הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביספס קורל

mishמיש

משתמש פעיל
457
269
נק' מוניטין:
397
457
269
כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי עם מוט או באחיזה רגילה (לא פטישים)
מתחיל לי כאב שעם הזמן מתחזק מתחזק עד שאני פשוט לא יכול לעשות בכלל ביספס לא יודע מה אני יכול לעשות
כי חוץ מפטישים זה קורה בכל אחיזה אחרת

@OA

כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי עם מוט או באחיזה רגילה (לא פטישים)
מתחיל לי כאב שעם הזמן מתחזק מתחזק עד שאני פשוט לא יכול לעשות בכלל ביספס לא יודע מה אני יכול לעשות
כי חוץ מפטישים זה קורה בכל אחיזה אחרת

@OA

איפה הכאב? באמה? במפרק היד? בבייספס עצמו?

• פותח/ת השרשור
איפה הכאב? באמה? במפרק היד? בבייספס עצמו?
באמה אבל לא בשריר הגדול של האמה (מאחוריו כזה)
אם אתה מסובב את היד (נגיד מפטישים לסופינציה) אז כאילו יש איזה שריר (או משהו) באחורה של האמה אז שם כואב

באמה אבל לא בשריר הגדול של האמה (מאחוריו כזה)
אם אתה מסובב את היד (נגיד מפטישים לסופינציה) אז כאילו יש איזה שריר (או משהו) באחורה של האמה אז שם כואב

במנח סופינציה יש מוערבות חזקה של האמות בביצוע כפיפות מרפק, הכאב יכול לנבוע מחולשה ספציפית באמות / טכניקה לקויה / משקל גבוה מידי / עומס מצטבר.

תוכל לעבור לתקופה למנח פטישים ולאט לאט לתת סיבוב כלפי חוץ כל פעם מעט יותר אך מבלי להגיע לכאב.

• פותח/ת השרשור
במנח סופינציה יש מוערבות חזקה של האמות בביצוע כפיפות מרפק, הכאב יכול לנבוע מחולשה ספציפית באמות / טכניקה לקויה / משקל גבוה מידי / עומס מצטבר.

תוכל לעבור לתקופה למנח פטישים ולאט לאט לתת סיבוב כלפי חוץ כל פעם מעט יותר אך מבלי להגיע לכאב.
ניסיתי לעשות את זה כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי שוב מתחיל הכאב
upload_2022-4-15_19-9-38.png

נראה לי פשוט מאוד לא יעיל לעשות רק תרגילים כמו פטישים

ניסיתי לעשות את זה כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי שוב מתחיל הכאב
צפה בקובץ המצורף 77794

נראה לי פשוט מאוד לא יעיל לעשות רק תרגילים כמו פטישים

אז תיקח יותר זמן למנוחה ו/או שתדאג לחזק את האמות.
להמשיך להכאיב לעצמך כנראה זו האופציה הכי פחות מומלצת. גם אם זה יבוא על חשבון רבע ס״מ ביד.

• פותח/ת השרשור
אז תיקח יותר זמן למנוחה ו/או שתדאג לחזק את האמות.
להמשיך להכאיב לעצמך כנראה זו האופציה הכי פחות מומלצת. גם אם זה יבוא על חשבון רבע ס״מ ביד.
זה מה שאני עושה כל פעם וזה כל פעם חוזר ניסיתי לנוח להחליף תרגילים אינ בבעיה

שם הכי מורגש החלפתי התחלתי להרגיש שוב
תמצא פשוט קדמיות שאתה לא מרגיש אותם תנסה קדמית בכבל..
זה היה כאב דפוק בראש שעשיתי דבליו על ספה הרגשתי כאילו מתפוצצת לי האמה.. זה הכאב שאתה מרגיש?

• פותח/ת השרשור
תמצא פשוט קדמיות שאתה לא מרגיש אותם תנסה קדמית בכבל..
זה היה כאב דפוק בראש שעשיתי דבליו על ספה הרגשתי כאילו מתפוצצת לי האמה.. זה הכאב שאתה מרגיש?
רק פטישים וזה בעייתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית