עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו מה למשל?יש יותר מדי דברים שמשפיעים בהורדת ידיים שלא קשורים לכוח בכלל
טכניקה, מיומנות, מנטליותכמו מה למשל?
זה היה נראה לי שהוא לא עשה משהו מיוחד בכלל, סתם הוריד רגילטכניקה, מיומנות, מנטליות
זה גם נראה שפאוורליפטרים פשוט מרימים את המוט, עד שאתה מבין מה הם עושיםזה היה נראה לי שהוא לא עשה משהו מיוחד בכלל, סתם הוריד רגיל
תוכל להסביר ולהרחיב על הדברים שהם לא כוח במוט?זה גם נראה שפאוורליפטרים פשוט מרימים את המוט, עד שאתה מבין מה הם עושים
לא יודע מי הוא ומי אתה, יכול להיות שהוא פשוט יותר חזק ממך, אבל בגדול הדברים שהם לא כוח במוט זה העיקריים לדעתי
טכניקה- אני מניח שאין יותר מידי מה להסביר, יש טכניקה יעילה יותר שמאפשרת להשתמש ביותר שרירים/ זווית נוחה יותר להחזיק את היד/ כל דבר שניתן יתרון על פני טכניקה אחרת.תוכל להסביר ולהרחיב על הדברים שהם לא כוח במוט?
הדד ליפט שלי זה 140, שמרתי על גב ישר והרמתי
זה לא כל כך אומר משהו לגביי הקרב הזה. אם כבר אז תשווה בין הטוטאל שלך (סקוואט+בנץ+דדליפט) לטוטאל של הזקן.הדד ליפט שלי זה 140, שמרתי על גב ישר והרמתי
איך זה קורה? איך הוא ניצח? הוא הרי חלש יותר
*הוא לא השתמש במומנטום או עיקם לי את כף היד
השאלה איזה סגנון הוא הוריד האם אם הגוף? באיזה טרניקה? ואם הוא הוריד מהר- אז כן יש לו כח ואם לקח קצת זמן אז יש לא סיבולת ושליטה טובה וחזקה ואם הוא הוריד אם הגוף אז מה המשקל שלו כי משקל קובע והאם ויכול להיות שאולי הוא מהתחום של ספורט הורדת ידייםאיך זה קורה? איך הוא ניצח? הוא הרי חלש יותר
*הוא לא השתמש במומנטום או עיקם לי את כף היד