הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיבול ופרווירון

Wargreymon198

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
9
53
5
סייקל שני טסט 500 עם דיבול 5 כדורים ביום של 10MG
חשבתי להוסיף פרווירון 25-50mg בגלל שאני מרגיש חשק מיני רגיל כמו שהיה לי לפני הסייקל. והייתי רוצה את הבוסט הזה שכולם מדברים עליו.
דיבול משפיע על חשק מיני? הוא לא dht derivative ?

חשבתי להוסיף פרווירון 25-50mg בגלל שאני מרגיש חשק מיני רגיל כמו שהיה לי לפני הסייקל. והייתי רוצה את הבוסט הזה שכולם מדברים עליו.

נגזרת של טסט ,זוועה של חומר,חפש משהו אחר ,אלה אם אתה ממש אוהב להראות כמו בלון ולגדל קצת ציצים,זה שלך .

פרווירון מצוין בסייקל כדור בוקר וערב הבעיה שאין לא קיים פרווירון בעולם כרגע כבר מעל שנה לא מייצרים לא רפואי ולא אנדר כי לא קיים חומר גלם בעולם לייצור. יש מספר מצומצם של חברות תוצרת הארץ ועוד כל מיני זבל שמוכרים פרווירון אתה מוזמן לשלוח את זה לבדיקת מעבדה אין בפנים חומר פעיל של פרווירון .
בשבוע שלישי רביעי החשק המיני צריך לעלות בסייקל. איזה שבוע אתה בסייקל כמה עלית במשקל? כמה עלית בנוזלים לדעתך? אם אתה בן אדם שתופס הרבה נוזלים מדיבול תחליף אותו בטורינאבול. כמו כן תשלב במהלך הסייקל ארומזין/ או קצת ארימידקס.

• פותח/ת השרשור
פרווירון מצוין בסייקל כדור בוקר וערב הבעיה שאין לא קיים פרווירון בעולם כרגע כבר מעל שנה לא מייצרים לא רפואי ולא אנדר כי לא קיים חומר גלם בעולם לייצור. יש מספר מצומצם של חברות תוצרת הארץ ועוד כל מיני זבל שמוכרים פרווירון אתה מוזמן לשלוח את זה לבדיקת מעבדה אין בפנים חומר פעיל של פרווירון .
בשבוע שלישי רביעי החשק המיני צריך לעלות בסייקל. איזה שבוע אתה בסייקל כמה עלית במשקל? כמה עלית בנוזלים לדעתך? אם אתה בן אדם שתופס הרבה נוזלים מדיבול תחליף אותו בטורינאבול. כמו כן תשלב במהלך הסייקל ארומזין/ או קצת ארימידקס.

יש בדאוס
אני כבר 3 חודשים בסייקל פשוט באמצע הסייקל נפרדתי מחברה שלי וזה הרס לי ירדתי כל מה שעליתי .. מבאס בחיים לא ניסיתי דיבול אני פשוט מחכה לצילומים ואני צריך משהו שיעלה אותי מהר ואיכותי . ואני מתקמצן על ננדרולון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית