הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר ליוהימבין שלא נענתה עדיין...

luabrankatz

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
אני יודע כמה הנושא הזה נטחן ואני עשיתי חיפוש מספיק גדול כדי להעלות את השאלה המטרידה הזאת.

אז ככה, אני יודע שאופן השימוש ביוהימבין היא בצורה כזאת שארבע שעות לפני הלקיחה צמים וארבע שעות לאחר מכן גם כן צמים ובגלל זה יש עדיפות לעשות את כל זה בבוקר ביגלל הצום של הלילה...
עכשיו העניין הוא שלא לכולנו יש את הזמן לעשות אירובי על הבוקר ואני בטוח שאפילו לרובינו.
השאלה שלי הי כזאת: אם לצורך העניין אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע (יום כן יום לא) אימון ABC ושעת האימון שלי היא בשעות הערב וזה כוח כמובן ואז אירובי אז מה מומלץ לעשות?
אל תגידו לי שהחומר לא מתאים לי כי לא מקובל עלי התשובה הזאת.
אני חשבתי על כמה אופציות.
אופציה אחת היא שאני אעשה אימון של FBW ביום ראשון רביעי ושבת ובשאר ימי השבוע אני אעשה אירובי בשעות הערב ככה שזה יוצא 4 פעמים בשבוע אירובי עם יוהימבין...
אז נכון שאני אתאמן כל אימון בסביבות שעה וחצי אבל ככה אני אוכל להשתמש ביוהימבין עם האירובי.
או שהאופציה השניה שלי היא כזאת, אני הרי עושה ABC ביום ראשון, שני, רביעי, שישי.
זה הסדר שלי מכל מיני סיבות שחישבתי... בכל מקרה מה שאני רוצה להגיד זה שאני אמשיך ככה וביום שלישי חמישי ושבת אני אעשה את האירובי ובימי האימון אני אעשה אירובי ללא יוהימבין...
חשוב לציין שאני עושה תוכנית תזונה לפי לייל RFL !
ועוד משהו שמטריד אותי זה האם זה משנה אם אני אקח את היוהימבין רק בימים של האירובי או שאני צריך לקחת אותו כל יום?
לפי מה שהבנתי זה רק בימי האירובי ולא בימי אימון כוח ולא בימי העמסה...

תודה על הסבלנות ובאמת אני מודה לעונים!!

אתה יכול להכניס אירובי בין הרווחים של האימוני כח. כלומר יום ראשון שלישי חמישי ושבת.
לגבי אם צריך לקחת בימים של אימוני משקולות אני לא בטוח אבל נראה לי שכן.. משהו שקשור לרצפטורים כדי לא לתת לגוף להתאושש מהחומר כדי שהוא ימשיך לעבוד משהו כזה, אם אני מדבר שטויות סילחו לי מראש.

1. יהומבין לוקחים 4 שעות לאחר ארוחה (לא גדולה), לאחר 40-60 דקות הולכים לעשות אירובי (כמה שזה לא יהיה) ורק 4 שעות מהנטילה ניתן להכניס משהו לפה.
2. יהומבין רק לפני אימון אירובי ולא משקולות (אלא אם בא לך למות)
3. ABC זו תוכנית לליצנים

• פותח/ת השרשור
זה מה שאמרתי משה... לא אמרתי את הקטע של ה60 דקות לפני אימון בלה בלה בלה כי זה לא רלוונטי לשאלתי...
בכל מקרה למה ABC זה לליצנים?
ומה אתה ממליץ לי לעשות אם ככה?
אני עובד מ7 עד 16:00-18:00 זה משתנה... ואני אוכל בשעה 13:00
מה כדאי לי לעשות אם ככה?

השאלה מתי אתה מתאמן
אם אתה מסיים ב 16:00 אז תקח יהומבין ב 16:00 ותלך להתאמן ב 17:00 ותאכל ב 20:00
אם אתה מסיים ב18:00 אל תעשה אירובי באותו היום וקח יהומבין ב 13:00 ותעשה באותו היום אימון משקולות (תאכל לפני זה לא משנה העיקר לא לאכול באותו היום עד 17:00 (4 שעות אחרי הנטילה ו4 שעות לפני הנטילה)
ABC לליצנים כי אתה נותן גירוי לשריר פעם אחת בשבוע (אם אתה עושה 3 פעמים), אם אתה עושה יותר אתה פשוט פוגע בהתאוששות שלך וזו תוכנית למוזרקים ובטח ובטח שלא תוכנית לחיטוב כאשר המטרה שלך היא לשמור על השריר ותו לא, לכן FBW תהיה אידאלית למקרה אולי AB.
אם אתה יותר מ 12% שומן יהומבין לא יעזור לך ואתה סתם מסתבך.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך... אם ככה אז בוא נגיד שאני מסיים לעבוד בשעה 18:00 אז באותו היום אני אוכל בשעה 9:00 בבוקר ואז מחכה 4 שעות שזה בעצם שעה 13:00 ואז אני נוטל יוהימבין ואז מחכה עוד 4 שעות שזה יוצא שעה 17:00 ורק אז אני יכול לאכול... אני אוכל ואז הולך לעשות אימון משקולות... לאחר האימון משקולות כדאי לי לעשות אימון אירובי??
אם אני עושה AB אז לעשות אותו בימים ראשון שני רביעי חמישי? איך אתה ממליץ..?
ואם אני עושה FBW איך אתה ממליץ? יום כן יום לא או איך?

אתה יכול לעשות אחרי המשקולות אירובי.
AB אפשר גם לעשות 3 פעמים בשבוע, אני אוהב לעשות AB עם רוטציות של פעם דדליפט פעם סקוואט, פעם פרס פעם לחיצת חזה בשיפוע עליון, פעם לחיצת חזה ללא שיפוע פעם מקבילים, פעם מתח פעם BOR וכו'.
FBW אפשר לעשות ראשון - שלישי - חמישי/שישי
או שני - רביעי - שישי/שבת
או כל אופציה דומה לכך.

• פותח/ת השרשור
AB 3 פעמים בשבוע אתה מתכוון כאילו AXBXA וכן הלאה נכון? אתה לא מתכוון ל ABABAB....
ובקשר לסדר אני חושב שיהיה לי טוב לעשות ABXAB ואז שישבת לא תהיה לי הבעיה עם האירובי כי אני לא עובד אז בשישבת ושלישי אני ארביץ אירובי...
מה אומר?

• פותח/ת השרשור
כן נו אני הבנתי את האימרה הזאת של שלוש פעמים בשבוע... אתה יכול לרק להגיד לי למה התכוונת?
א. במשך שבוע ימים לעשות שישה אימונים שמתוכם שלוש פעמים A ושלוש פעמים B?
ב. במשך שבוע ימים לעשות שלושה אימונים שמתוכן יש פעם או פעמיים A ופעם או פעמיים B?

מה התכוונת א' או ב' ?

תשמע, אם אתה רוצה מקסימום תוצאות אתה צריך לקחת כל יום.
אז תהיה גבר ותקום כל יום ב5 בבוקר ותצא לריצה, THAT'S HOW WINNING IS DONE!

• פותח/ת השרשור
גבר... אני קם בשעה 5:50 מתארגן אוכל צ'יק צ'ק ויוצא לעבודה.. אם אני צריך לקום יותר מוקדם זה אומר שאני צריך לקום בשעה 4... לקחת יוהימבין שעה אחרי זה שזה יוצא 5 אני מרביץ אירובי 50 דקות נניח ואז חייב להתקלח ולהתארגן ולאכול שכל זה יקח זמן... זה לא קל.
אם אני קם בשעה 4 אז מתי אני אשן יום לפני זה? בשעה 21:00 אף אחד לא נרדם וגם אם הייתי נרדם אז אני לא יודע אם זה היה מסתדר עם האימון של היום שלפני זה מבחינת זמנים של אוכל אימון מקלחת וכן הלאה...
צריך לחשוב על הכל לא רק על הקטע שאני רוצה לעשות אירובי עם יוהימבין

אם אתה קם ב4 אתה תרדם ב9 בלילה, תסמוך עליי.
אתה מסיים עבודה ב6, תלך ישר למכון. תקח איתך סנדוויצים.
בקיצור, הכל תלוי בכמה אתה בנאדם רציני.

אגב, אתה יכול לצרוך את היהומבין + קפאין ישר אחרי הקימה, זה מה שאני הייתי עושה.
קם ב5, מארגן אוכל בגדים וחומר ללימודים. ב5 וחצי יוצא לריצה, חוזר אחרי חצי שעה, מתקלח ועף ללימודים.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני מכיר את עצמי ואני לא ארדם ב 9 בלילה... דבר שני אם אני מסיים בשעה 6 את העבודה וישר עף למכון אז נו אני מתאמן עד 6:50 בממוצע, מגיע הביתה כבר 7 אוכל נגיד עד 8 כי אני חייב לאכול את כל הארוחות שאני לא אוכל כי אני צריך לישון בשעה 9 ואז מתקלח מתלבש וכל זה כבר שעה 9...
ואני בחיים אבל בחיים לא ארדם בשעה 9 וגם אף אחד אחר לא ואני שם איתך כסף על זה...
ואז אני אהיה ער לפחות עד 11 ואז מה ישנתי 5 שעות? וזה במידה ונרדמתי...
בקיצור זה לא עסק
צריך לחשוב על משהו יותר הגיוני ולא שכל דקה תהיה קריטית כל כך

אם אתה קם ב4 אתה תרדם ב9 בלילה, תסמוך עליי.
אתה מסיים עבודה ב6, תלך ישר למכון. תקח איתך סנדוויצים.
בקיצור, הכל תלוי בכמה אתה בנאדם רציני.

אגב, אתה יכול לצרוך את היהומבין + קפאין ישר אחרי הקימה, זה מה שאני הייתי עושה.
קם ב5, מארגן אוכל בגדים וחומר ללימודים. ב5 וחצי יוצא לריצה, חוזר אחרי חצי שעה, מתקלח ועף ללימודים.
איפה החיים של הבן אדם? לדעתי זה דבר מטופש לקום ב 4 בבוקר כדי לצאת לריצה + עוד בשביל לקחת יהומבין בשביל זה, קוביות זה נחמד והכל אבל אם אתה מתקשה להגיע אליהם אתה לא תשרוד איתם מעל לשבועיים

אז למה לטרוח מלכתחילה ולהחליט שזה לא אפשרי?
אם הוא רוצה - הוא צריך לדעת שהוא גם יכול, זה לא חסר תקדים.

• פותח/ת השרשור
אז למה לטרוח מלכתחילה ולהחליט שזה לא אפשרי?
אם הוא רוצה - הוא צריך לדעת שהוא גם יכול, זה לא חסר תקדים.

מה הקשר ללא אפשרי...?
העניין הוא שמבחינתי זה לא אפשרי כי יש לי חיים מעבר לאימונים ונכון שאני משקיע וכל דבר שוקל ודואג למקסימום השקעה והתמדה... אבל אני לא איזה מסכן שזהו אני אעצור את העבודה שלי ואת כל מה שמסביבי ואעשה ריצה מסריחה ב4 בבוקר...
וגם אם הייתי רוצה אני לא הייתי יכול כי אני פשוט בחיים לא ארדם בשעה 9...
אין לך מה להמשיך להתווכח כי אני מציב לך עובדה, אני לא נרדם בשעה 9 גם אחרי מסע כומתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית