הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

אני לקראת סיום סייקל ראשון על 300 מג טסט' 12 שבועות והתחלתי לחשוב על סייקל שני לקראת הקיץ.

קודם כל, אני ממש מרוצה מהמינון 300 מג טסט'. המשקלים עלו בצורה ממש משמעותית.

חשבתי לקראת הסייקל השני לעשות שוב 300 מג טסט אנטט של באייר ודאוס (נשארו לי עוד מס' אמפולות של באייר) + 200 מג מאסטרון אנטט למשך 16 שבועות או 30 עד 50 מג אנאבר של דאוס למשך 10 שבועות החל מהשבוע השישי.

מה דעתכם ?

התוצאות של מסטרון ואנבר יהיו יותר אפקטיבים באחוזי שומן יחסית נמוכים. אם אתה באחוז שומן יחיסת גבוה לא תראה מהם הרבה.
אם כבר הרצת מינון של 300 לא כדי לנסות לעלות טיפה מינון? הריצפתורים של סייקל ראשון תמיד חזקים. שקול טיפה מינון גבוה או להתחיל בפרמידה עולה של הפרש שווה.
בהצלחה

שלום לכולם,

אני לקראת סיום סייקל ראשון על 300 מג טסט' 12 שבועות והתחלתי לחשוב על סייקל שני לקראת הקיץ.

חשבתי לקראת הסייקל השני לעשות שוב 300 מג טסט אנטט של באייר ודאוס (נשארו לי עוד מס' אמפולות של באייר) + 200 מג מאסטרון אנטט למשך 16 שבועות או 30 עד 50 מג אנאבר של דאוס למשך 10 שבועות החל מהשבוע השישי.

מה דעתכם ?

אני במקומך לא הייתי יורד בכלל פשוט מוסיף חומרים כמו שציינת,מאסטרון במינון שווה או גדול מהטסט יעשה עבודה טובה יותר ,יחד עם אנאבר במינון של 50 מינימום ואפילו כל 16 השבועות ,אחרי כמה שנים שהלכתי בפרוטוקולים הישנים של סייקלים של 10-12 שבועות אני יכול להגיד חד משמעית שזאת לא הדרך החכמה ללכת בה .

שלום לכולם,

מה דעתכם ?
מה בעצם יתנו לך שאר החומרים,שהטסטוסטרון לא יתן?
והאם עשית בדיקות דם,לאחר השימוש האחרון?

שלום לכולם,

מה דעתכם ?

אתה חושב ש30 מ"ג של אנאבר זה מספיק? בדרך כלל ראיתי שממליצים 1 מ"ג פר קילו משקל גוף. מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
אני במקומך לא הייתי יורד בכלל פשוט מוסיף חומרים כמו שציינת,מאסטרון במינון שווה או גדול מהטסט יעשה עבודה טובה יותר ,יחד עם אנאבר במינון של 50 מינימום ואפילו כל 16 השבועות ,אחרי כמה שנים שהלכתי בפרוטוקולים הישנים של סייקלים של 10-12 שבועות אני יכול להגיד חד משמעית שזאת לא הדרך החכמה ללכת בה .
או אנאבר או מאסטרון חח.. לא הולך לקחת שתי נגזרות dht. אתה אומר לקחת אנאבר כל ה16 שבועות ? לא כדאי אולי לתת איזה פוש 6 שבועות בטסט' לרדת לאחוז שומן חד ספרתי ואז להכניס אנאבר ?

נוטה פחות למאסטרון בגלל השיער.. טסט לא נראה שפגע לי בשיער.

מה בעצם יתנו לך שאר החומרים,שהטסטוסטרון לא יתן?
והאם עשית בדיקות דם,לאחר השימוש האחרון?
כל סטרואיד אנאבולי יש את המאפיינים שלו. בקצרה, נגזרות הdht נותנות מראה יותר יבש (חוץ מאנדרול).
בדיקות דם יהיו אחרי שאסיים את הpct.

אתה חושב ש30 מ"ג של אנאבר זה מספיק? בדרך כלל ראיתי שממליצים 1 מ"ג פר קילו משקל גוף. מה דעתך?
מי הממליצים ? אנשים שהשם שלהם מתחיל באות יוד ונגמר ביוד עם שם משפחה שמתחיל באות יוד ונגמר במספר ?

על כל מקרה, אני בגישה שלקחת את המינימום ועדיין לקבל תוצאות שתהיה מרוצה מהן.

נערך לאחרונה:
או אנאבר או מאסטרון חח.. לא הולך לקחת שתי נגזרות dht. אתה אומר לקחת אנאבר כל ה16 שבועות ? לא כדאי אולי לתת איזה פוש 6 שבועות בטסט' לרדת לאחוז שומן חד ספרתי ואז להכניס אנאבר ?

פחות נוטה פחות למאסטרון בגלל השיער.. טסט לא נראה שפגע לי בשיער.

כל סטרואיד אנאבולי יש את המאפיינים שלו. בקצרה, נגזרות הdht נותנות מראה יותר יבש (חוץ מאנדרול).
בדיקות דם יהיו אחרי שאסיים את הpct.

מי הממליצים ? אנשים שהשם שלהם מתחיל באות יוד ונגמר ביוד עם שם משפחה שמתחיל באות יוד ונגמר במספר ?

על כל מקרה, אני בגישה שלקחת את המינימום ועדיין לקבל תוצאות שתהיה מרוצה מהן.

עדיין, אתה חושב שמינון כזה של חומר חלש כמו אנאבר יתן אפקט מורגש בכלל?

לגבי במינונים לדעתי נמוכים מאוד אבל בסדר שיקולים שלך.
לגבי שילובים :
מסטרון יתחבר נהדר עם וינסטרול

אם אתה רוצה אורלי שיתחבר טוב עם סייקל
חיטוב / לין מאס
תשלב ווינסטרול 50 מג ליום
למשל 6-8 שבועות
יהיה נהדר

חומר שעובד
בד"כ מגיע בדוז
מרגישים אותו - לא תתבלבל

אם 30 מג אנבר אתה כל יום תאכל סרטים עם זה חומר שעובד או לא עובד - לא תרגיש שום הבדל.
אם עבדו עליך או לא
בקיצר סתם כאב ראש

חיטוב / לין מאס
למשל 6-8 שבועות
יהיה נהדר

חומר שעובד
בד"כ מגיע בדוז
מרגישים אותו - לא תתבלבל

אם 30 מג אנבר אתה כל יום תאכל סרטים עם זה חומר שעובד או לא עובד - לא תרגיש שום הבדל.
אם עבדו עליך או לא
בקיצר סתם כאב ראש

מאיזה מינון אנאבר כן אמור להיות מורגש? בהנחה והוא לג'יט.

• פותח/ת השרשור
חיטוב / לין מאס
למשל 6-8 שבועות
יהיה נהדר

חומר שעובד
בד"כ מגיע בדוז
מרגישים אותו - לא תתבלבל

אם עבדו עליך או לא
בקיצר סתם כאב ראש
אין לי בעיה לעלות מינון גם ל50 מג או 40 מג של אנאבר, פשוט פחות בא לי על אוראלי.. כי אין לי כוח להתחיל לחלק את היום בו כל פעם צריך לבלוע כדור או שניים כי גם ככה אני ממש עסוק ויש מצב שארצה לצרוך אלכוהול פעם/פעמיים בשבוע (כוס בירה/יין).

תן לי לדחוף פעמיים מחט לגלוטס בשבוע ובין זריקה לזריקה יש לי שקט. בגלל זה חשבתי על המאסטרון.

אין לי בעיה לעלות מינון גם ל50 מג או 40 מג של אנאבר, פשוט פחות בא לי על אוראלי.. כי אין לי כוח להתחיל לחלק את היום בו כל פעם צריך לבלוע כדור או שניים כי גם ככה אני ממש עסוק ויש מצב שארצה לצרוך אלכוהול פעם/פעמיים בשבוע (כוס בירה/יין).

תן לי לדחוף פעמיים מחט לגלוטס בשבוע ובין זריקה לזריקה יש לי שקט. בגלל זה חשבתי על המאסטרון.

אני חושב שאוראלים הם חלק בלתי נפרד מנטילת משפרי ביצועים ,כל העניין הזה של להגביל את השימוש לזריקות בלבד חוטא למטרה,אני עכשיו עושה שימוש ראשון באנדרול ,לא חושב שיש משהו שמתקרב בכלל לכמות שריר שאפשר לצבור עליו ,npp אני אישית לא סובל ולא אגע יותר בחיי וגם הוא מחוויר לעומת אנדרול ,עניין הנוזלים הוא הגזמה פראית של מיטהאדס עם חרא של תזונה ויותר מידי טסט בגוף .

חשבתי לקראת הסייקל השני לעשות שוב 300 מג טסט אנטט של באייר ודאוס (נשארו לי עוד מס' אמפולות של באייר) + 200 מג מאסטרון אנטט למשך 16 שבועות או 30 עד 50 מג אנאבר של דאוס למשך 10 שבועות החל מהשבוע השישי

???

אין לי בעיה לעלות מינון גם ל50 מג או 40 מג של אנאבר, פשוט פחות בא לי על אוראלי

תחליט אתה כן רוצה אורלי או לא רוצה אורלי???
,אני עכשיו עושה שימוש ראשון באנדרול ,לא חושב שיש משהו שמתקרב בכלל לכמות שריר שאפשר לצבור עליו ,
תעדכן איך הוא

אני רוצה לשלב במסה הבא בסתיו 22 אנדרול אבל דווקא לא בהתחלה אלא בסוף
עם דקהטסט.

השנה עשיתי דיבול בתחילת הסייקל (דקהטסט) לא התלהבתי ממש
הסייקל היה קטלני אבל בהצלחה לא הרגשתי הפצצה מהדיבול

• פותח/ת השרשור
תחליט אתה כן רוצה אורלי או לא רוצה אורלי???
בגלל זה שאלתי על מאסטרון.. או מאסטרון או אנאבר. לא שניהם.

הסיבה היחידה שפחות בא לי על המאסטרון כי זה הוא ספציפית מגיע על מגוון של תופעות לוואי אנדרוגניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית