הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתח

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך חברה יש לי שאלה שאני לא מבין כבר הרבה זמן אני מתאמן הרבה זמן והגעתי למשקלים מכובדים בהרבה מאוד דברים כמו 120 דדליפט 110 סקוואט ועוד מרים משקלים כבדים ויש לי מסת שריר ללא ספק אבל יש לי בעיה קטנה אחת מתח לא משנה כמה אני עובד על מתח רגיל משהו בתרגיל הזה לא הולך לי אני לא יודע אני רואה הרבה אנשים ללא מסת שריר כמעט שמבצעים הרבה מתח ואני מגיע למצב שאני מבצע 4 חמש וגם הם לא כמו שצריך בצין אפס יותר טוב אבל גם שם לא וואו מה ההסבר לזה? ואיך זה הגיוני שזה קורה שמרים משקלים גבוהים גם בתרגילים כמו משיכה מפולי עליון וכו

תכתוב פה את התכנית אימונים שלך ותציין כמה זמן אתה עובד על מתח, רצוי גם סרטון שלך עושה מתח. כל שאר הפרטים שציינת חסרי משמעות
ני רואה הרבה אנשים ללא מסת שריר כמעט שמבצעים הרבה מתח
לא צריך יותר מידי מסת שריר בשביל 10-15 מתח אלא תרגול, משהו שאפשר להגיע אליו בחודש וחצי חודשיים מ-0

אני לא מכיר את התכנית שלך, אבל לרוב חבר'ה כמוך מצפים להשתפר מ3-5 סטים של מקסימום. אם אתה רוצה לשפר את הכמות הייתי מגדיר יעד כמותי לאימון, לדוגמא 40 בשבילך, ומנסה לצמצם את כמות הסטים שלוקח לי להגיע אליו כל אימון, בלי להגיע לכשל באף סט, אולי באחרון, וכמובן בטכניקה טובה.
באימון הראשון זה יכול לקחת גם 14 סטים, ולאט לאט תצמצם את הכמות.

אצלי גם המתח זה משהו שאני לא מצליח להשתפר בו יחסית ובתרגילים אחרים כן מצליח.
במשך בערך קצת פחות משנתיים הגעתי ממצב של 0 במשקל גוף 80 קילו לבערך 3X4-5 במשקל גוף 93

יש משמעות אולי לגובה? מנוף ארוך יותר אולי מקשה על התרגיל ?

אצלי גם המתח זה משהו שאני לא מצליח להשתפר בו יחסית ובתרגילים אחרים כן מצליח.
במשך בערך קצת פחות משנתיים הגעתי ממצב של 0 במשקל גוף 80 קילו לבערך 3X4-5 במשקל גוף 93

יש משמעות אולי לגובה? מנוף ארוך יותר אולי מקשה על התרגיל ?
ידיים ארוכות יותר יוסיפו טווח תנועה

אז אם אני 1.90 , על פניו התרגיל יותר "קשה" לי מאחד שהגובה שלו 1.70 ?
מצד אחד כן כי יש לך יותר טווח תנועה ויותר משקל להרים. מצד שני יש לך יותר שריר, כי אתה יותר גדול. אבל בשורה התחתונה, מה שמשנה בעיקר זה המשקל גוף והכוח, לא חסר בנצרים חזקים עם ידיים ארוכות וסקוואטרים חזקים עם רגליים ארוכות. מבחינת משקל גוף אין ספק שעדיף להיות שחיף מאשר מר אולימפיה, אני בספק שרוני קולמן וג'יי קטלר הצליחו לעשות יותר מ3 חזרות במתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית