הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קרה ללו שיאו-ג'ון?

Black Beard of Death

משתמש קבוע
1,660
2,060
נק' מוניטין:
1,093
1,660
2,060
לו שיאו-ג'ון, אגדת וויטליפינג, נראה 'שחיף' וצנום מאוד בזמן האחרון.
מישהו יכול לנחש או לשער מה קרה?
אני יודע שהתחרתה בעד 81 ק"ג והקטגוריה הזאת כבר לא באולימפיאדה. שי ג'י-יונג נמצא כרגע בקטגוריה 73 ק"ג אז אני בספק אם ינסה להדחף שם.

יכול להיות שמנסה לחתוך עד 67 ק"ג או אפילו 61 ק"ג?אולי בכלל עשה משהו שעצבן את המשטר הסיני והם מענישים אותו במשטר תזונה על סף הרעבה? ירד לגמרי מחומרים? כפיל שלו שנמצא שם כדי להשתין לכוס ולעבור בדיקות סמים?

תמונות השוואה:
Screenshot_20220817-214641_Instagram.jpg Screenshot_20220817-214650_Instagram.jpg 6238668718_ffb41f992b.jpg IXjS7ylFnY8qLDjSawfh1tK-JXW5X4HwAdqjQwKpIuQ.jpg

ראיתי בסרטון של זאק הווייטליפטר שהוא דיבר על זה שהרבה ווייטליפטרים נותנים לעצמם לפעמים תקופה של לצאת משייפ (למשל לרדת מסייקל לחלוטין) ואז חוזרים לעצמם, וזה כנראה מה שאנחנו רואים עם לו כרגע. הוא גם העלה למשל סט לא קל של 150 סקוואט לשלשה, כשהוא כבר היה עושה גם 300+. אז לכל מי שמנסה להגיד תאורה וכו' הוא פשוט כנראה לקח איזה כמה חודשים של לא להתאמן בכלל ולרדת לחלוטין מסייקל.

ראיתי בסרטון של זאק הווייטליפטר שהוא דיבר על זה שהרבה ווייטליפטרים נותנים לעצמם לפעמים תקופה של לצאת משייפ (למשל לרדת מסייקל לחלוטין) ואז חוזרים לעצמם, וזה כנראה מה שאנחנו רואים עם לו כרגע. הוא גם העלה למשל סט לא קל של 150 סקוואט לשלשה, כשהוא כבר היה עושה גם 300+. אז לכל מי שמנסה להגיד תאורה וכו' הוא פשוט כנראה לקח איזה כמה חודשים של לא להתאמן בכלל ולרדת לחלוטין מסייקל.
למה ואיך ספורטאי ברמה הזו עושה את זה? במיוחד כשהוא סיני, המשטר סבבה עם זה שהוא פשוט יקח חופש?

למה ואיך ספורטאי ברמה הזו עושה את זה? במיוחד כשהוא סיני, המשטר סבבה עם זה שהוא פשוט יקח חופש?
כי הוא שחוק אחרי שכל החיים שלו הוא מתאמן ומתחרה

אני מסכים שזה לא רק תאורה, אחרי שראיתי את הסרטון ההוא הבנתי שזה גם פגיעה בביצועים ולא רק בנראות.

אבל אני סבור שעם תאורה זוועה זה נראה גרוע יותר ממה שאולי באמת.

@Black Beard of Death
היה והפסיק על חומרים..
לאחר כללל האימונים שלו,ככה יכולה להיות ריגרסיה?

בתמונה אחת הוא נראה כמו הסיני מהסרט של ואן דם.
ובתמונה השניה הוא נראה כמו ילד בחטיבה

• פותח/ת השרשור
@Black Beard of Death
היה והפסיק על חומרים..
לאחר כללל האימונים שלו,ככה יכולה להיות ריגרסיה?

בתמונה אחת הוא נראה כמו הסיני מהסרט של ואן דם.
ובתמונה השניה הוא נראה כמו ילד בחטיבה
אני לא באמת מבין ממש בתחום הזה אבל להערכתי זה תוצאה קיצונית של ירידה מחומרים, הפסקה כמעט מוחלטת של אימונים ומשטר תזונה.

זה אלוף אולימפי:

הוא מפרסם אחת לשבוע סיכום שבועי של האימונים שלו. ניתן לראות את ההתקדמות במשקלי עבודה ובמבנה הגוף
אלוף אולימפי:

הוא מפרסם אחת לשבוע סיכום של האימונים שלו. אפשר לראות את ההתקדמות במשקלי עבודה ובמבנה גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית