להתפרע?
טרן זה החיים, אם היה אפשר הייתי מוסיף אותו גם לקפה של הבוקר
מישהו בכלל ניסה את השילוב הזה ויצא חיי? חחאם אתה מתכוון לשלב דקה וטרן בסייקל אחד אני מקווה שיש לך דוטינקס בהשג יד. מתכון לג׳ינו ודאי
לא מחייב שיהיה גינו אם אין לו רגישות לפרולקטין.אם אתה מתכוון לשלב דקה וטרן בסייקל אחד אני מקווה שיש לך דוטינקס בהשג יד. מתכון לג׳ינו ודאי
סייקל מסה מתקדם קלאסי.מישהו בכלל ניסה את השילוב הזה ויצא חיי
לדעתי סייקל דקה וטרן זה סייקל התאבדות. יש לי נסיון עם שניהם אבל לא ביחיד. באיזה מינונים הרצת?לא מחייב שיהיה גינו אם אין לו רגישות לפרולקטין.
צריך שיהיה בהישג יד אבל לא ישר לקחת
לפי התחושה או לפי בדיקות דם.
חשוב לשמור בסייקל על אחוז שומן נמוך כשי לעקוב אחרי התופעות לוואי.
סייקל מסה מתקדם קלאסי.
סור נגיד שאין בודיבילדר או פוארליפטר מתקדם שלא ניסו את השילוב הזה.
אני ניסתי
אומנם רק 4 שבועות עם השילוב הזה כי אני נתקלתי בתופעות לוואי פסיכולוגיות שלא הצלחתי להתמודד איתם
היתי על דקה כ 15 שבועות ומותכם 4 עם טרן
מה אומר ??
מהחומרים המוזרקים זהו השילוב הכי הכי טוב למסה וכוח
כמובן עם gh
לשם השוואה
בתחלית הסייקל היה טסט דקה דיבול
אמצע דקה טסט
סוף טסט דקה טרן
הסוף היה כי קטלני
לא מריץ דקה..סהכ סוסטנון וטרןאם אתה מתכוון לשלב דקה וטרן בסייקל אחד אני מקווה שיש לך דוטינקס בהשג יד. מתכון לג׳ינו ודאי
מישהו בכלל ניסה את השילוב הזה ויצא חיי? חח
אם זו פעם ראשונה שאתה רוצה להריץ טרן תתחיל עם פרופ. במידה ולא תרגיש נוח/תופעות לוואי החומר יצא מגוף בכמה ימים בודדים.לא מריץ דקה..סהכ סוסטנון וטרן
יש ניסיון עם טרן ואתה מתכוון אצטט אני מניחאם זו פעם ראשונה שאתה רוצה להריץ טרן תתחיל עם פרופ. במידה ולא תרגיש נוח/תופעות לוואי החומר יצא מגוף בכמה ימים בודדים.
אז מה השאלה פה אחי, לא הבנתי את המטרה שלשמה התכנסנו.יש ניסיון עם טרן ואתה מתכוון אצטט אני מניח
יש ניסיון עם טרן ואתה מתכוון אצטט אני מניח
מי אמר שאי אפשר לשלב בינהם 😵💫🥊אני עכשיו על ארוך ,בתור אחד ששונא אסטרים קצרים , סייקל טרן הבא יהיה על קצר ,לחכות חודש רק כדי שיגיע לפיק ,למי יש סבלנות ?
מי אמר שאי אפשר לשלב בינהם 😵💫🥊
בסייקל מחודש 10לדעתי סייקל דקה וטרן זה סייקל התאבדות. יש לי נסיון עם שניהם אבל לא ביחיד. באיזה מינונים הרצת?
אתה כן טועה . פרופ הוא כ 25 אחוז מסוסטנון.באיזה תדירות אתה מזריק את הסוסטנון? הוא רובו מורכב מפרופ (75%) אם אני לא טועה
מה הרגשת מבחינה נפשית עליו? אני אישית מרגיש עצבים לפעמים בלי סיבה לפעמים מחשבות מוזרות,חלומות מוזרים וכובסייקל מחודש 10
טסט בין 750 ל 1000 תלוי בתקופות.
דקה היה 500 -400
כאשר הכנסתי טרן זה היה 200 על חשבון 200 דקה
סהכ היה 250 דקה
200 טרן
וטסט בין בערך 850
זה היה הפיק של הסייקל
כוח מטורף - הרגשתי מכונה.
אחרי 4 שבעות ירדתי מהטרן כי הוא שיגע לי אל המוח.
רוצים לשמוע משהו.
אני ככל הנראה אחזור לטרן במינון נמוך עוד מעט בסוף החיטוב בשלב הסופי
תכפיל את מה שאתב מרגיש. אם אתה ככה בלי הטרן הוא רק יעצים את התחושות האלו.מה הרגשת מבחינה נפשית עליו? אני אישית מרגיש עצבים לפעמים בלי סיבה לפעמים מחשבות מוזרות,חלומות מוזרים וכו
חח אתה לא מבין שאני כבר על טרן מעל חודשיים וזה מה שאני מרגיש איתו?? חח מאיפה הסקת שאני עוד לא על הטרן לא הבנתי, פתחתי את הפוסט כי מאמנים שאני מכיר אומרים לי למה אתה בכלל מכניס טרן במסה..תכפיל את מה שאתב מרגיש. אם אתה ככה בלי הטרן הוא רק יעצים את התחושות האלו.
חח אתה לא מבין שאני כבר על טרן מעל חודשיים וזה מה שאני מרגיש איתו?? חח מאיפה הסקת שאני עוד לא על הטרן לא הבנתי, פתחתי את הפוסט כי מאמנים שאני מכיר אומרים לי למה אתה בכלל מכניס טרן במסה..
בסייקל מחודש 10
טסט בין 750 ל 1000 תלוי בתקופות.
דקה היה 500 -400
כאשר הכנסתי טרן זה היה 200 על חשבון 200 דקה
סהכ היה 250 דקה
200 טרן
וטסט בין בערך 850
זה היה הפיק של הסייקל
כוח מטורף - הרגשתי מכונה.
אחרי 4 שבעות ירדתי מהטרן כי הוא שיגע לי אל המוח.
רוצים לשמוע משהו.
אני ככל הנראה אחזור לטרן במינון נמוך עוד מעט בסוף החיטוב בשלב הסופי
אתה כן טועה . פרופ הוא כ 25 אחוז מסוסטנון.
אפשר להזריק יום כן יום לא גם אננט
תלוי במינון.
אם אתה רץ על 6ccומעלה שווה לפצל ל 3 זריקות שבועיות