עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי עם מוט או באחיזה רגילה (לא פטישים)
מתחיל לי כאב שעם הזמן מתחזק מתחזק עד שאני פשוט לא יכול לעשות בכלל ביספס לא יודע מה אני יכול לעשות
כי חוץ מפטישים זה קורה בכל אחיזה אחרת
@OA
באמה אבל לא בשריר הגדול של האמה (מאחוריו כזה)איפה הכאב? באמה? במפרק היד? בבייספס עצמו?
באמה אבל לא בשריר הגדול של האמה (מאחוריו כזה)
אם אתה מסובב את היד (נגיד מפטישים לסופינציה) אז כאילו יש איזה שריר (או משהו) באחורה של האמה אז שם כואב
ניסיתי לעשות את זה כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי שוב מתחיל הכאבבמנח סופינציה יש מוערבות חזקה של האמות בביצוע כפיפות מרפק, הכאב יכול לנבוע מחולשה ספציפית באמות / טכניקה לקויה / משקל גבוה מידי / עומס מצטבר.
תוכל לעבור לתקופה למנח פטישים ולאט לאט לתת סיבוב כלפי חוץ כל פעם מעט יותר אך מבלי להגיע לכאב.
ניסיתי לעשות את זה כל פעם שאני מגיע למשקל נורמלי שוב מתחיל הכאב
צפה בקובץ המצורף 77794
נראה לי פשוט מאוד לא יעיל לעשות רק תרגילים כמו פטישים
זה מה שאני עושה כל פעם וזה כל פעם חוזר ניסיתי לנוח להחליף תרגילים אינ בבעיהאז תיקח יותר זמן למנוחה ו/או שתדאג לחזק את האמות.
להמשיך להכאיב לעצמך כנראה זו האופציה הכי פחות מומלצת. גם אם זה יבוא על חשבון רבע ס״מ ביד.
אז תיגש לפיזיו.זה מה שאני עושה כל פעם וזה כל פעם חוזר ניסיתי לנוח להחליף תרגילים אינ בבעיה
שם הכי מורגש החלפתי התחלתי להרגיש שובקרא לי שעשיתי עם מוט דבליו על ספה כאב נסבל..
בשאר היד קדמיות לא קורה לי..
תמצא פשוט קדמיות שאתה לא מרגיש אותם תנסה קדמית בכבל..שם הכי מורגש החלפתי התחלתי להרגיש שוב
רק פטישים וזה בעייתיתמצא פשוט קדמיות שאתה לא מרגיש אותם תנסה קדמית בכבל..
זה היה כאב דפוק בראש שעשיתי דבליו על ספה הרגשתי כאילו מתפוצצת לי האמה.. זה הכאב שאתה מרגיש?