הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להמשיך אימון לאחר שעה

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
זה בעייתי להפסיק תאימון באמצע ואז נגיד להמשיך רק אחרי שעה מאיפה שהפסקתי ?

• פותח/ת השרשור
באופן חד פעמי לא נראה לי קריטי...
זה משהו שקשור בעבודה שלי נגיד פתאום צריך לצאת לאיזה שעה , יכול לקרות כמה פעמים נגיד , אני עושה גב מסיים ואז חוזר לשריר אחר אחרי שעה רק או אפילו יותר בהמשך היום פשוט

זה משהו שקשור בעבודה שלי נגיד פתאום צריך לצאת לאיזה שעה , יכול לקרות כמה פעמים נגיד , אני עושה גב מסיים ואז חוזר לשריר אחר אחרי שעה רק או אפילו יותר בהמשך היום פשוט
אם זה שריר אחר אין בעיה בכלל

אם זה אותו השריר, נראלי בעייתי, לא יודע בוודאות. יש האומרים שזמני מנוחה זה חרטא ואפשר לנוח כמה שרוצים...

יש פה כאלה שזה הסטנדרט שלהם בין סטים

יש אצלנו במכון בחור ממש מסכן שחי במכון...
הוא עושה אימונים של 4 שעות ונח לפעמים חצי - שעה ואפילו שעה בין תרגילים... הבחור הזייה. 🤦‍♂️

כמה וכמה פעמיים שמעתי..
״יש לנוח כמה שצריך,העיקר שהמשקל יעלה״
ואני באמת תוהה? אי אפשר לסיים אימון ״בזריז״
שיש לך בנץ 130x5x5

יוצא לי לפעמים לחלק את האימון. ועוד משהו שהרוב כנראה לא עושים ואני כן משום אילוץ, זה לעבוד במתכונת ab בלי יום מנוחה באמצע.

אני מעדיף, לעשות את העבודה. גם בפאן המנטלי, אבל אולי גם בפאן הפיזי אני מתחזק יותר באופן הזה בטווח הרחוק מאשר לוותר על החצי השני של האימון במחשבה ש"זה הדבר האידיאלי לעשות".

אני רחוק מאידיאלי, אולי רחוק מאוד. אבל אני נותן מעצמי כמה שאני יכול בשביל לצמצם את הפער בין כמה שאני יכול לבין כמה שאני נותן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית