אהלן חברים!
נעים מאוד! אני בן. בן 39, אבא ל-7 ילדים די רזים (בגילאי 4 חודשים עד 14 שנים).
גובה 174. משקל 123 (גאד דאמן!!).
שמן מהיום שהתחתנתי בערך (לפני 15 שנה). לפני החתונה הייתי סביב ה-80 (שזה מלא-לייט.. פעם חשבתי שזה הרבה.. היום זה עשרות ק"ג מתחת ליעד נראה לעין חחח).
אז.. פתחו לנו חדר כושר פצצתי במשרדים (מובילאיי בירושלים) ואני כבר מקפיד באדיקות כ-3 חודשים ללכת פעמיים בשבוע (שני ורביעי, הימים שבהם אני מגיע למשרד).
כל אימון הוא בין חצי שעה ל-40 דקות - כשאני בעיקרון עושה 6-7 מכשירים שסליחה שאין לי מושג בשמות אני אנסה לתאר אותם:
בגדול את כל הידיים חוץ מהמתח אני עושה עם 55 ק"ג (התחלתי 50 ואני מעלה 2.5 כל חודש בערך)
ואת כל הרגליים אני עושה עם 60 - 3 סטים של 13 (התחלתי 50 ואני מעלה כל שבועיים - מניח שיש לי רגליים חזקות כי הן סוחבות משקל אדיר חחח)
ידיים (מנסה לתאר בערך את המכשיר אבל שמתי לינק למכשיר עצמו):
השבוע התחלתי, בימים שאני לא מתאמן, לדאוג לעשות הליכות ארוכות ולהגיע ל- 10000 צעדים בהליכה אמיתית ולא סתם מהחדר למקרר ובחזרה 🤦
וואי וואי איזו חפירה, סליחה, קיצר יש לי כמה שאלות:
אני כן מרגיש הרבה יותר טוב גם ברגליים (גר בקומה 7 ובשבתות עולה ברגל [לא משתמש במעלית שבת, ככה אני] וההבדל ניכר) ובידיים - ליטרלי כל היום עושה פוזות מול המראה ונותן לאנשים (גברים, אל תדאגו) ללוש לי את הזרועות. ובכלל לא ידעתי שזה כ"כ נחמד הכושר הזה.. כאילו זה גהינם בחד"כ אבל זה כ"כ כיף אחרי זה.
אני גר ברחובות והנסיעה לירושלים היא דרעק אז כרגע מגיע רק יומיים בשבוע - יש סיכוי שאני אעלה את זה ל-3 אבל יש מצב שאני גם ארשם לחד"כ "באזרחות" - אבל איך אומרים אצלנו הבטטות - אחרי החגים 😃
נעים מאוד! אני בן. בן 39, אבא ל-7 ילדים די רזים (בגילאי 4 חודשים עד 14 שנים).
גובה 174. משקל 123 (גאד דאמן!!).
שמן מהיום שהתחתנתי בערך (לפני 15 שנה). לפני החתונה הייתי סביב ה-80 (שזה מלא-לייט.. פעם חשבתי שזה הרבה.. היום זה עשרות ק"ג מתחת ליעד נראה לעין חחח).
אז.. פתחו לנו חדר כושר פצצתי במשרדים (מובילאיי בירושלים) ואני כבר מקפיד באדיקות כ-3 חודשים ללכת פעמיים בשבוע (שני ורביעי, הימים שבהם אני מגיע למשרד).
כל אימון הוא בין חצי שעה ל-40 דקות - כשאני בעיקרון עושה 6-7 מכשירים שסליחה שאין לי מושג בשמות אני אנסה לתאר אותם:
בגדול את כל הידיים חוץ מהמתח אני עושה עם 55 ק"ג (התחלתי 50 ואני מעלה 2.5 כל חודש בערך)
ואת כל הרגליים אני עושה עם 60 - 3 סטים של 13 (התחלתי 50 ואני מעלה כל שבועיים - מניח שיש לי רגליים חזקות כי הן סוחבות משקל אדיר חחח)
ידיים (מנסה לתאר בערך את המכשיר אבל שמתי לינק למכשיר עצמו):
- מתח עם משקולת שמורידה משקל (מוריד 77.5 ק"ג ככה שבפועל זה סביב 45 ק"ג) - 3 סטים של 10
- חזה (פרפר כזה) - 55 ק"ג - 3 סטים של 10
- חתירה - 55 ק"ג - 3 סטים של 10 - מכשיר חדש שעשיתי פעם ראשונה אתמול והיום כואב לי הגב כהוגן אז אני אוהב אותו
- משהו שדוחקים למטה - 55 ק"ג - 3 סטים של 10 - סיכוי טוב שאני אוותר עליו לטובת החתירה
- מכשיר לידה (לג פרס? - עובד על כל הרגל) - 60 ק"ג - 3 סטים של 13
- מכשיר לרגל הקדמית - 60 ק"ג - 3 סטים של 13
- מכשיר לרגל האחורית - 60 ק"ג - 3 סטים של 13 - המכשיר השנוא עלי בתבל - אני מכנה אותו "הגהינם" - ק-ש-ה!!!
השבוע התחלתי, בימים שאני לא מתאמן, לדאוג לעשות הליכות ארוכות ולהגיע ל- 10000 צעדים בהליכה אמיתית ולא סתם מהחדר למקרר ובחזרה 🤦
וואי וואי איזו חפירה, סליחה, קיצר יש לי כמה שאלות:
- איך המכשירים שבחרתי? האם יש משהו בסיסי שאני מפספס לגמרי? בהנתן שאני עוד חושש לעשות משקולות 😃 יש לנו כמעט כל מכשיר של ה Insignia Series הזה.. האמת שעם החתירה אני קולט שלא דאגתי עד עכשיו בכלל לגב..
- האם אני צריך אבקת חלבון? ואם כן אז כל יום או רק בימים של האימון בחד"כ? ראוי לציין שכבר קניתי לפני שבוע 2 אבקות של אלפא (מרשמלו ואייסקפה) ואני שותה כל בוקר שייק עם כמה תותים, סקופ (מרשמלו) ומים - זה טעים וזה די ממלא. אז בגלל שאני חסכן\קמצן\עיראקי אני בכל מקרה אחסל אותן עד תום אבל זה יכריע לבאות
- אני שותה את השייק בבוקר (נניח בין 8 ל- 10) שבהנתן שאני קם ב- 4 בבוקר (סליחות) זה כבר אמצע היום בשבילי אבל האימון בחד"כ הוא ב- 13:00.
- איך סושי בתור אוכל? בימים שאני עובד מהבית הרבה פעמים בא לי להזמין אוכל ואין כ"כ אלטרנטיבות מאוד בריאות. וגם סושי אף אחד לא אוהב (לא האשה ולא הילדים) אז אין לי מצפון על זה שאני מזמין אוכל רק לעצמי מוהאהאהא!
אני כן מרגיש הרבה יותר טוב גם ברגליים (גר בקומה 7 ובשבתות עולה ברגל [לא משתמש במעלית שבת, ככה אני] וההבדל ניכר) ובידיים - ליטרלי כל היום עושה פוזות מול המראה ונותן לאנשים (גברים, אל תדאגו) ללוש לי את הזרועות. ובכלל לא ידעתי שזה כ"כ נחמד הכושר הזה.. כאילו זה גהינם בחד"כ אבל זה כ"כ כיף אחרי זה.
אני גר ברחובות והנסיעה לירושלים היא דרעק אז כרגע מגיע רק יומיים בשבוע - יש סיכוי שאני אעלה את זה ל-3 אבל יש מצב שאני גם ארשם לחד"כ "באזרחות" - אבל איך אומרים אצלנו הבטטות - אחרי החגים 😃