הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואיד קליל

iProjectarmy

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אהלן חברים, אחרי ירידה קטלנית במשקל מעל 60 קילו ואחרי ניתוח להסרת כל העור עודף בבטן סוף סוף מתחיל תהליך מסה, עדיין נשאר עור עודף בחזה ובעוד מקומות, רק בבטן הסרתי.
זה הזמן להפוך לקרנף ורציתי לשמוע מאנשים שמבינים עניין מהו הסטרואיד הכי קליל כלומר שיעשה הכי פחות נזק במידה ו..

למה אתה חושב שסטרואידים יעשו אותך "קרנף" זה עולם שלם של ידע שגם איתם לוקח שנים על גבי שנים של אימונים והתמדה בשביל לראות תוצאות.. בתור אחד שעבר כמה סייקלים במהלך חייו אני אגיד לך שזה לא משחק ילדים ואין דבר כזה "סטרואיד קליל"...

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שסטרואידים יעשו אותך "קרנף" זה עולם שלם של ידע שגם איתם לוקח שנים על גבי שנים של אימונים והתמדה בשביל לראות תוצאות.. בתור אחד שעבר כמה סייקלים במהלך חייו אני אגיד לך שזה לא משחק ילדים ואין דבר כזה "סטרואיד קליל"...
קודם כל אגיד לך תודה על המענה
אני לא חושב שסטרואידים יעשו אותי קרנף, אני כן חושב שהם יתנו לי בוסט משמעותי לאימונים והתזונה שכבר עכשיו בתהליך, כשכתבתי סטרואיד קליל זה היה סוג של בדיחה, הכוונה הייתה מה הסטרואיד הבסיסי שיעשה הכי פחות נזק במידה ויעשה.
אגיד לך שוב תודה אח אבל להבא אם אתה לא רוצה לענות לעניין ולעזור לבן אדם ששואל שאלה אז אני לא רואה טעם בדבר

קודם כל אגיד לך תודה על המענה
אני לא חושב שסטרואידים יעשו אותי קרנף, אני כן חושב שהם יתנו לי בוסט משמעותי לאימונים והתזונה שכבר עכשיו בתהליך, כשכתבתי סטרואיד קליל זה היה סוג של בדיחה, הכוונה הייתה מה הסטרואיד הבסיסי שיעשה הכי פחות נזק במידה ויעשה.
אגיד לך שוב תודה אח אבל להבא אם אתה לא רוצה לענות לעניין ולעזור לבן אדם ששואל שאלה אז אני לא רואה טעם בדבר
ההפך אני רוצה לעזור לך בגלל זה מגיב..אניח שלא בא לך גינו ופטמות נפוחות בטח ובטח אחרי מה שעברת (שאגב שאפו על השינוי)...מבחינת סטרואיד להתחלה, זה כמובן טסטוסטרון שהוא הבסיס, בתור התחלה הוא מעלה יפה מאוד ...אבל שוב צריך לשלב איתו ארימידקס בדרכ למי שרגיש+לצאת לpct נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית