הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש פה וטרם ניסיתי ostarine שמעתי סיינסביו סגרו את האתר מה האלטרנטיבות?

justreadaboutit

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
15
11
2
שלום ,

חדש פה ולעניין הסארמ בכלל שמעתי שסאיינסביו סגרו את האתר שלהם אלטרנטיבה אחרת?

• פותח/ת השרשור
הבנתי פה שיש את אגנדת ״מחט לתחת אקספרס״ וזה בסדר גמור
צריכים להיות פה לדעתי גם גולשים שמתעניינים בsarms למניהם
לא מבין את האנטי greg doucette מזריק וגם משתמש בsarms באדי בילדר לקראת סוף הקריירה
שאני בטוח שהרבה פה מכירים ... בכל מקרה אם מישהו מעולם הסארמס עם נסיון אשמח לקבל פידבק/המלצה תודה

הבנתי פה שיש את אגנדת ״מחט לתחת אקספרס״ וזה בסדר גמור
צריכים להיות פה לדעתי גם גולשים שמתעניינים בsarms למניהם
לא מבין את האנטי greg doucette מזריק וגם משתמש בsarms באדי בילדר לקראת סוף הקריירה
שאני בטוח שהרבה פה מכירים ... בכל מקרה אם מישהו מעולם הסארמס עם נסיון אשמח לקבל פידבק/המלצה תודה

יותר כמו גישת להשתמש במה שעובד ,אם אתה ילדה ששוקלת 40+ קילו אז כן אוסטרין בחירה מוצלחת ,לגברים יש אופציות כמו ראד או lgd שגם הם ללא בסיס טסט שווים לתחת ,אגב גרג טוען שהוא עלה 2 קילו שריר בסייקל של טורקסטרון אחרי אביוז בחומרים של שנים ,הבנאדם שקרן פתולוגי ,תמצא לך מודל גבריות אחר.

• פותח/ת השרשור
מודל גבריות הבן אדם מתחרה בצורה מקצוענית והוא עושה שתפים עם derek
שמופיע אצל ג'ו רוגן.
בן אדם ששוקל 90 קג ורוצה להוריד קצת אחוזי שומן עם קארדרין ושוקל לנסות אוסטרין
אנלא רואה בזה בעיה עד 4 שבועות זה לא מדכא טוסטסטרון.
אם אתה מקרר של 120 קג פלוס שריר וזה שקוף עניין ההזרקות זה עניין של טעם
אבל אם הייתי רזה אגב רוב הסיכויים שהייתי לוקח סטירואידים
ונהנה משריר נקי גם אחרי הסייקל. (כמו תור שתקופה מסויימת היה נראה ״טבעי״ )
אם הייתי מחפש לקחת טוסטסטרון סארם לא היה העניין לדעתי עדיף אנאבר על פני ראד
(למי ששונא מחטים) צריך לעשות pct בשני המקרים. בשביל זה אוסטרין וקארדרין מתאים למה שאני מנסה להשיג ולהשאר סביב ה90 קג
שיפור של 15% יהיה מועיל.
אם אני לוקח טוסטסטרון אני משלש את עצמי יש לי גנטיקה מעולה לא בא לי להראות כמו מקרר.

מודל גבריות הבן אדם מתחרה בצורה מקצוענית והוא עושה שתפים עם derek
שמופיע אצל ג'ו רוגן.
בן אדם ששוקל 90 קג ורוצה להוריד קצת אחוזי שומן עם קארדרין ושוקל לנסות אוסטרין
אנלא רואה בזה בעיה עד 4 שבועות זה לא מדכא טוסטסטרון.
אם אתה מקרר של 120 קג פלוס שריר וזה שקוף עניין ההזרקות זה עניין של טעם
אבל אם הייתי רזה אגב רוב הסיכויים שהייתי לוקח סטירואידים
ונהנה משריר נקי גם אחרי הסייקל. (כמו תור שתקופה מסויימת היה נראה ״טבעי״ )
אם הייתי מחפש לקחת טוסטסטרון סארם לא היה העניין לדעתי עדיף אנאבר על פני ראד
(למי ששונא מחטים) צריך לעשות pct בשני המקרים. בשביל זה אוסטרין וקארדרין מתאים למה שאני מנסה להשיג ולהשאר סביב ה90 קג
שיפור של 15% יהיה מועיל.
אם אני לוקח טוסטסטרון אני משלש את עצמי יש לי גנטיקה מעולה לא בא לי להראות כמו מקרר.

וואו מישהו מהיוטיוב עושה שתפים עם עוד מישהוא מיוטיוב שמתארח אצל ג'ו רוגן שמראיין בערך כל אחד תחת השמש ,מתחרה מקצועי שנפסל על שימוש בסמים בהתאגדויות נטולות חומרים ,מטיף לmaingaining שיעיל לאנשים בשנה הראשונה שלהם לאימונים בערך ומוכר תוסף שמעולם לא הוכח ולא עובד כאנאבר טבעי ,בדיחה .
בפעם השלישית אם אתה ילדה עם קוקיות קח אוסטרין אני הגעתי ל100 מג ,חומר בדיחה לגבר ,גנטיקה טובה כטבעי לא אומרת שיש לך גנטיקה טובה לחומרים,גם אחרי סייקל של סטרואידים אתה מאבד לא מעט במהלך הפיסיטי,קיצר תהנה גבר ,אתם לא באים לפה להשכיל ,אז אתה מבזבז את זמני.

• פותח/ת השרשור
היה לי סכסכוך ארוך עם אחותי על פני שנים בענייני עבודה
יש לנו עסק משפחתי בגודל בינוני אני נותן 110% והיא נותנת 40% ותמיד היה חיכוכים על העניין הזה.
השנים עוברות הפכתי למנכ״ל. כל ויכוח אני מנצח אותה ומצליח להקטין אותה על הדשדוש שלה באחד הסניפים.
אבל אז יום אחד עם החזרה בתשובה אני פתאום קולט רגע ... אחותי גרושה עם שלוש בנות (הקטנה בת שנתיים)
גם עובדת , גם לומדת לתואר , ברור שהיא לא יכולה לעשות מעבר ל40% כי היא שמה את הכוחות שלה בדברים אחרים.
כשאנחנו מסתכלים על בן אדם אחר ורק על הטעויות שלו זה הופך אותנו ל״דוגמטים״
הכוונה שאנחנו רואים אנשים דרך מסננת שמתאימה למה שאנחנו רוצים לראות. (כמו צמחוני שמביא מחקרים רק שתומכים בצמחונות ומתעלם מאלה שתומכים בקרניבורים)
אז אני חושב שטוב תעשה אם תקח מזה משהו ותשפוט את הבן אדם גם על הטעויות שלו וגם על ההישגים שלו. אתה תראה שבמקרה של גרג יש לו לדעתי יותר קרדיט חיובי משלילי. בהצלחה וחג שמח וכשר

בתור אחד שהיה משתמש בסארמס סולו.. מאוסטרין ועד lgd יחד עם פינוק של mk, עדיף טסט'. נקודה.

אין בכלל מה להשוות.. את התוצאות שקיבלתי מטסט' היו טובות יותר מlgd, גם הצלחתי לשמור את רובן יותר מlgd וגם תפקדתי ולא הייתי חצי זומבי במהלך השימוש עקב טסט' נמוך.

נערך לאחרונה:
שלום ,

חדש פה ולעניין הסארמ בכלל שמעתי שסאיינסביו סגרו את האתר שלהם אלטרנטיבה אחרת?

1. אתה ממש לא חדש פה.
תפסיק לפתוח כל יומיים משתמש חדש ולחפור לנו על השטויות שלך. אתה אותו הכותב אותו מעריץ של יוטיוב/גרג דוסט...

2.
אפשר לנסות חומרים לגברים פשוט
עבורו צריך לפתוח תת נושא בפורום :
סטרואידים לגברים נשיים...

תריץ חיפוש אחורה טיפה תבין שהוא כל הזמן מחליף שם משתמש ואותו העיקרון של כתיבה

3.
הבנתי פה שיש את אגנדת ״מחט לתחת אקספרס״
אך .... אולי במשתמש הבא שתפתח תנסה להתנסח טיפה אחרת ....

• פותח/ת השרשור
אני יענה פה על כמה דברים שנאמרו ״אותו סגנון כתיבה״ וכו'

בתור אחד שהיה משתמש בסארמס סולו.. מאוסטרין ועד lgd יחד עם פינוק של mk, עדיף טסט'. נקודה.

אין בכלל מה להשוות.. את התוצאות שקיבלתי מטסט' היו טובות יותר מlgd, גם הצלחתי לשמור את רובן יותר מlgd וגם תפקדתי ולא הייתי חצי זומבי במהלך השימוש עקב טסט' נמוך.

אם סארמס הוא סופרסיב כמו טוסטסטרון אין ספק שכדאי לקחת טוסטסטרון
אם אתה שונא מחטים אין ספק שאנאבר היא אופציה עדיפה על ראד ככה שאני לא מצדד בסארם ולא חושב שסארם יעיל כמו טוסטסטרון
זה ממש ממש לא מה שאני אומר.
טוסטסטרון משפר אותך ב300% וזה לפעמים הופך אותך ליותר מדי שקוף שאתה על סטירואידים
(למרות שאני מניח ש200 מ״ג זה לא משהו קיצוני וצריך לדעת לקחת ראיתי מישהו במקסיקו שנראה טבעי עם מאסת שריר לא אנושית
אבל אחוז שומן סביב ה12% היה נראה מדהים החלק המצחיק זה שהוא דחק חזה 45 ק״ג אני דוחק 120-130 ק״ג על אותו מכשיר זה לא מוט חופשי גילוי נאות)
אני מחפש להשתפר ב15-25% מקס כי אני גם ככה כבד שאתה יורד מטוסטסטרון לא כולם מגיבים אותו דבר.
לא בא לי בpct להפוך לגוש שומן אני בטוח יעבור עם סייקל לאזור ה110 ק״ג בקלות (אני היום 90 ק״ג)
זה השיקול שלי העיקרי , בדיקות דם בעיר שלי זה כאב ראש....
השתמשתי עד היום בקארדרין (זה לא סארם) לפני החתונה זה נתן שיפור של 15% זה לא רע
שיפר לי את ביצועי הקארדיו ואני מרוצה 8 מתוך 10 .
יש פרה וורקאוט , תרופות ,הורמונים, יש סארמים, ויש טוסטסטרון . אף אחד לא מטיל ספק ביעילות של טוסטסטרון
זה לא הלוק שאני מחפש אגב השאלה המקורית שלי הייתה אם מישהו מכיר מקור אמין לקניית סארם ולא על יעילות השימוש בתכשיר

אני יענה פה על כמה דברים שנאמרו ״אותו סגנון כתיבה״ וכו'

אם סארמס הוא סופרסיב כמו טוסטסטרון אין ספק שכדאי לקחת טוסטסטרון
אם אתה שונא מחטים אין ספק שאנאבר היא אופציה עדיפה על ראד ככה שאני לא מצדד בסארם ולא חושב שסארם יעיל כמו טוסטסטרון
זה ממש ממש לא מה שאני אומר.
טוסטסטרון משפר אותך ב300% וזה לפעמים הופך אותך ליותר מדי שקוף שאתה על סטירואידים
(למרות שאני מניח ש200 מ״ג זה לא משהו קיצוני וצריך לדעת לקחת ראיתי מישהו במקסיקו שנראה טבעי עם מאסת שריר לא אנושית
אבל אחוז שומן סביב ה12% היה נראה מדהים החלק המצחיק זה שהוא דחק חזה 45 ק״ג אני דוחק 120-130 ק״ג על אותו מכשיר זה לא מוט חופשי גילוי נאות)
אני מחפש להשתפר ב15-25% מקס כי אני גם ככה כבד שאתה יורד מטוסטסטרון לא כולם מגיבים אותו דבר.
לא בא לי בpct להפוך לגוש שומן אני בטוח יעבור עם סייקל לאזור ה110 ק״ג בקלות (אני היום 90 ק״ג)
זה השיקול שלי העיקרי , בדיקות דם בעיר שלי זה כאב ראש....
השתמשתי עד היום בקארדרין (זה לא סארם) לפני החתונה זה נתן שיפור של 15% זה לא רע
שיפר לי את ביצועי הקארדיו ואני מרוצה 8 מתוך 10 .
יש פרה וורקאוט , תרופות ,הורמונים, יש סארמים, ויש טוסטסטרון . אף אחד לא מטיל ספק ביעילות של טוסטסטרון
זה לא הלוק שאני מחפש אגב השאלה המקורית שלי הייתה אם מישהו מכיר מקור אמין לקניית סארם ולא על יעילות השימוש בתכשיר
אתה חושב שאם תיקח טסט, אתה תהפוך לסגן של מר אולימפיה ? צר לי להודיע לך, אבל רוב הסיכויים שעדיין תיראה טבעי בזמן הסייקל כל עוד אתה לא על אחוז שומן נמוך.

נב.. צריך לעשות בדיקות דם גם עם sarms.

אם אתה רוצה משהו קל ונעים ללא pct אז יש קריאטין.

שקוף שאתה על סטירואידים
לא...
בpct להפוך לגוש שומן
אם אתה מפגר אז זה יקרה אבל אם תעשה דברים כמו שצריך אז זה לא יקרה...
אם מישהו מכיר מקור אמין לקניית סארם ולא על יעילות השימוש בתכשיר
זה לא פורום מכירות כאן, אם זה כזה חשוב לך להשיג את זה אז אתה תצליח למצוא מאיפה לקנות..
אין טעם שתמשיך לשאול כאן כיוון שאתה תנסה לא משנה מה כתבו לך כאן, בהצלחה רבה שיהיה לך 🤩

לא...

אם אתה מפגר אז זה יקרה אבל אם תעשה דברים כמו שצריך אז זה לא יקרה...

זה לא פורום מכירות כאן, אם זה כזה חשוב לך להשיג את זה אז אתה תצליח למצוא מאיפה לקנות..
אין טעם שתמשיך לשאול כאן כיוון שאתה תנסה לא משנה מה כתבו לך כאן, בהצלחה רבה שיהיה לך 🤩
עדיין לא הבנת כנראה....

משתמש פעיל (אחד שאהב סרמס וכל מיני בולשיט) יום אחד נעלם לפני כמה שבועות... סגר את הפרופיל....
מאז כל יום נפתח פרופיל חדש ...

שם משתמש כל פעם אחר : רואים שסתם לחצו על מקשים בלי קשר... משהו כמו "וקמגןגמד12"

אותם נושאים על בולשיט/סארמס/ גלולות הריון... חלק מהפוסטים הופכים לבדיחה חלק נפתח דיון שנגמר בקללות... חלק בכלל אין תגובות...

אני היתי ממליץ לו :

שיגדל ביצים הוא הרי על טסט
מריץ את ה80 מג שבועי מפוצל ל4 זריקות ...
פלוס gh סיני מקורי בגרושים...

תהיה גבר תחזור לשם משתמש הישן ויאלה בלאגן

עדיין לא הבנת כנראה....

משתמש פעיל (אחד שאהב סרמס וכל מיני בולשיט) יום אחד נעלם לפני כמה שבועות... סגר את הפרופיל....
מאז כל יום נפתח פרופיל חדש ...

שם משתמש כל פעם אחר : רואים שסתם לחצו על מקשים בלי קשר... משהו כמו "וקמגןגמד12"

אותם נושאים על בולשיט/סארמס/ גלולות הריון... חלק מהפוסטים הופכים לבדיחה חלק נפתח דיון שנגמר בקללות... חלק בכלל אין תגובות...

אני היתי ממליץ לו :

שיגדל ביצים הוא הרי על טסט
מריץ את ה80 מג שבועי מפוצל ל4 זריקות ...
פלוס gh סיני מקורי בגרושים...

תהיה גבר תחזור לשם משתמש הישן ויאלה בלאגן
הבנתי, קראתי מה שכתבת
שיעשה מה שבא לו. כתבתם את דעתכם, הוא לא מקבל כי זה לא התשובה שהוא רצה וזהו..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי, קראתי מה שכתבת
שיעשה מה שבא לו. כתבתם את דעתכם, הוא לא מקבל כי זה לא התשובה שהוא רצה וזהו..

השאלה המקורית הייתה אם מישהו מכיר מקור חלופי לספק סארמס שסגר את הפעילות שלו ״ביו סיאנס״ ובסה״כ ביקשתי המלצה לספק חלופי.
לא שאלתי עם החומר הזה עדיף על פני טוסטסטרון זה נקרא להיות ענייני. אם העלאת פוסטים בנוגע לסארם היא בניגוד לחוקי הפורום
אני אמחק את הפוסט.

דבר שני ...
אתם מתפרצים על דלת פתוחה אני לא חושב שסארם גם באיכות הכי טובה שיש יהיה אפקטיבי כמו אנאבר!
שזה טוסטסטרון אורלי. אז אנלא מבין למה אתם משוכנעים שאני מנסה לשכנע מישהו שסארם טוב יותר מסטירואידים.
מה שאני אומר זה שסטרואדים מצריכים מעקב רפואי , ידע בבדיקות דם , והם צריכים להתאים לשאיפה שלך בחדר כושר מבחינת מראה
אני כבר 90 ק״ג לא בא לי להיות 120 ק״ג זה להחליף מלתחה ואני לא מחפש את הלוק הזה.
לצורך העניין יש לי מבנה גוף דומה לזה של דה רוק לפני הסטירואידים אבל יותר נראות בקוביות (רק שאני לא יציב קשה לי עם התזונה)
לא בא לי להיות מקרר .

קארדרין בשבילי היה חוויה חיובית הצלחתי לרוץ יותר ואני שונא קארדיו אז לבוא להגיד שרק סטירואידים זה הדבר היחיד שעובד
נראה לי לא גישה נכונה . שוב פעם אפשר להגיד שום דבר לא אפקטיבי כמו סטירואידים אין וויכוח .
במחשב של העבודה יש לי תמונות אני יעלה פה מה הצלחתי לעשות בלי לקחת כדורים שרק לאחרונה התחלתי עם קארדרין
שקניתי במזרח אני אזמין גם מאנגליה נראה אם יש הבדל באיכות.
אתה חושב שאם תיקח טסט, אתה תהפוך לסגן של מר אולימפיה ? צר לי להודיע לך, אבל רוב הסיכויים שעדיין תיראה טבעי בזמן הסייקל כל עוד אתה לא על אחוז שומן נמוך.

נב.. צריך לעשות בדיקות דם גם עם sarms.

אם אתה רוצה משהו קל ונעים ללא pct אז יש קריאטין.

קארדרין היה קצת יותר אפקטיבי מקריאטין בשבילי ... אם אני מגזים עם קריאטין זה עושה צמא וזה לי אישית עודד קצת נשירת שיער
הייתי תקופה שהיית גר בתאילנד התחלתי לקחת קריאטין בפעם הראשונה הייתי יוצא כל לילה לבלות ושותה אלכוהול בכמויות
מהצמא חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז הורדתי קצת במינונים וזאת הייתה התקופה עם הגוף הכי יפה שלי .
הייתי אוכל נקי מאוד יחסית אבל אי אפשר לאורך זמן להתמיד ככה עם תזונה זה שובר מנטלית.

מעלה פה תמונות זאת שליד החלון הייתה כשהייתי גר בקו סמוי שותה אלכוהול כל לילה (לקחתי קריאטין בלבד רואים שהקוביות לא היו שם אבל היה לי גוף הכי יפה אי פעם) שאר התקופות זה כשאני נקי אין לי תמונות בתקופה של קארדרין אני עוד לא בפיק.
הכל פה בלי חומרים

אין שום ספק שטוסטסטרון יותר יעיל ואפקטיבי מסארמס .... אני לא מכוון לתוספים האלה כי כולם סופרסיב חוץ מאוסטרין ב4 שבועות הראשונים ממה שבדקתי. לעשות בדיקת דם לוקח אצלנו מלא זמן אני לא הייתי נוגע בטוסטרון בלי שיהיה לי מעקב תקין של בדיקות דם... זה פשוט חוסר אחריות. לא שולל טוסטסטרון בעתיד אולי בגיל 50 פלוס כרגע אני במצב פזיולוגי טוב מאוד

קבצים מצורפים

• IMG_5004.jpg
    IMG_5004.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 91
  • IMG_5005.jpg
    IMG_5005.jpg
    KB 59.9 · צפיות: 97
  • IMG_5006.jpg
    IMG_5006.jpg
    KB 73.4 · צפיות: 89
  • IMG_5007.jpg
    IMG_5007.jpg
    KB 66.6 · צפיות: 72
השאלה המקורית הייתה אם מישהו מכיר מקור חלופי לספק סארמס שסגר את הפעילות שלו ״ביו סיאנס״ ובסה״כ ביקשתי המלצה לספק חלופי.
לא שאלתי עם החומר הזה עדיף על פני טוסטסטרון זה נקרא להיות ענייני. אם העלאת פוסטים בנוגע לסארם היא בניגוד לחוקי הפורום
אני אמחק את הפוסט.

דבר שני ...
אתם מתפרצים על דלת פתוחה אני לא חושב שסארם גם באיכות הכי טובה שיש יהיה אפקטיבי כמו אנאבר!
שזה טוסטסטרון אורלי. אז אנלא מבין למה אתם משוכנעים שאני מנסה לשכנע מישהו שסארם טוב יותר מסטירואידים.
מה שאני אומר זה שסטרואדים מצריכים מעקב רפואי , ידע בבדיקות דם , והם צריכים להתאים לשאיפה שלך בחדר כושר מבחינת מראה
אני כבר 90 ק״ג לא בא לי להיות 120 ק״ג זה להחליף מלתחה ואני לא מחפש את הלוק הזה.
לצורך העניין יש לי מבנה גוף דומה לזה של דה רוק לפני הסטירואידים אבל יותר נראות בקוביות (רק שאני לא יציב קשה לי עם התזונה)
לא בא לי להיות מקרר .

קארדרין בשבילי היה חוויה חיובית הצלחתי לרוץ יותר ואני שונא קארדיו אז לבוא להגיד שרק סטירואידים זה הדבר היחיד שעובד
נראה לי לא גישה נכונה . שוב פעם אפשר להגיד שום דבר לא אפקטיבי כמו סטירואידים אין וויכוח .
במחשב של העבודה יש לי תמונות אני יעלה פה מה הצלחתי לעשות בלי לקחת כדורים שרק לאחרונה התחלתי עם קארדרין
שקניתי במזרח אני אזמין גם מאנגליה נראה אם יש הבדל באיכות.

קארדרין היה קצת יותר אפקטיבי מקריאטין בשבילי ... אם אני מגזים עם קריאטין זה עושה צמא וזה לי אישית עודד קצת נשירת שיער
הייתי תקופה שהיית גר בתאילנד התחלתי לקחת קריאטין בפעם הראשונה הייתי יוצא כל לילה לבלות ושותה אלכוהול בכמויות
מהצמא *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* ואז הורדתי קצת במינונים וזאת הייתה התקופה עם הגוף הכי יפה שלי .
הייתי אוכל נקי מאוד יחסית אבל אי אפשר לאורך זמן להתמיד ככה עם תזונה זה שובר מנטלית.

מעלה פה תמונות זאת שליד החלון הייתה כשהייתי גר בקו סמוי שותה אלכוהול כל לילה (לקחתי קריאטין בלבד רואים שהקוביות לא היו שם אבל היה לי גוף הכי יפה אי פעם) שאר התקופות זה כשאני נקי אין לי תמונות בתקופה של קארדרין אני עוד לא בפיק.
הכל פה בלי חומרים

אין שום ספק שטוסטסטרון יותר יעיל ואפקטיבי מסארמס .... אני לא מכוון לתוספים האלה כי כולם סופרסיב חוץ מאוסטרין ב4 שבועות הראשונים ממה שבדקתי. לעשות בדיקת דם לוקח אצלנו מלא זמן אני לא הייתי נוגע בטוסטרון בלי שיהיה לי מעקב תקין של בדיקות דם... זה פשוט חוסר אחריות. לא שולל טוסטסטרון בעתיד אולי בגיל 50 פלוס כרגע אני במצב פזיולוגי טוב מאוד

אלוף עולם אתה...
לקחת 4 תמונות רנדומליות מהאינטרנט ופרסמת פה כדי שנאמין שהפרופיל אמיתי.
תותח אל..
לא חבל אחי..
יש פה תמונות אמיתיות שלך הרי... רק צריך לחפש בגלריה תחת השם משתמש המקורי

אלוף עולם אתה...
לקחת 4 תמונות רנדומליות מהאינטרנט ופרסמת פה כדי שנאמין שהפרופיל אמיתי.
תותח אל..
לא חבל אחי..
יש פה תמונות אמיתיות שלך הרי... רק צריך לחפש בגלריה תחת השם משתמש המקורי
תותח על*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית