הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אנשים שלוקחים חומרים מתאמנים עם משקלי נוצה לפעמים?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
אני רואה הרבה פעמים שבהתחלה הם עושים סט אחד כבד, ולאחריו סטים עם 5 קילו

מן הסתם אתה מדבר על מפתחי גוף.

צריך להבין שלכוח אין שום יתרון ישיר לפיתוח גוף, ועבודה כבדה דורשת הרבה התאוששות מהגוף בלי קשר לגירוי של השריר, ככה שלא משתלם להרים מאוד כבד לפיתוח גוף.

• פותח/ת השרשור
מן הסתם אתה מדבר על מפתחי גוף.

צריך להבין שלכוח אין שום יתרון ישיר לפיתוח גוף, ועבודה כבדה דורשת הרבה התאוששות מהגוף בלי קשר לגירוי של השריר, ככה שלא משתלם להרים מאוד כבד לפיתוח גוף.
אוקיי אבל איפה הPROGRESSIVE OVERLOAD עם המשקלי נוצה האלה?

איך יגדל להם השריר מ5 קילו פרפר?

Poressive overload יכול להיות בmmc, חזרות, סטים, קיצור זמני מנוחה (פחות אופטימלי), טכניקה וכו׳.

כי אנחנו מפתחי גוף ולא ליפטרים,מת על המבטים של כל הילדים בחדר כושר שהם רואים כתף בשרנית עם ורידים ומשקולות של 6 קילו בכל יד ,עושה להם קצר במוח.

כי אנחנו מפתחי גוף ולא ליפטרים,מת על המבטים של כל הילדים בחדר כושר שהם רואים כתף בשרנית עם ורידים ומשקולות של 6 קילו בכל יד ,עושה להם קצר במוח.

הם בטח גם לא מבינים איך לפני חודשיים היית רבע מאיך שאתה נראה, ועכשיו אתה מקרר 3 דלתות...
זה גם קצב ההתקדמות (חומרים) ולא רק המשקולות 6 קילו... קח בחשבון שזה גם חלק ממה שמביא להם קצר במוח

הם בטח גם לא מבינים איך לפני חודשיים היית רבע מאיך שאתה נראה, ועכשיו אתה מקרר 3 דלתות...
זה גם קצב ההתקדמות (חומרים) ולא רק המשקולות 6 קילו... קח בחשבון שזה גם חלק ממה שמביא להם קצר במוח

הסיכוי היחידי להיות מקרר בחודשיים זה אם לא התאמנת לתקופה ארוכה ואתה חוזר ישר לסייקל מאסיבי,בלי קשר סייקלים זה בדיחה ,מי שרוצה פיזיק צריך לתת חומרים כמה שנים ברצף ,מקסימום לרדת למינון trt לחודשיים שלושה בשנה.

כמו שיונתן אמר, שיפור בסטים, חזרות, ואריאציות פחות יעילות, מיינד מאסל קונקשין, טכניקה, זמן תחת מאמץ, כל דרך אפשרית להתקדם היא סבבה ולא חייב דרך משקל.

הסיכוי היחידי להיות מקרר בחודשיים זה אם לא התאמנת לתקופה ארוכה ואתה חוזר ישר לסייקל מאסיבי,בלי קשר סייקלים זה בדיחה ,מי שרוצה פיזיק צריך לתת חומרים כמה שנים ברצף ,מקסימום לרדת למינון trt לחודשיים שלושה בשנה.

עכשיו אתה סתם נכנס לעומקים מיותרים. אם במקרה ראיתי אותך בחדר כושר מתאמן בלי חומרים, ואחרי חודשיים נתקלתי בך שוב כשאתה בסייקל, גם אני כנראה אקבל קצר קטן במוח. לא מדובר בהכרח על משקלים או קצב עבודה. כל הויזואל שתיארת בתגובה הקודמת משתנה. זה מה שגורם לקצר, לא ה6 קילו

עכשיו אתה סתם נכנס לעומקים מיותרים. אם במקרה ראיתי אותך בחדר כושר מתאמן בלי חומרים, ואחרי חודשיים נתקלתי בך שוב כשאתה בסייקל, גם אני כנראה אקבל קצר קטן במוח. לא מדובר בהכרח על משקלים או קצב עבודה. כל הויזואל שתיארת בתגובה הקודמת משתנה. זה מה שגורם לקצר, לא ה6 קילו

בחדר כושר שאני מתאמן כולם על חומרים מהילדים עד הזקנים ,אז כן ,נראה לי שהשש קילו ממיס להם את המוח.

גם אני לא מבין איך אפשר תוך חודשיים להפוך משחיף למקרר ???
בוא תגלה לי...
בוא נבין דבר אחד... הסוסים האלו שיושבים על חומרים לוחצים, עושים סקוואט, ודד ליפט עם משקלים די גבוהים...

תרגילים מבודדים עושים עם משקל נמוך. חזרות איטיות, גוף יציב...
עובדים נטו תנוע נכונה.
עושים סטים אטיים - טמפו
זה בסדר גמור.

אני דווקא נהנה לראות ילדודס בחדרי כושר אשר עושים הרחקת כתפיים לצדדים עם 10 קילו בכל יד ... עושים את זה כשכל הגוף זז מצד לצד ... מתנדנדים בעליה וזורקים את המשקל בירידה

• פותח/ת השרשור
גם אני לא מבין איך אפשר תוך חודשיים להפוך משחיף למקרר ???
בוא תגלה לי...

בוא נבין דבר אחד... הסוסים האלו שיושבים על חומרים לוחצים, עושים סקוואט, ודד ליפט עם משקלים די גבוהים...

תרגילים מבודדים עושים עם משקל נמוך. חזרות איטיות, גוף יציב...
עובדים נטו תנוע נכונה.
עושים סטים אטיים - טמפו
זה בסדר גמור.

אני דווקא נהנה לראות ילדודס בחדרי כושר אשר עושים הרחקת כתפיים לצדדים עם 10 קילו בכל יד ... עושים את זה כשכל הגוף זז מצד לצד ... מתנדנדים בעליה וזורקים את המשקל בירידה

ראיתי אחד עושה כפיפת ברכיים עם 2.5 קילו, חזרות מהירות

לחזה הוא עשה עם איזה 7 קילו, פרפר לחזה תחתון בקרוס, אחרי שהוא עשה בנצ בסמיט משין עם 80 קילו

הסטים היו מהירים, תנועה נכונה

איך הוא מרים פחות ממני ונראה גדול יותר אני לא מבין

ראיתי אחד עושה כפיפת ברכיים עם 2.5 קילו, חזרות מהירות

לחזה הוא עשה עם איזה 7 קילו, פרפר לחזה תחתון בקרוס, אחרי שהוא עשה בנצ בסמיט משין עם 80 קילו

הסטים היו מהירים, תנועה נכונה

איך הוא מרים פחות ממני ונראה גדול יותר אני לא מבין

קודם כל הם כנראה הם יגיעו לתוצאות טובות יותר ממך עם חומרים.
דבר שני אולי זה יום נפח קל שלו/ מוריד משקלים/ נפצע/ חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה. מאיפה לנו לדעת.
דבר שלישי גודל לא שווה חוזק.
דבר רביעי, יכול להיות שהנפח שלו עדיין גדול למרות המשקלים.
קשר מח שריר גם קשור. המשקלים יורדים דרסטית אם אתה מתאמץ לאמץ רק את השריר הרצוי.

כי חומרים לא עושים אותך חזק, רק מנופח כמו בלון 🏋️
תספר את זה לליפטרים בחול ...
שעושים דדליפטים עם 400++
ואחוז השומן שלהם חד ספרתי...

לדעתי האישית
בארץ נושא אימוני הכוח / פאור ליפטינג היה נורא מצומצם ורק בשנים האחרונות זכה לאהדה ולחשיפה ....
בעבר רוב מפתחי הגוף הישראלים בכל הרמות היו מוותרים על אימוני כוח ומתאמנים רק על פאמפ....
חשוב להבין כוח היה ויש להם פשוט מתאמנים אחרת... נניח לחיצת לזה זה תרגיל שבילדרים תמיד אהבו ....
רוב הבילדרים הגדולים לוחצים 140-160 לכמה חזרות בכיף ... בסקואט ובדד ליפט יש פיגור ... כי זה לא בתחום שלהם....
לכן יוצא לראות לא פעם ולא פעמים בודי בילדר "חלש יחסית לגודל השריר"

אבל אני שמתי לב שבשנים האחרונות נושא אימוני הכוח זוכה לאהדה וחשיפה גדולה ומיום ליום יותר ויותר בילדרים מתחילים לשלב אימוני פאור ליפטינג (סקואט דדליפט)..

כי חומרים לא עושים אותך חזק, רק מנופח כמו בלון 🏋️
נו באמת יש לך את זה ביותר אידיוטי ?

הכל תלוי איך תתאמן, חומרים יתנו לך בוסט להיות חזק יותר מהר יותר אם תעשה תוכנית אימונים של ליפטרים.

ולפני שבכלל תשקול להגיד משהו אני רק ארשום:

לארי ווילס
אדי הול
תור ביונסון
בראין שואו

ים חומרים, גנטיקה מפגרת ומשטר של ליפטרים/סטרונגמן.
עכשיו חאלס לבלבל בשכל, עלק ״מנופח כמו בלון״ היית מת להראות ״מנופח כמו בלון״ רבע ממה שהם.

תספר את זה לליפטרים בחול ...
שעושים דדליפטים עם 400++
ואחוז השומן שלהם חד ספרתי...

לדעתי האישית
בארץ נושא אימוני הכוח / פאור ליפטינג היה נורא מצומצם ורק בשנים האחרונות זכה לאהדה ולחשיפה ....
בעבר רוב מפתחי הגוף הישראלים בכל הרמות היו מוותרים על אימוני כוח ומתאמנים רק על פאמפ....
חשוב להבין כוח היה ויש להם פשוט מתאמנים אחרת... נניח לחיצת לזה זה תרגיל שבילדרים תמיד אהבו ....
רוב הבילדרים הגדולים לוחצים 140-160 לכמה חזרות בכיף ... בסקואט ובדד ליפט יש פיגור ... כי זה לא בתחום שלהם....
לכן יוצא לראות לא פעם ולא פעמים בודי בילדר "חלש יחסית לגודל השריר"

אבל אני שמתי לב שבשנים האחרונות נושא אימוני הכוח זוכה לאהדה וחשיפה גדולה ומיום ליום יותר ויותר בילדרים מתחילים לשלב אימוני פאור ליפטינג (סקואט דדליפט)..
נו באמת יש לך את זה ביותר אידיוטי ?

הכל תלוי איך תתאמן, חומרים יתנו לך בוסט להיות חזק יותר מהר יותר אם תעשה תוכנית אימונים של ליפטרים.

ולפני שבכלל תשקול להגיד משהו אני רק ארשום:

לארי ווילס
אדי הול
תור ביונסון
בראין שואו

ים חומרים, גנטיקה מפגרת ומשטר של ליפטרים/סטרונגמן.
עכשיו חאלס לבלבל בשכל, עלק ״מנופח כמו בלון״ היית מת להראות ״מנופח כמו בלון״ רבע ממה שהם.
אשכרה עניתם לי ברצינות:drOfzb0GcH:
@mishמיש תלמד מהמאסטר:P:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית