הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב מה דעתכם?

shay2211

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
674
51
0
שבוע 1-10 טסט פרופ EOD
שבוע 1-10 טרנ אצטט 600 מ"ג בשבוע
קלן בפירמידה עד 120 מק"ג עד סוף הסייקל
קטוטיפן 2 מ"ג שבועיים אחרי תחילת הסייקל ועד הסוף
שבוע 8-9 T3 עד 100 מ"ג בפירמידה

שוקל 110 20% שומן
אוכל 300 גר' חלבון עם 150 גר' פחמימה
מתאמן 4 פעמים בשבוע + אירובי

סייקל טוב הייתי מכניס ווינסטרול נותן לך מראה יבש וגם חודש אחרון פרווירון עושה לך את השרירים קשים ונותן לך גם בסוף הסייקל הרגשה טובה וגם מיבש אותך

בקשר לT3 אני אישית לא לקחתי וגם עדין חושש לקחת אז תיזהר

• פותח/ת השרשור
טרן100 כשאגיע ל 10% שומן אז אקח ווינסטרול עכשיו אין טעם זה לא יורגש...הפרווירון נשמע טוב...

טרן100 כשאגיע ל 10% שומן אז אקח ווינסטרול עכשיו אין טעם זה לא יורגש...הפרווירון נשמע טוב...

כן בקשר לווינסטרול דיברתי אל 6 שבועות אחרונות

אני מה עשיתי

6 שבועות טרן 100 + פרפ ירדתי מ22 אחוז שומן ל15

ואחרי זה הכנסתי את הפרווירון ואת הווינסטרול

* מה המינון של הפרופ?
* טרן 100 - המינון מוגזם, תיקח 100 מ"ג יום כן יום לא, זה מספיק. חוצמזה שטרן לא לוקחים מעל חודשיים!!
* את הT3 אני עדיין לא מבין איך בדיוק תיקח אותו שבועיים בפירמידה.
* איפה כוריגון במהלך הסייקל?
* מה עם PCT?

• פותח/ת השרשור
פרופ 100 מ"ג
הטרן הוא אנטט 200 מ"ג
T3 התכוונתי לחודש וחצי ...
אם אפשר לקבל הסבר למה כוריגון במהלך הסייקל ?
איזה PCT אתה ממליץ?
תודה

רגע, תחליט, בהתחלה רשמת שאתה לוקח טרן אצטט, פתאום אתה לוקח טרן אננתת?
תהיה החלטי.
לגבי השאר, יש מאמר בפורטל על הכוריגון במהלך כל הסייקל ו PCT יש את המאמר למתחילים.

להבא, לפני שאתה שואל שאלות של מתחילים, יש את המדריכים בפורום, הם קיימים כדי למנוע את השאלות האלו.

שמע אני מישתמש רק בכוריגון רפואי והוא בא 5000 חבילה של 3 אמפלות אז מה טוב לקחת במלך כל הסייקל כל שבוע אמפולה ??

קראת את המאמר של הכוריגון בפורטל?

כן לא ממש מובן

אומרים שם לכחת 1000HCG פעמים בשבוע למשך כל הסייקל

אני יודע שיש לי כוריגון רפואי כמו שאמרתי 3 אמפלות של 5000- איך אני יכול לשתמש בזה נכון ?

מה לא מובן?

אני מצטט מהמאמר איפה שרשום תמצית:

"כדי לשמר את רגישות תאי האשכים, השתמש ב 100 יחב"ל של HCG כל יום, 7 יום לאחר השימוש הראשוני בסטרואידים. בסוף הסייקל עצור את ה HCG שבועיים לפני שהסטרואידים יוצאים מהגוף. לדוגמה: יש להפסיק את שימוש ה HCG עם הזריקה האחרונה של טסטוסטרון אננתת. או שאם אתה לוקח סייקל עם אוראלים, אז יש להפסיק את ה HCG בערך 10 ימים לפני היום האחרון של השימוש באוראלים."

רשום לך במפורש שאתה צריך לקחת 100 יחב"ל של HCG כל יום, אז אם אתה מערבב את המים הבקטריאוסטטים עם הכוריגון, אתה יכול לחלק את המינון של הכוריגון במזרק אינסולין.
לדוגמא, אם תערבב 5 מ"ל של מים בקטריאוסטטים, אז כל 1 מ"ל יש לך 1000IU ואז כל פעם תצטרך לקחת 0.1 מ"ל.

זה לא רלוונטי עם הוא לוקח טרן HCG לא יעזור לו תוך כדי הסייקל מפני שטרן משפיע על ה
HTPA ע"י פרולקטין מה שלו מושפע בכלל ע"י רמות ה LH אני מציע לך PCT בשילוב של HCG עם HMG נולבה ואיקקלומין

HCG 2500 יחידות כל יומיים למשך שבועיים 75-100 יחידות של HMG לאורך אותה תקופה
20 מג נולבה למשך 45 יום ו 100 מג איקקלומין למשך חודש

600 מ"ג טרן אנתת נשמע לי יותר מדי...
אתה לא חושב שיספיק לך 200-300 מ"ג ew ?
לקחת טרן בעבר (ארוך/קצר) - אתה יודע מה ההשפעות שלו על הגוף שלך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית