עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית מתאמן בסוויפט בראש העין.עובר לאזור וצריך חדכ להתאמן בו, עדיפות למקום שיתן לי להעביר קצת ציוד.
אשמח לדעות וחוות דעת
עד כה שמעתי על פרופיט ראש העין, אבל אשמח לחוות דעת על הציוד
עובר ספציפית לבית אריה, אז כן רחוק אבל לא יותר מדי, אין לי בעיה עם עד חצי שעה נסיעה לחדכאני אישית מתאמן בסוויפט בראש העין.
גם בפרופיט הייתי, עמוס בצורה קיצונית לטעמי.
אגב, המרחק בין אריאל לראש העין די רציני, כדי שתבחר בעיר שיותר קרובה אלייך
במידה וזה הולך לשמש אותך לאורך תקופה.
החל מ16:00 - 17:00 כבר מפורק באנשים ברמה שצפוף לזוז שם גם בלי להתאמן.עובר ספציפית לבית אריה, אז כן רחוק אבל לא יותר מדי, אין לי בעיה עם עד חצי שעה נסיעה לחדכ
מהזיכרון שלך מה שעות העומס במכון? שאני אדע מתי תבוא תראות תמקום
למה לא בעיר הקודש פ"ת?עובר ספציפית לבית אריה, אז כן רחוק אבל לא יותר מדי, אין לי בעיה עם עד חצי שעה נסיעה לחדכ
מהזיכרון שלך מה שעות העומס במכון? שאני אדע מתי תבוא תראות תמקום
כמה לוקחים בסוויפט?בדיוק מחפש להחליף את ההולמס ומתלבט לאןאני אישית מתאמן בסוויפט בראש העין.
גם בפרופיט הייתי, עמוס בצורה קיצונית לטעמי.
אגב, המרחק בין אריאל לראש העין די רציני, כדי שתבחר בעיר שיותר קרובה אלייך
במידה וזה הולך לשמש אותך לאורך תקופה.
199 ש"ח לחודש, אולי יש מבצעים או משהו למצטרפים לא יודע.כמה לוקחים בסוויפט?בדיוק מחפש להחליף את ההולמס ומתלבט לאן
אני מגיע לאיזור המגדלים מול הפרופיט לחודשיים הקרובים ושוקל לעשות מנוי לחודשיים...תוכל לספר על המכשור שם ? קשה לראות בתמונות באתר או באינסטגראם....בדגש איזה מכשור יש שם לגב ? חתירה/טי באר/ פולאוור ?199 ש"ח לחודש, אולי יש מבצעים או משהו למצטרפים לא יודע.
זה מה שהיה בפעם האחרונה.
אני מגיע לאיזור המגדלים מול הפרופיט לחודשיים הקרובים ושוקל לעשות מנוי לחודשיים...תוכל לספר על המכשור שם ? קשה לראות בתמונות באתר או באינסטגראם....בדגש איזה מכשור יש שם לגב ? חתירה/טי באר/ פולאוור ?
אין בעיה להביא ציוד אישי ? יש לי מוטות mag grip שאוהב לבוא איתם...
יש של nautilus וhammer strength. מלא אופציות, ויש במקום mag gripsאני מגיע לאיזור המגדלים מול הפרופיט לחודשיים הקרובים ושוקל לעשות מנוי לחודשיים...תוכל לספר על המכשור שם ? קשה לראות בתמונות באתר או באינסטגראם....בדגש איזה מכשור יש שם לגב ? חתירה/טי באר/ פולאוור ?
אין בעיה להביא ציוד אישי ? יש לי מוטות mag grip שאוהב לבוא איתם...
ישיש של nautilus וhammer strength. מלא אופציות, ויש במקום mag grips
אפשר להביא ציוד מהבית רק דבר עם המנהלת לאישור
יש שם טי באר לגב במכשיר ? לא חופשי...כלומר t bar chest support ?טוב פרופיט ראש העין מסכימים לי להביא לשם את הציוד שלי, לפחות מוט בכל זמן לפי אימון. לא כזה צפוף אגב עכשיו, הייתי ב12 ריק 4-5 יש כמות אבל סביל.
אחלה מכון עם בעלים שרואים שמבינים בציוד
יש של האמררציתי להביא mags grip מהבית...נציג המכירות אישר תודה ! יש לך תשובה לגבי איזה מכשירים יש לגב ?
יש
יש שם טי באר לגב במכשיר ? לא חופשי...כלומר t bar chest support ?
צודק ! פחות נוח לי אישית לכן מעדיף את הטי באר עם התמיכה של החזה...@nbaron
תמיד אפשר לקחת מוט,לתקוע בפינה(דמבל כבד עליו,או עזרה של מישו) ולהרביץ 😃
הייתי היום...חדר כושר מדהים !!!יש של האמר