הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פנקייק חלבון מיי פרוטאין מישהו שמכיר ?

קוקיז אנד קרים - טעים מאוד. אבל זה פי 10 יותר טעים כשייק ולא כפנקייק (האבקת פנקייק שלהם כשייק על בסיס חלב - זה מדהים!)
גולדן סירופ - כנ"ל ^

קוקיז אנד קרים - טעים מאוד. אבל זה פי 10 יותר טעים כשייק ולא כפנקייק (האבקת פנקייק שלהם כשייק על בסיס חלב - זה מדהים!)
גולדן סירופ - כנ"ל ^
אתה שותה את זה??? יש בזה חלבוני ביצה זה לא למאכל חי

יצא לי לטעום את כל הטעמים. גם טעם מייפל טוב בנוסף לטעם של העוגיות. גם הסירופים לא רעים.
הפנקייקים די יבשים, אז סירופ הוא כמעט חובה. אפשר להמיר בכוס חלב 😃

AF31BDAF-D3C1-4121-9E46-FEB96B31E555.jpg
IMG_5496.jpg
IMG_5500.jpg
IMG_20210614_141728.jpg
IMG_20210614_150614_335.jpg

יצא לי לטעום את כל הטעמים. גם טעם מייפל טוב בנוסף לטעם של העוגיות. גם הסירופים לא רעים.

צפה בקובץ המצורף 77960 צפה בקובץ המצורף 77961 צפה בקובץ המצורף 77962 צפה בקובץ המצורף 77963 צפה בקובץ המצורף 77964
נראה פצצה

• פותח/ת השרשור

צפה בקובץ המצורף 77960 צפה בקובץ המצורף 77961 צפה בקובץ המצורף 77962 צפה בקובץ המצורף 77963 צפה בקובץ המצורף 77964

איזה טעמים אתה ממליץ לקנות? וממה להתרחק?
ואיך אתה מכין אותם? זה נראה ממש טוב מה שצילמת

הטעמים חביבים. אין טעם להתרחק ממנו לטעמי.
אין אני מכין? מערבבים את הבלילה עם מים ושופכים למחבת פנקייקים, כל הקטע באבקה זה שהכל מוכן כבר.

• פותח/ת השרשור
הטעמים חביבים. אין טעם להתרחק ממנו לטעמי.
אין אני מכין? מערבבים את הבלילה עם מים ושופכים למחבת פנקייקים, כל הקטע באבקה זה שהכל מוכן כבר.
זה טעים עם מים? לא עדיף חלב.? כמה מיל אתם שם במנה של 50 גרם

ברור שטעים יותר עם חלב. גם טעים יותר למרוח חמאת בוטנים על הפנקייק על מנת שלא יהיה יבש ולשתות ליד כוס שוקו 😃
אני לא מודד את היחס בין האבקה למים כי זה לא ממש משנה, אתה צריך להגיע למרקם שיהיה לך נוח לעבוד איתו. תקנה את האבקה ותוך 2-3 סיבובים של פנקייקים אתה כבר תדע עצמאית אם אתה יכול להסתפק במים או שאתה חייב חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית