הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה זה יכול להיות? (פציעה ברגל)

Omer cohen

משתמש מתחיל
187
23
נק' מוניטין:
65
187
23
אני בקושי יכול לקפוץ עם רגל אחת ברגל שמאל, ואם אני מנסה לקפוץ אז יש לי כאבים עזים באזור של הגיד אכילס.
יש לי כאב לפעמים בזמן הליכה באזור הקשת של הכף הרגל.
אם נגיד אני קופץ או סתם לדוגמה מנסה לדחוף בלג פרס, אז אני מרגיש לחץ באזור הכף רגל

אני לוחץ על השוק אין כאבים, יכול לרוץ על חול יחף.

אגיד את זה שוב, אל תסמוך על דעות של אנשים שאתה לא מכיר והם לא מכירים אותך ואת המקרה הספציפי שלך מהאינטרנט. לך לאורטופד ו/או פיזיותרפיסט, עדיף כאלה שקיבלת עליהן המלצות איכותיות, ותתן להם לקבוע מה אתה צריך לעשות בשביל לטפל בזה. אתה בערך אחת לשבועיים מעלה פוסט שהרגל שלך מדרדרת, לך לאיש מקצוע שיטפל בך לפני שיהיה מאוחר מידי.

• פותח/ת השרשור
אגיד את זה שוב, אל תסמוך על דעות של אנשים שאתה לא מכיר והם לא מכירים אותך ואת המקרה הספציפי שלך מהאינטרנט. לך לאורטופד ו/או פיזיותרפיסט, עדיף כאלה שקיבלת עליהן המלצות איכותיות, ותתן להם לקבוע מה אתה צריך לעשות בשביל לטפל בזה. אתה בערך אחת לשבועיים מעלה פוסט שהרגל שלך מדרדרת, לך לאיש מקצוע שיטפל בך לפני שיהיה מאוחר מידי.

עשיתי את זה כבר, כמה פעמים, והבעיה פשוט לא נפתרת.
הלכתי לאורתופד - המליץ לי לקנות מדרסים וקניתי, נהיה לי כאבים באזור אחר.
לקבוע תור לאורתופד לפחות אצלי אני צריך לחכות בערך שבועיים, אני לא מתכוון להחליף את האזור הפצוע על פי תגובה באינטרנט, אבל כן הייתי רוצה לנצל את השבועיים המתנה האלה בניסיון לעזור לפציעה, הכי רחוק שהתגובה של אנשים פה תעשה זה שאני אשים קרח על המקום שבו אתם חושבים שהפציעה.

אגב, עשיתי פעם אחת אימון עם המדרסים ותאמת שהיה לי בסדר גמור, אבל פתאום התחילו לי כאבים חדשים.

הלכתי לאורתופד - המליץ לי לקנות מדרסים וקניתי, נהיה לי כאבים באזור אחר
במקרים מסוימים סתם מדרסים יכולים לעזור, אבל אם יש לך בעיה אמיתית ברגל אתה תצטרך מדרסים מותאמים אישית, לא סתם כאלה שמייצרים לפי מודל אחד.

אני גם חוויתי בעיות ברגליים, הלכתי לבדיקה כללית ונתנו לי מדרסים "רגילים", אחרי תקופה הלכתי למישהו פרטי עם המלצות מאנשים שאני מכיר, הוא עשה לי מדרסים מותאמים אישית שאני כל כמה זמן בא אליו והוא גם משנה אותם לפי הצורך, הוא הסביר לי איך לבחור נעליים למקרה שלי ספציפית, איך להתנהל ביומיום בהתאם למקרה שלי ספציפית, והבעיות דעכו מאוד.
מהניסיון שלי בדברים האלה איש מקצוע איכותי יעשה לך הרבה טוב, איש מקצוע פח יתן לך תוצאות פח ויוריד לך את האמון באנשי מקצוע מהתחום, אל תשפוט את כולם בגלל כמה דפוקים.

• פותח/ת השרשור
במקרים מסוימים סתם מדרסים יכולים לעזור, אבל אם יש לך בעיה אמיתית ברגל אתה תצטרך מדרסים מותאמים אישית, לא סתם כאלה שמייצרים לפי מודל אחד.

אני גם חוויתי בעיות ברגליים, הלכתי לבדיקה כללית ונתנו לי מדרסים "רגילים", אחרי תקופה הלכתי למישהו פרטי עם המלצות מאנשים שאני מכיר, הוא עשה לי מדרסים מותאמים אישית שאני כל כמה זמן בא אליו והוא גם משנה אותם לפי הצורך, הוא הסביר לי איך לבחור נעליים למקרה שלי ספציפית, איך להתנהל ביומיום בהתאם למקרה שלי ספציפית, והבעיות דעכו מאוד.
מהניסיון שלי בדברים האלה איש מקצוע איכותי יעשה לך הרבה טוב, איש מקצוע פח יתן לך תוצאות פח ויוריד לך את האמון באנשי מקצוע מהתחום, אל תשפוט את כולם בגלל כמה דפוקים.

תאמת שאין לי שמץ של מושג מה לעשות, אני יכול ללכת לבחור שעשה לי תמדרסים (איש פרטי), ולדבר איתו בנוגע לפציעה? כי האזור שבו כואב לי זה האזור בעל הקריסה הפנימית, אם אני אעשה שם שינויי אז תחזור לי הקריסה הפנימית לא?

בעיקרון אני מרגיש שהפציעה מאוד השתפרה, אבל אני פשוט פוחד שאני יעשה משהו לא נכון ובום אחזור לנקודת התחלה.

אני יכול ללכת לבחור שעשה לי תמדרסים (איש פרטי), ולדבר איתו בנוגע לפציעה?
ברור, אחרת איך הוא ידע מה לעשות? הוא צריך לדעת מה הבעיה בשביל לטפל בה. שילמת לו כסף (ומדרסים זה הרבה כסף), שיצדיק אותו.
כי האזור שבו כואב לי זה האזור בעל הקריסה הפנימית, אם אני אעשה שם שינויי אז תחזור לי הקריסה הפנימית לא?
תגיד להוא שעשה לך את המדרסים את כל הבעיות שיש לך, ותנסה לפרט כמה שיותר. אם הוא איש מקצוע טוב תסמוך עליו שידע לטפל בך, פשוט תדאג לעדכן אותו שהוא ידע מה הבעיות.

• פותח/ת השרשור
ברור, אחרת איך הוא ידע מה לעשות? הוא צריך לדעת מה הבעיה בשביל לטפל בה. שילמת לו כסף (ומדרסים זה הרבה כסף), שיצדיק אותו.

תגיד להוא שעשה לך את המדרסים את כל הבעיות שיש לך, ותנסה לפרט כמה שיותר. אם הוא איש מקצוע טוב תסמוך עליו שידע לטפל בך, פשוט תדאג לעדכן אותו שהוא ידע מה הבעיות.

אוקי, והוא לא אמר לקחת עוד תשלום על זה?

אוקי, והוא לא אמר לקחת עוד תשלום על זה?
תלוי מה סיכמת איתו בעיסקה. בעיקרון אתה אמור לבוא אליו פעם ב להתאים את המדרס ככה שלרוב זה לא בתשלום, אבל בשביל לדעת מה ההוא ספציפית עושה אתה חייב לבדוק אצלו.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה סיכמת איתו בעיסקה. בעיקרון אתה אמור לבוא אליו פעם ב להתאים את המדרס ככה שלרוב זה לא בתשלום, אבל בשביל לדעת מה ההוא ספציפית עושה אתה חייב לבדוק אצלו.

בלי עין הרע עשיתי אימון אין כאב בשום מקום
כיצד הכאב התחיל, סתם ביום בהיר אחד או לאחר טראומה?

תודה על התגובה, כרגע אין לי כאבים, חוזר בהדרגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית