הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

tribulux max זה סטרואיד ?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
שמעתי על התוסף tribulux max והופתעתי לגלות שמוכרים אותו בתור תוסף תזונה שמגביר טוסטסרון אם אני לא טועה, כל דבר שמשנה הורמונים זה נחשב סטרואיד לא תוסף תזונה נכון? אתם משתמשים בזה/מכירים את זה והאם זה נחשב בטוח כי בהיכרות המועטה שלי עם זה אני מכיר מישהו שכמעט התאשפז מזה אחרי שלקח והלך להתאמן...

• פותח/ת השרשור
נראה לך שטריבולוס זה סטרואיד? בשיא הכנות? זה רחוק מסטרואידים..
ברור לי שלא סטראויד,אבל כן סטרואיד לייט...
ואני מכיר בנאדם בריא סוס וחזק, שהוא כמעט התאשפז אחרי שלקח את זה והזהיר אותי מזה אז כן אני מאמין שזה מסוכן גם אם בהגדרה זה לא סטראויד. או כן סטראויד מסוכן זה כן אחרי מה שראיתי שקרה לבנאדם הזה

ברור לי שלא סטראויד,אבל כן סטרואיד לייט...
ואני מכיר בנאדם בריא סוס וחזק, שהוא כמעט התאשפז אחרי שלקח את זה והזהיר אותי מזה אז כן אני מאמין שזה מסוכן גם אם בהגדרה זה לא סטראויד. או כן סטראויד מסוכן זה כן אחרי מה שראיתי שקרה לבנאדם הזה
טריבולוס זה לא סטרואיד תקרא על זה קצת זה לא הורמונים ולא בטיח..גם לא יעיל ככ...רוצה משהו באמת יעיל? טסטוסטרון בזריקות.

• פותח/ת השרשור
טריבולוס זה לא סטרואיד תקרא על זה קצת זה לא הורמונים ולא בטיח..גם לא יעיל ככ...רוצה משהו באמת יעיל? טסטוסטרון בזריקות.
אז למה בנאדם בריא כמעט התאשפז מזה אם זה כזה בטוח ולא סטרואיד?
ובחלק מהמקומות כתוב שזה מסייע להגברת טוסטסרון ובחלק אחר מכחישים.... אז וואלה לא יודע מה זה באמת. והאמת לא, אם אני מנסה להימנע אפילו מבקות חלבון שזה באמת נחשב בטוח ואני עדיין לא רוצה להשתמש. אז ברור שאני לא אקח את הטריבולוקס מקס הזה, אבל אני כן רוצה לצבור מידע בנושא ולהרחיב אותו כדי להבין יותר את הכימיה של גוף האדם,של הספורט, האנטומיה התוספים שיש. אחר כך אחשוב במה להשתמש ובמה פחות

אם משווקים את זה בתור סטרואיד לייט שמגביר את הטסטוסטרון אז זו האמת, וחבר שלך סוס חזק שלקח והתאשפז זו הוכחה חותכת לכך

אם משווקים את זה בתור סטרואיד לייט שמגביר את הטסטוסטרון אז זו האמת, וחבר שלך סוס חזק שלקח והתאשפז זו הוכחה חותכת לכך
ניסיתי בערך את כל המוצרים שהם ״מגבירי טסטוסטרון״

**הסתכלתי במראה,אני עדיין לא בראיין שואו**

לא יהיה.
מבחינתי ניתן לנעול/למחוק את האשכול.בזבוז זמן.
בצחוק חח אבל עניתי לך ברצינות מקודם על הטריבולוס..מפה זה עניין שלך כבר . ויתרה מזאת אגיד לך שחבל על הכסף שלך באמת ברצינות עכשיו חבל אם תקנה את זה.

אבל אני כן רוצה לצבור מידע בנושא ולהרחיב אותו כדי להבין יותר את הכימיה של גוף האדם,של הספורט, האנטומיה התוספים שיש.
אז לך תלמד ותפסיק כל שמועה חסרת ביסוס לפתוח נושא חדש.
יש לך המון ידע, הבעיה שרובו המוחלט שגוי.

תורם לשיפור באימונים
במדה דוזינד 1000+ זה דווקא נותן אפקט כזה או אחר
גם קנאביס זה צמח וגם איתו ראיתי שיפור ניכר באימונים קשר מוח שריר ברמות אחרות ולפעמים דרייב ופאנפ לא מהעולם הזה אבל אבל אבל
מפה ועד להגיד שזה כמו טסט יש עוד דרך ארוכה, לא סטרואיד ולא נעליים, יכול לעזור בעיקר עם ליבידו, במינונים גבוהים איזה קארי אובר מסויים לאימונים אבל זה לא סטרואיד חג שמח חבר למרות שאני די בטוח שאתה מטריל עדיין שיהיה לך חג שמח גיבור

קח 1500 מג של זה בבת אחת ותגיד לי שוב שזה פלצבו
תביא לזקן על כסא גלגלים 2000 שים לו בכוס תה הוא ירקוד עם כל האחיות בבית אבות וישכח שיש לו כסא גלגלים על מה אתה מדבר איזה פלצבו במינוני על החומר הזה נותן אפקט יפה ביותר

מספיק עם הסמיילים ש"צוחקים" על פותחי אשכולות בפורום. זה נחמד שיש לך "הרבה ידע", אבל פעם גם לכם לא היה וזה ששאלה נשמעת לכם "של מתחילים" לא אומר שאין לה מקום בפורום כל עוד היא נכתבה באופן הולם בלי פרובוקציות. אל תשכחו אף פעם מאיזו רמת ידע אתם הגעתם...

תגובות נמחקו, אזהרות חולקו. חבל, אתם הופכים את הפורום למזבלה של צחוקים בין 10 משתמשים ולשאר אתם כביכול לא משאירים מקום. נתחיל לשנות את ה"קליקה" שנוצרה פה כנראה...

שמעתי על התוסף tribulux max והופתעתי לגלות שמוכרים אותו בתור תוסף תזונה שמגביר טוסטסרון אם אני לא טועה, כל דבר שמשנה הורמונים זה נחשב סטרואיד לא תוסף תזונה נכון? אתם משתמשים בזה/מכירים את זה והאם זה נחשב בטוח כי בהיכרות המועטה שלי עם זה אני מכיר מישהו שכמעט התאשפז מזה אחרי שלקח והלך להתאמן...

תיקח טורקסטרון זה הדבר האמיתי חבר:161bd:

טריבולוס יכול לעזור לPCT בכמות ממש קטנה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית