טסט רפואי

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
מישהו מכיר את החברה הזו ?
לא כל כך ברור משיחה עם חבר בטענה שזה טסט רפואי אני אישית לא מכיר אשמח לדעת אם מישהו מכיר את החברה?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220426-180633_Instagram.jpg
    Screenshot_20220426-180633_Instagram.jpg
    KB 83.7 · צפיות: 143
זה סוסטנון בעצם מה שיש לו..לא רואה מה הבעיה..גם אני משתמש בסוס יחד עם טרן בסייקל ומרוצה.
הבעיה עם סוס שלמה שתרצה להכניס לעצמך אסטר של דקנואט?
תשיג אנטט או קצר או שלערבב ביחד, למה להכניס לעצמך דקנואט סתם עושה תאקלים רציניים שצריך pct

הבעיה עם סוס שלמה שתרצה להכניס לעצמך אסטר של דקנואט?
תשיג אנטט או קצר או שלערבב ביחד, למה להכניס לעצמך דקנואט סתם עושה תאקלים רציניים שצריך pct
פשוט מחכה יותר זמן מה הסיפור...בכול אופן אני אוהב סוסטנון בגלל האסטר פרופ שנותן ישר קיק...אבל גם אננטט נהדר פשוט לוקח יותר זמן להרגיש אותו

פשוט מחכה יותר זמן מה הסיפור...בכול אופן אני אוהב סוסטנון בגלל האסטר פרופ שנותן ישר קיק...אבל גם אננטט נהדר פשוט לוקח יותר זמן להרגיש אותו
קח אנטט קח פרופ
תערבב ביחד וקיבלת סוסטנון בלי הדקנאוט ולחכות יותר זמן לא מספיק בשבילו, תבדוק כמה זמן לוקח לו לצאת מהדם

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות בקיצור זה מהודו לא וודאי מה יש בפנים עדיף אנרדגראןנד לפי מה שהבנתי מכם , סוסטנון אני תמיד משתמש בו מניסיון שלי מאוזן בנוזלים לעומת אנטט , ממתין 21 יום ומתחיל פיסיטי לא ביג דיל

תודה על התגובות בקיצור זה מהודו לא וודאי מה יש בפנים עדיף אנרדגראןנד לפי מה שהבנתי מכם , סוסטנון אני תמיד משתמש בו מניסיון שלי מאוזן בנוזלים לעומת אנטט , ממתין 21 יום ומתחיל פיסיטי לא ביג דיל
אני לא בעד סוס בגלל הדקנאוט שהוא מכיל, תערבב אנטט ופרופ עדיף
לגבי הברנד בהיר להניח שהוא מכיל מה שכתוב שהוא מכיל, לגבי רמת הסטריליות pip ושות.. חתול בשק זה טסט לא מזייפים אותו כמעט

סוסטנון הודי רפואי נראה טוב
לדעתי רק הקרייר אויייל הוא שמן בוטנים והוא לא כזה מומלץ טוענים שהוא גורם לדלקות ואולי עלייה ב c- reactive protein למרות שהוא מאושר fda
רשום על האמפולה תבדוק.
דא זה אמור להיות לא זול משו כמו 6-7 דולר אמפולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית