עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה שותה את זה??? יש בזה חלבוני ביצה זה לא למאכל חיקוקיז אנד קרים - טעים מאוד. אבל זה פי 10 יותר טעים כשייק ולא כפנקייק (האבקת פנקייק שלהם כשייק על בסיס חלב - זה מדהים!)
גולדן סירופ - כנ"ל ^
יש בזה egg white powder, שזה לגמרי למאכל חי ואפילו יש לי שק של זה בנפרדאתה שותה את זה??? יש בזה חלבוני ביצה זה לא למאכל חי
מזה בדיוק הegg white ? זה אבקה של חלבון ביצה שמערבבים ושותים?יש בזה egg white powder, שזה לגמרי למאכל חי ואפילו יש לי שק של זה בנפרד
נראה פצצהיצא לי לטעום את כל הטעמים. גם טעם מייפל טוב בנוסף לטעם של העוגיות. גם הסירופים לא רעים.
הפנקייקים די יבשים, אז סירופ הוא כמעט חובה. אפשר להמיר בכוס חלב 😃
צפה בקובץ המצורף 77960 צפה בקובץ המצורף 77961 צפה בקובץ המצורף 77962 צפה בקובץ המצורף 77963 צפה בקובץ המצורף 77964
יצא לי לטעום את כל הטעמים. גם טעם מייפל טוב בנוסף לטעם של העוגיות. גם הסירופים לא רעים.
הפנקייקים די יבשים, אז סירופ הוא כמעט חובה. אפשר להמיר בכוס חלב 😃
צפה בקובץ המצורף 77960 צפה בקובץ המצורף 77961 צפה בקובץ המצורף 77962 צפה בקובץ המצורף 77963 צפה בקובץ המצורף 77964
זה טעים עם מים? לא עדיף חלב.? כמה מיל אתם שם במנה של 50 גרםהטעמים חביבים. אין טעם להתרחק ממנו לטעמי.
אין אני מכין? מערבבים את הבלילה עם מים ושופכים למחבת פנקייקים, כל הקטע באבקה זה שהכל מוכן כבר.