הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פעיל בפורום של bb.com וראה מה קרה?

מצב
השרשור נעול

Romrei

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
3
24
0
זה הגיע לעמוד הראשי בכמה עיתונים באוסטרליה ואנגליה.. מעניין אם יהיה גם בחדשות שלנו.
לדעתי יכולה להיות לזה השפעה גדולה על האתר bb.com.

בקצרה:
-19year-old Florida resident Abraham K. Biggs, who went by the screen names "CandyJunkie" and “Mr Biggs”, told users on a bodybuilding forum he would be committing suicide that night and invited them to watch the live video.

The forum moderators allegedly ignored the post – assuming it was a prank – while other users posted insults and even egged him on
.

http://www.news.com.au/technology/story/0,25642,24684860-5014239,00.html

איזה מודרטור מטומטם.. אסור אף פעם לחשוב שזה "קונדס". ושאר המשתתפים נהגו כמו ילדים מפגרים.

המודרטור הזה עכשיו חשוף לתביעות, הוא לא מבין מה הולך להיות לו.
המשפחה של אותו בחור ז"ל, יכולה לתבוע אותו, האירגון שמטפל בזה גם יכול לתבוע אותו.
בודי בילדינג דוט קום יהיו חייבים לארגן לו עו"ד.

בדיוק נזכרתי בסיפור השני שמישהו התאבד בשידור חי

לא כתבו למה זה קרה

לא הבנתי מה הם אשמים? שהמנהלים לא התיחסו אליו ברצינות? מה הם נביאים המנהלים יודעים מה באמת הבן אדם רוצה לעשות אז היו נועלים לו תפוסט והוא לא היה משדר את זה ואז היה הולך וקופץ מהגג מה הקטע מה זה אשמתם?

• פותח/ת השרשור
אותו בן אדם "איים" שיעשה דברים דומים בעבר אבל אף פעם לא עשה אותם.

הפעם כשהוא אמר שיעשה חלק לקחו אותו לא ברצינות וחלק העליבו וניסו להשפיל אותו (נדמה לי שלמודיריטורית גם היה חלק בזה). הבעיה היא שפוסט כזה לא נמחק ישר.

אז אי אפשר לדעת אם הוא באמת היה עושה את זה בלי ההעלבות (החתול של שרדינגר).

כמנהל אני הייתי נוהג בדיוק אותו הדבר אם הייתי יודע מה הרקע של המשתמש הזה, הוא "איים" בעבר כמו שאמרו ואף פעם לא עשה אותם, אז למה עכשיו לקחת אותו ברצינות?
אבל מה שכן היו צריכים למחוק את זה ישר.

וגם אם זה הודעת שווא לא צריך להביא כאלה תגובות בכל זאת.

אתם יודעים כמה משתמשים "מאיימים" בפורומים באינטרנט וברשת ואומרים שהם הולכים להתאבד סתם כהודעות שווא?

וחוץ מזה מה הם נביאים?

הבחור היה טמבל עם כל הכבוד שהלך והתאבד, רצה להתאבד? התאבד... זהו, אף אחד פה לא צריך להיות אשם.

נערך לאחרונה:
כמנהל אני הייתי נוהג בדיוק אותו הדבר אם הייתי יודע מה הרקע של המשתמש הזה, הוא "איים" בעבר כמו שאמרו ואף פעם לא עשה אותם, אז למה עכשיו לקחת אותו ברצינות?
אבל מה שכן היו צריכים למחוק את זה ישר.

וגם אם זה הודעת שווא לא צריך להביא כאלה תגובות בכל זאת.

אתם יודעים כמה משתמשים "מאיימים" בפורומים באינטרנט וברשת ואומרים שהם הולכים להתאבד סתם כהודעות שווא?

וחוץ מזה מה הם נביאים?

הבחור היה טמבל עם כל הכבוד שהלך והתאבד, רצה להתאבד? התאבד... זהו, אף אחד פה לא צריך להיות אשם.

מסכים פחות או יותר

זה לא מצחיק !!

😡

לפני שתמשיכו לפלוט עוד שטויות אל תוך דפי האתר, אני מציע שתרגעו. ממתי התאבדות היא נושא לבדיחה??????

ממה שקראתי בכתבה, הכתובת היתה על הקיר: הוא הודיע מראש שהוא עומד לעשות את זה!!!!!! אבל לא!!! למה שיאמינו לו???? שידר את ההתאבדות שלו בשידור חי ברשת, ואנשים כמותכם וכמוני ישבו לצפות בנשימות האחרונות שלו ברשת!!!!

מדהים אותי הטמטום של כל הצדדים

לא בדקתי עדיין את כל ההשלכות החוקיות של הנושא בארה"ב, אבל גם בישראל כל גוף חייב לדווח לרשויות המתאימות על בעיות נפשיות חמורות של חבריו. חברי הפורום וחברי הנהלת הפורום התעלמו במופגן מההצהרה שלו. הוא איים להתאבד פעם אחת ולא ביצע, אז אני מבין שהוא לא יעשה את זה שוב??
אני בטוח שאתם מכירים את הסיפור על הנער שזעק "זאב, זאב". למי שלא זוכר, בסופו של דבר המפגש של הנער עם הזאב האמיתי שלחה אותו לעולם הבא, ולא היה מי שיעזור לו. אמנם הנער במעשייה היה אידיוט, אבל אנשי העיר התגלו כאפתיים. הם אפילו צחקו לו בפרצוף כשהגיע הזאב האמיתי.

אני מציע לכם להתעשת, ולהפסיק לדבר שטויות. אני בטוח שהנהלת האתר וחבריו יכלו להודיע מראש לרשויות המתאימות על מצב הנער, ולא לתת ל"חברים" שלו באתר לעודד אותו לבצע את המעשה הנורא. אל תשכחו שחלק מההודעות שעודדו אותו ו/או לעגו לו נמחקו אחרי האירוע. אחלה חברים, לא???

באשר לאחריות, אני חושב שכולם אחראים. למה?? כי כולם חשבו שזו בדיחה, גם כשהוא חירחר למוות. ואם אתם חושבים שאני צוחק, תהיו בריאים.

אם אתם מכירים מקרים שבהם אדם מוכר לכם נמצא במצב לא נוח בחיים, מצב שבו הוא סובל, תעזרו לו. נסו לעודד אותו, נסו לגלות איך תוכלו לעזור לו בעצמכם. אל תשכחו להודיע לרשויות המקומיות המציעות עזרה נפשית לאנשים (בכל הגילאים, אל תסתפקו בעזרה לנוער) במצוקה.

האשכול הזה יינעל. נא לא להוסיף שמן למדורה הזו :-(.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית