הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיכום תחרות 21.04

Black Beard of Death

משתמש קבוע
1,660
2,060
נק' מוניטין:
1,093
1,660
2,060
Shameless plug לפוסט עם סרטונים ותמונות באינסטגרם.

הגעתי לתחרות אחרי בערך 7 שנים בלי חדר כושר.
בטווח של שנה בערך לפני תחילת ההכנה פצעתי את הברך בזמן ספארינג באימון BJJ.
טווח ההכנה לתחרות (או לפחות חזרה לסקוואט בנץ דדליפט). התחיל לפני כשישה חודשים.

לעניין:
קטגוריית משקל - עד 90 קילו
משקל גוף בזמן השקילה 24 שעות לפני התחרות - 89 קילו.

סקוואט - 200/215/220
בנץ - 115/120/120
דדליפט - 200/220/230
טוטאל - 89@565

הגעתי ליום התחרות אחרי חיתוך נוזלים של כמעט 5 קילו. בגלל אילוצים (אל תקנו רכב איטלקי) לא היה לי מספיק זמן ואפשרות להחזיר את רוב הנוזלים חזרה אז הגעתי לתחרות יחסית מיובש ועייף.

הסקוואטים היו יחסית קלים אבל הרגשתי חוסר יציבות כנראה בגלל הייבוש.
בבנץ פסלתי כניסה ראשונה על תחת שעלה מהספה, כניסה שנייה על התחלת הרמה לפני פקודת סטארט אז בשלישית החלטתי להישאר במשקל קל מאוד של 120 כדי לא להסתכן בבומבד אאוט, הפספוס הכי גדול בתחרות, מעריך ש15-20 קילו מהטוטאל הלכו על זה לזבל.
בדדליפט מתחתי את הטרייספ בכניסה הראשונה אז הורדתי כניסה שלישית מ240 ל230.

סך הכל תחרות טובה וקפיצה מוצלחת למים אחרי הרבה זמן בלי אימונים.

את כל הקרדיט שקשור בתכנון, הרכבת תכנית כולל התייחסות לפציעות ומגבלות מחוץ לאימונים, אכילת ראש ועבודה עם מתאמן שהוא ראש בקיר מגיע ל @F-E שליווה אותי כל הדרך לתחרות וגם ביום התחרות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוי לנו.
בטח זה מגיע גיר רגיל
״תהנה״ מרמזור לרמזור

צחוק בצד,תהנה תתחדש ותסע בדרכים טובות.
אחלה רכב, כבר יש לי אותו מעל השנה.
פשוט בדרך חזרה מהשקילה, שיא החום באמצע כביש מהיר הטורבו החליט שהוא מתאבד.

קודם כל, אחלה אבארת׳, אחלה מערכת פליטה אבל אם כלכלית אתה יכול להביא קופרה(ה-290 כ״ס מ-18׳)/גי טי אי פרפורמנס, הייתי לגמרי הולך עליהן.
לגביך - השראה. כיף לראות.
כמה ק״מ האבארת׳?

קודם כל, אחלה אבארת׳, אחלה מערכת פליטה אבל אם כלכלית אתה יכול להביא קופרה(ה-290 כ״ס מ-18׳)/גי טי אי פרפורמנס, הייתי לגמרי הולך עליהן.
כמה ק״מ האבארת׳?
קופרע. 🤢

• פותח/ת השרשור
כמה ק״מ האבארת׳?
הרכב 2013, 180 אלף (קצת טחנתי איתה ק"מ, מה נעשה רכב מהנה).
לגבי הרכב הבא, מאמין שזה יהיה בכיוון סדאן קטנה עם הנעה אחורית ואני לא עף על מועדון האנדרסטיר (חוץ משירוקו).
איפה החובש בסיפור?
טרן לי אותווווו
פעם הבאה תטיל טרן לי אותו

לא תמצא הנעה קדמית עם פוטנציאל שיפורים כמוהה.
אולי קו ישר או עיקולים קטנטנים לא מרגשים אותך אבל פוטנציאל שיפורים הכי גדול שראיתי בכל סטוק אפשרית(כהנעה קדמית, עזוב אמיות, סי300 אי אמ גי וכאלה).
תסתכל עליה במירוצים, ההאצות הביניים שלה רעות אפילו יותר מאס שלוש שהיא הנעה רציפה קוואטרו.
מה שכן, גרמנית היא לא מרגישה.
אבל בוא, חוץ מהגי טי אי(אבל היא לא פוטנציאל שיפורים כמו הקופרה) אין אחת שמתחרה בביצועים שלה באותו טווח מחיר אלא תצטרך כבר לפזול לשבעים שמונים אלף יותר עבור ביצועים דומים.

לא תמצא הנעה קדמית עם פוטנציאל שיפורים כמוהה.
אולי קו ישר או עיקולים קטנטנים לא מרגשים אותך אבל פוטנציאל שיפורים הכי גדול שראיתי בכל סטוק אפשרית(כהנעה קדמית, עזוב אמיות, סי300 אי אמ גי וכאלה).
תסתכל עליה במירוצים, ההאצות הביניים שלה רעות אפילו יותר מאס שלוש שהיא הנעה רציפה קוואטרו.
מה שכן, גרמנית היא לא מרגישה.
אבל בוא, חוץ מהגי טי אי(אבל היא לא פוטנציאל שיפורים כמו הקופרה) אין אחת שמתחרה בביצועים שלה באותו טווח מחיר אלא תצטרך כבר לפזול לשבעים שמונים אלף יותר עבור ביצועים דומים.
לכן קונים GTi 😃

לכן קונים GTi 😃
סדר עדיפויות, אני אעדיף קופרה כי גם הפרפורמנס כסטוק לא פוטנציאלית לשיפורים כמו הקופרה אלא תצטרך כיס עמוק יותר כדי לשפר את הגי טי אי.
ואת זה אני כותב לך שבבעלותי גולף(שהיא נוחה, יפה ואיכותית יותר מכל לאון באותם תגי מחיר אבל מה לעשות שגם כוח בעיני זה רלוונטי).

סדר עדיפויות, אני אעדיף קופרה כי גם הפרפורמנס כסטוק לא פוטנציאלית לשיפורים כמו הקופרה אלא תצטרך כיס עמוק יותר כדי לשפר את הגי טי אי.
ואת זה אני כותב לך שבבעלותי גולף(שהיא נוחה, יפה ואיכותית יותר מכל לאון באותם תגי מחיר אבל מה לעשות שגם כוח בעיני זה רלוונטי).
רגע חביבי... אני בכלל דיברתי על ה208/308 GTi.
גרמניות שייעודן להיכנס לקיר לא מדברות אליי ככ...

רגע חביבי... אני בכלל דיברתי על ה208/308 GTi.
גרמניות שייעודן להיכנס לקיר לא מדברות אליי ככ...
הצרפתיות לא רעות בכלל אבל אני לא אפזול אליהן.
אבדוק כמה כסטוק הן מגיעות בביצועים ומה הפוטנציאל שלהן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית