הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת דם

• פותח/ת השרשור mpab
  • פורסם בתאריך

mpab

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
התחלתי TRT, כדי לראות איך אני מגיב ובהמשך מתכנן לעשות סייקל, אחריו לחזור ל TRT קרואיז.
אני כבר חודש וחצי על TRT ורוצה לעשות בדיקת דם, עשיתי אחת לפני שבועיים, הרופאה הבינה שאני לוקח משהו ולא רוצה להביא לי עוד בדיקות עד שאני יפסיק עם הטסט.
עכשיו השאלה היא איך עושים בדיקות דם עכשיו? להחליף רופא ולהגיד לרופא בחדש שאני מתכנן סייקל?
אפשרי במכבי לעשות בדיקת דם מתי שאני רוצה בתשלום?
תודה

א. אם עשית לפני שבועיים למה אתה צריך עכשיו עוד בדיקה?
ב. מה יעזור אם תחליף רופא, יש מחשב
ג. לא להצהיר בשום אופן און דא רקורד שאתה מתכנן/עושה סייקל
ד. אם אין לך בעיה של כסף, יש מעבדות פרטיות שעושות בתשלום

• פותח/ת השרשור
צריך עוד בדיקה כי הייתי על 75 פעמיים בשבוע והרגשתי רע, בתוצאות יצא שהאסטרוגן גבוה מאוד, הורדתי ל 50 פעמיים בשבוע ומרגיש עוד יותר רע, רוצה לראות מה מפריע עכשיו
יש אולי איזה מעבדה פרטית שאתה יכול להמליץ?

צריך עוד בדיקה כי הייתי על 75 פעמיים בשבוע והרגשתי רע, בתוצאות יצא שהאסטרוגן גבוה מאוד, הורדתי ל 50 פעמיים בשבוע ומרגיש עוד יותר רע, רוצה לראות מה מפריע עכשיו
יש אולי איזה מעבדה פרטית שאתה יכול להמליץ?

תנסה לקחת במשך שבועיים טמוקסיפון 20 מ"ג ליום ולאחר מכאן AI כדור כל 3-4 ימים ואז תעשה בדיקת דם.

לגבי מעבדה פרטית, לא מכיר אישית, אבל אני בטוח שחלק מחברי הפורום מכירים. נסה לעשות חיפוש במרשתת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית