עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סוסטנון בעצם מה שיש לו..לא רואה מה הבעיה..גם אני משתמש בסוס יחד עם טרן בסייקל ומרוצה.חברה לא מוכרת מהודו.. אבל בא רגע.. למה שתרצה להכניס לעצמך את האסטרים הללו?
הבעיה עם סוס שלמה שתרצה להכניס לעצמך אסטר של דקנואט?זה סוסטנון בעצם מה שיש לו..לא רואה מה הבעיה..גם אני משתמש בסוס יחד עם טרן בסייקל ומרוצה.
פשוט מחכה יותר זמן מה הסיפור...בכול אופן אני אוהב סוסטנון בגלל האסטר פרופ שנותן ישר קיק...אבל גם אננטט נהדר פשוט לוקח יותר זמן להרגיש אותוהבעיה עם סוס שלמה שתרצה להכניס לעצמך אסטר של דקנואט?
תשיג אנטט או קצר או שלערבב ביחד, למה להכניס לעצמך דקנואט סתם עושה תאקלים רציניים שצריך pct
קח אנטט קח פרופפשוט מחכה יותר זמן מה הסיפור...בכול אופן אני אוהב סוסטנון בגלל האסטר פרופ שנותן ישר קיק...אבל גם אננטט נהדר פשוט לוקח יותר זמן להרגיש אותו
אני לא בעד סוס בגלל הדקנאוט שהוא מכיל, תערבב אנטט ופרופ עדיףתודה על התגובות בקיצור זה מהודו לא וודאי מה יש בפנים עדיף אנרדגראןנד לפי מה שהבנתי מכם , סוסטנון אני תמיד משתמש בו מניסיון שלי מאוזן בנוזלים לעומת אנטט , ממתין 21 יום ומתחיל פיסיטי לא ביג דיל