הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה סקוואט בנץ׳ דדליפט

• פותח/ת השרשור liani
  • פורסם בתאריך

liani

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אהלן חבר׳ה,
רשום לחד״כ כחודשיים וכרגע מתחיל את השבוע השלישי ל-SS.
אשמח לקבל ביקורות במיוחד על הסקוואט שבכפות רגליים ממש נופלות פנימה ולא מצליח לסדר את זה
סקוואט - 80
בנץ׳ - 77.5
דדליפט - 100

סקוואט - https://youtube.com/shorts/VMnr-XGKyzo
בנץ' - https://youtube.com/shorts/oS9G36yKIrw
דדליפט - https://youtube.com/shorts/RqZWfqD7zao

לא נותן לי להטמיע כסרטון 😕

קבצים מצורפים

• IMG_0438.MOV
    7.4 MB · צפיות: 58
  • IMG_0433.MOV
    7.4 MB · צפיות: 45
  • IMG_0428.MOV
    7.9 MB · צפיות: 67
נערך לאחרונה:
כנ''ל בנוגע לקבצים.

הסקוואט נראה שייקי, לדעתי אתה פשוט קצת נופל ולא שולט במשקל ובירידה, תנסה להרגיש שאתה שולט, זה צריך להיות הקיו שלך בירידה.

חוץ מזה להצר טיפה עמידה יכול אולי לעזור גם לקריסה של הכפות רגליים וגם לקריסת ברכיים פנימה, תבחן את זה, ותרגיש שאתה עולה ממרכז כף הרגל, עם הברכיים בקו אצבעות, זה צריך להיות הקיו שלך בעלייה.

• פותח/ת השרשור
מציע להעלות ליוטיוב ולצרף קישורים.
העלת כקובץ שצריך להוריד.
כנ''ל בנוגע לקבצים.

הסקוואט נראה שייקי, לדעתי אתה פשוט קצת נופל ולא שולט במשקל ובירידה, תנסה להרגיש שאתה שולט, זה צריך להיות הקיו שלך בירידה.

חוץ מזה להצר טיפה עמידה יכול אולי לעזור גם לקריסה של הכפות רגליים וגם לקריסת ברכיים פנימה, תבחן את זה, ותרגיש שאתה עולה ממרכז כף הרגל, עם הברכיים בקו אצבעות, זה צריך להיות הקיו שלך בעלייה.

תודה העלתי את הסרטונים ליוטיוב אבל מסיבה כלשהי לא נותן לי כרגע להטמיע.
סגור תודה, אשתדל לשלוט יותר בירידה אבל ממש קשה לי לשבור מקביל כשהרגליים צרות, נעליים עם הגבהה אולי יעזרו ?

נערך לאחרונה:
נראה ממש אחלה בשביל שלב כזה.
זה נראה שיש לך באט ווינק בסקוואט. קצת קשה להבין מהזווית הזאת מה גורם לכך. יש לי כמה השערות:
עומק שלא מתאים לך. יכול להיות שקצת משחק בפתיחת רגליים וזווית כפות רגליים תעזור.
ירידה מהירה מדיי בלי שליטה. תנסה ללמוד באיזה שלב הבאט ווינק מתחיל. מודעות לעניין הזה יכולה לעזור, ואולי גם ירידה עד מעט מעל נקודת הבאט ווינק.
ברייסינג לא טוב. לדעתי זאת הסיבה הכי סבירה.
מאמין שהתותחים פה יצליחו להבין מה הסיבה לכל ואיך לפתור את זה.
בהצלחה!

סקוואט
נראה בסדר גמור, הייתי עובד בעיקר על ברייסינג, לקחת הרבה אוויר לבטן ולכווץ אותה. מאמין שזה יסדר את רוב העניין עם היציבות שלך כרגע. נסה להיות קצת יותר בשליטה. תן לכפות הרגליים קצת יותר זווית החוצה, כמו בחזרה האחרונה. מעבר לזה אתה דיי בסדר כרגע.

בנץ פרס
נראה אחלה, רק תסגר עם עצמך אם אתה מבצע עם עצירה או בלי.

דדליפט
נסב להפריד את שלבים 4 ו-5. את שלב ההוצאת חזה עם הדחיפה של הרצפה. שזה יהיה שני שלבים נפרדים ולא שלב אחד, ככה תוכל למשוך את הסלאק יותר ביעילות.

• פותח/ת השרשור
נראה ממש אחלה בשביל שלב כזה.
זה נראה שיש לך באט ווינק בסקוואט. קצת קשה להבין מהזווית הזאת מה גורם לכך. יש לי כמה השערות:
עומק שלא מתאים לך. יכול להיות שקצת משחק בפתיחת רגליים וזווית כפות רגליים תעזור.
ירידה מהירה מדיי בלי שליטה. תנסה ללמוד באיזה שלב הבאט ווינק מתחיל. מודעות לעניין הזה יכולה לעזור, ואולי גם ירידה עד מעט מעל נקודת הבאט ווינק.
ברייסינג לא טוב. לדעתי זאת הסיבה הכי סבירה.
מאמין שהתותחים פה יצליחו להבין מה הסיבה לכל ואיך לפתור את זה.
בהצלחה!
סקוואט
נראה בסדר גמור, הייתי עובד בעיקר על ברייסינג, לקחת הרבה אוויר לבטן ולכווץ אותה. מאמין שזה יסדר את רוב העניין עם היציבות שלך כרגע. נסה להיות קצת יותר בשליטה. תן לכפות הרגליים קצת יותר זווית החוצה, כמו בחזרה האחרונה. מעבר לזה אתה דיי בסדר כרגע.

בנץ פרס
נראה אחלה, רק תסגר עם עצמך אם אתה מבצע עם עצירה או בלי.

דדליפט
נסב להפריד את שלבים 4 ו-5. את שלב ההוצאת חזה עם הדחיפה של הרצפה. שזה יהיה שני שלבים נפרדים ולא שלב אחד, ככה תוכל למשוך את הסלאק יותר ביעילות.

תודה רבה שמח לשמוע שהסקוואט לא נורא כמו שחשבתי.
אשים לב יותר לשליטה בירידה ואקרא מה זה בריסינג 🙄
אנסה לשחק קצת עם הזוויות בכפות רגליים שקצת פחות יקרסו, אגב יש מצב שנעליים לסקוואט יוכלו לעזור בעניין ?
ותודה גם על הטיפ בדדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית