הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמצא על טסט 4 חודשים

Wargreymon198

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
9
53
5
אני לוקח טסט אנטט 250 פעמיים בשבוע סהכ'' 500
במשך 4 חודשים.
אין לי כוח להפסיק כי אני מתמודד עם מלא בעיות בחיים האישיים זוגיות,עבודה,משפחה מלא לחץ אני בתוך תהום . עברתי ברייק אפ לא מזמן ירדתי 5 קילו.. החזרתי אותם אבל.. גם לא מרגיש שמיציתי את הסייקל. התנפחתי קצת לא משהו משנה חיים. וכל התופעות לוואי "תהי סופרמן" " אתה חרמן דופק קירות" נראה לי זה קורה רק לשחיפים שהיו רגילים ל4 ננומול בדם כל החיים. כי הרגשתי רגיל לגמרי ...שום שינוי אולי מעט יותר רגיש .. עליתי קצת בחזרות בלחיצת חזה ובחתירה. התנפחתי קצת בוא נגיד ככה במבט אחורה לא היה שווה להשביט HPTA בשביל הסייקל המעפן הזה.
ועכשיו אין לי כוח לחזור לטבעי כי גם ככה אני במצב נפשי נוראי. מה הסכנות ? יהיה לי יותר קשה לחזור לייצור טבעי ? אגב האשכים שלי אותו גודל לא יודע מה כולם מבלבלים שהאשכים הופכים לגרגיר חומוס... והטסט אמיתי מדאוס המקורי , גם בבדיקות רואים טסט גבוהה ציר משותק אסטרוגן גבוהה.
תופעות לוואי -0 אולי בחודש האחרון קצת שורף לי האיבר לא משהו רציני כאילו הוא חם וטיפה שורף אבל אני בטוח שזה תופעת לוואי של הארומסין 12.5 שהפסקתי פעמיים בשבוע.
אני שוקל לשלב אוראלי כי אני מתחיל לחשוב שחומרים זה כמו כוסות רוח למת אם אין לך גנטיקה כמו של לרי וויליס וג'ו .

אני 1.76 שוקל 86 8-9 אחוז שומן
מרים בנץ 120 קילו ל12 חזרות
לכל אלה שחושבים שאולי התחלת מוקדם מדי.....
בבקשה לא לצאת עלי גם ככה אני בדכאון

כרגע אני לא רוצה ילדים וזה התחום שלי אני עובד בזה אני מאמן כושר ועד שאני אבנה את עצמי עד שאני בגלל יגיע לשלב של להביא ילדים... רחוק שנות אור לדעתי . בעקרון אני רק רוצה טסט ודקה . הציר שלי כבר משותק במילא .
הקטע שיש לי pip כל הזמן לפעמים המחט זזה.. או ששמן נספג אבל הקריסטלים נשארים וזה כואב רצח ההורמון נספג יותר לאט אצלי. או שהגוף שלי עושה דלקת בגלל האלכוהול או השמן.
מה זאת אומרת המחט זזה? אתה לא מזריק יציב?

כרגע אני לא רוצה ילדים וזה
עוד פעם אותו הסיפור כל אחד מפחד על הביצים שלו ...
אנשים שמעו פעם שמי שלוקח סטרואידים יהיה עקר ואימפוטנט...
שטיות רוב הבודי בילדרים שחיים עשרות שנים על חומר הביאו מספר ילדים ...

לביצים אל תדאג.... שטויות ....

אתה כן צריך לדאוג לכליות לכבד לפרוסטטה לב כלי דם לחץ דם גבוה שבץ סרטן דיכאון סכיזופרניה ועוד....

סה"כ הביצים פה זה הכי פחות מפחיד
הקטע שיש לי pip כל הזמן לפעמים המחט זזה.. או ששמן נספג אבל הקריסטלים נשארים וזה כואב רצח ההורמון נספג יותר לאט אצלי. או שהגוף שלי עושה דלקת בגלל האלכוהול או השמן
עוד פעם שטויות במיץ... או שאתה לא מזריק טוב. חושב על כאב והיד רועדת אז אתה לא עושה נכון. או המיקום לא טוב או המחט לא נכון או אצה לא מחליף מחט שאיבה/הזרקה...
או שהחומר עצמו כואב

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אותו הסיפור כל אחד מפחד על הביצים שלו ...
אנשים שמעו פעם שמי שלוקח סטרואידים יהיה עקר ואימפוטנט...
שטיות רוב הבודי בילדרים שחיים עשרות שנים על חומר הביאו מספר ילדים ...

לביצים אל תדאג.... שטויות ....

אתה כן צריך לדאוג לכליות לכבד לפרוסטטה לב כלי דם לחץ דם גבוה שבץ סרטן דיכאון סכיזופרניה ועוד....

סה"כ הביצים פה זה הכי פחות מפחיד

עוד פעם שטויות במיץ... או שאתה לא מזריק טוב. חושב על כאב והיד רועדת אז אתה לא עושה נכון. או המיקום לא טוב או המחט לא נכון או אצה לא מחליף מחט שאיבה/הזרקה...
או שהחומר עצמו כואב

שואב עם ירוקה ומזריק עם כחולה מחטא את המקום כמו שצריך עם אלכוהול
אני מזריק בארבע ראשי או בכתף.
לא חושב על כאב אבל יש לי רעידות בלי קשר למחט גם שאני מחזיק תפלאפון .
כנראה החומר כואב

אני מזריק בארבע ראשי או
4 ראשי זה מקום בעייתי ממליץ לך לרדת מזה.
כתפיים זה גם מקום שנוי במחלוקת. לא כל כתף יכולה להכיל הרבה חומר , ז"א רשמת שהזרקת 2 cc אם זה לכתף זה הרבה.

תעבור לתחת.

עוד חומר למחשבה לאחד שרוצה לחיות על חומרים.. זה זריקות חודש אחרי חודש שהופך לשנה אחרי שנה. המקומות של הזריקות יכאבו, יהיו כאבים יהיו פדיחות זה חלק מהעניין.
אני בסייקך האחרון הגעתי ל 8וחצי cc שבועי. זה הרבה מאוד ולא קל לחלק את זה כדי שזה לא יכאב.

בכל מקרה לא מתערב לך בחיים פשוט תשקול טוב טוב את הנושא. האם אתה רוצה להחיות על חומרים או לא
כנראה החומר כואב
יש חומרים שיותר כאובים ויש פחות
תלוי ביצרן תלוי באסתר תלוי בשמן תלוי כמה אלכוהול יש בתוך השמן וכו

אני מזריק בארבע ראשי או בכתף.
לא חושב על כאב אבל יש לי רעידות בלי קשר למחט גם שאני מחזיק תפלאפון .
כנראה החומר כואב
לדעתי הכי נוח בישבן.
לי ולהרבה נוח באיזור הזה.
אם החומר כואב, כלומר שורף לך באיזור ישר שאתה מזריק את החומר או שיש לך נפיחות, אדמומיות וכאבים באיזור אז כדאי שתחליף חומר.
התנסתי פעם אחת עם טסט דיי חזק שזה תשלובת של פרופ, סיפיונט ועוד משהו וכל מה שכתבתי קרה לי.
נשאר לי נפוח יותר משבוע למרות עיסוי עם מים חמים כל יום.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הכי נוח בישבן.
לי ולהרבה נוח באיזור הזה.
אם החומר כואב, כלומר שורף לך באיזור ישר שאתה מזריק את החומר או שיש לך נפיחות, אדמומיות וכאבים באיזור אז כדאי שתחליף חומר.
התנסתי פעם אחת עם טסט דיי חזק שזה תשלובת של פרופ, סיפיונט ועוד משהו וכל מה שכתבתי קרה לי.
נשאר לי נפוח יותר משבוע למרות עיסוי עם מים חמים כל יום.

לא ישר נגיד הזרקתי ב7 בבוקר עכשיו רק מתחיל לכאוב

נשאר לי נפוח יותר משבוע
יש 2 סוגי pip
נפיחות פיזור כאב וחום = טיפול בקרח

כאב נקודתי חד = עיסוי וחום
לא ישר נגיד הזרקתי ב7 בבוקר עכשיו רק מתחיל לכאוב
יכול להיות בעיה בצורת ההזרקה .
ציינת שאתה רועד בידים...
טיפ קטן שעוזר לי מאוד
ממליץ לנסות:

לפני הזריקה חימום של המקום במקלחת חמה.
כמה דקות אחרי הזריקה עושים תרגילים לשריר בלי משקל , אפשר אם גומיות או משקלי גוף. כדי להזרים דם במקום.

אם נניח מזריקים בתחת עושים 3 סטים של היפטרסט ללא משקל כמובן אבל עם כיווץ שריר.
בכתפיים אני עושה 3 סטים של הרחקה לצדדים ללא משקל אם גומיות קלה או ללא אבל עם ריכוז שרירי כל התנועות

יש 2 סוגי pip
נפיחות פיזור כאב וחום = טיפול בקרח

כאב נקודתי חד = עיסוי וחום
תודה רבה על המידע !
לא ידעתי בדיוק מה לעשות, בדקתי בפורום ולא בדיוק מצאתי..
עכשיו אדע לפעם הבאה מה לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית