סרטון מה אתם אומרים, טבעי או לא?

מעניין לראות שהתפיסה כאן של AD היא שהיא מתאימה יותר לבילדרים בגלל הנוזלים בעוד שב-Tnation, באשכול ה-AD המפורסם רוב ה"מנוסים" הם ליפטרים שחלקם חיים על הדיאטה הזו כבר כמה שנים.

כי האנשים כאן הם מתאמנים מתחילים, בשביל להעלאות מסה, פחמימות זה הדרך הכי פשוטה.

איזה ליפטרים מנוסים יש בטי נייט'ן, שאני קראתי בזמנו לא היו שם אנשים מאוד מרשימים מבחינה ההישגים.

מכיוול שהליפטרים אינם רוצים לעלות יותר מידי במשקל בגלל קטגורית משקל
ופה לאף אחד לא אכפת מקטגוריית משקל אז טוחנים כמו מטורפים,ונהנים ומתחזקים1!!!!!!111

כי האנשים כאן הם מתאמנים מתחילים, בשביל להעלאות מסה, פחמימות זה הדרך הכי פשוטה.

איזה ליפטרים מנוסים יש בטי נייט'ן, שאני קראתי בזמנו לא היו שם אנשים מאוד מרשימים מבחינה ההישגים.

אממ.. לא יודע עד כמה הם מנוסים כי לא הרחבתי את האופקים שלי בהרבה מעבר לנושאים על ה-AD, אבל DH ו-IL Cazzo שהבנתי שחיו/חיים מספר שנים בסגנון AD עושים רושם שההישגים שלהם מרשימים לפי ההערכה שהם מקבלים. ל-il cazzo יש גם תמונות שלו בפרופיל שהוא מתאמן אם זה עוזר. ובקשר ל-DH אני זוכר שקראתי כמה פעמים שיש לו יד 20 אינץ', אני מניח שזה גם מעיד על משהו מעבר לזיכרון מפוקפק.

אממ.. לא יודע עד כמה הם מנוסים כי לא הרחבתי את האופקים שלי בהרבה מעבר לנושאים על ה-AD, אבל DH ו-IL Cazzo שהבנתי שחיו/חיים מספר שנים בסגנון AD עושים רושם שההישגים שלהם מרשימים לפי ההערכה שהם מקבלים. ל-il cazzo יש גם תמונות שלו בפרופיל שהוא מתאמן אם זה עוזר. ובקשר ל-DH אני זוכר שקראתי כמה פעמים שיש לו יד 20 אינץ', אני מניח שזה גם מעיד על משהו מעבר לזיכרון מפוקפק.

מה זה קשור להישגים ?
גודל היד?

כמו שאמרתי, לא הרחבתי את האופקים שלי מעבר לדיוני ה-AD. זה מה שיש לי. אתה מוזמן לשלוח לו הודעה ולשאול אותו מה ההישגים שלו אם כל כך חשוב לך לראות הישגים. אני זוכר שבאחד מארבעת הדיונים גם הועלה הויכוח שאין אף ספורטאי מקצועי שחי בסגנון AD ו-DH הזה אם אני לא טועה הביא כמה דוגמאות לספורטאים כאלה (כאשר ה"אם אני לא טועה" מתייחס לאם זה היה DH שהביא את זה, או לא).

בכל מקרה, אם זה ממש מסקרן אותך, אתה יכול להכנס לשם לבד ולמצוא בעצמך את מה שאתה מחפש. אני בכלל התייחסתי אליהם בתור מנוסים ב-AD, לא בתור ליפטרים.

משה על איזה % שומן אתה מדבר שמי שהיה בו נדפק?

אז מי שעושה מסה רגילה אין לו אסתטיקה??
תגיד אתה טמבל??
אפשר להשמין במסה ולחטב ואז להיות עם קוביות ואסתטיקה
יצאת טמבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤪
קיבלת אזהרה, פעם הבאה באן.
א. תפסיק לרשום 500 סימני קריאה
ב. בפעם הבאה שאתה קורה כאן למישהו טמבל אתה לא תהיה כאן
ג. תפסיק לרשום כמו ילד אוטיסט שלא סיים גן חובה

זה ישנה משהו אם הבחור בסרטון טבעי?🙄

• פותח/ת השרשור
זה יתרום להרגשה הטובה שלי, וזה כמובן בראש הפירמידה של כל דבר.

😃

אם כבר השאלה צריכה ליהות אם אפשר להגיע לגוף כזה טבעי,אפשרי ללא ספק ומעבר אבל הרבה עניין של גנטיקה.

יש מצב שזה 3/4 טבעי אולי קצת חומרי עזר במיקרה הכי טוב
המאמן שלי בחדר כושר לשעבר
מי שמיתאמן בחדר כושר ביית החייל בבאר שבע יודע
קוראים לו מקסים
הוא חטוב גם כמוהו טיפה פחות והוא טבעי לגמרי עם קצת משתנים הוא היה נירא
באותה רמת חיטוב כמוהו

יש מצב שזה 3/4 טבעי אולי קצת חומרי עזר במיקרה הכי טוב
המאמן שלי בחדר כושר לשעבר
מי שמיתאמן בחדר כושר ביית החייל בבאר שבע יודע
קוראים לו מקסים
הוא חטוב גם כמוהו טיפה פחות והוא טבעי לגמרי עם קצת משתנים הוא היה נירא
באותה רמת חיטוב כמוהו
אני אומר שהוא 7/8 טבעי:jester:

בואנה מזה פורום גייז??

• פותח/ת השרשור
כן אחי, תיזהר שלא תידבק!!

כל החיים שלי אני שמן, נמאס.
להיות חזק זה נחמד והכל, אבל זה מישני, אני רוצה גוף יפה.

ואני הכי אמיתי שיש, למרות שלא ברור אם זה מתאים לתפיסה פה, כי רוב האנשים עם מיינדסט של פאוורליפטינג..

לא שזה רע, ולא שאני לא מתייחס לכח, זה לפחות 45% ממה שאני רוצה להשיג, כח.

אבל מראה חשוב מאוד, אחרי הכל.

ולא בשביל בחורות או משהו - אלא אך ורק בשביל עצמי.

גוף יפה זה נטו תפישה תרבותית , להילחם בגנים שלך זה קרב מאד מאד קשה אך אפשרי - בסופו של דבר כח(מערכת עצבית חזקה) הרבה פחות חשוב ממסת שריר מבחינה וויזואלית אין לכוח יתרונות חוץ מלהשוויץ בחדר כושר או לטפוח לעצמך על השכם שהצלחת היום 200 ק''ג דדליפט, אבל למתאמן הממוצע שנכנס לחדר כושר המטרה היא להיראות קצת יותר טוב, לאבד קצת מסת שומן ולעשות אבו עלי על כולם.
לגבי פאוורליפטינג - מי שעושה את זה מתרגש מהמשקלים הגבוהים, אגו והאדרנלין המטורף לפני שבירת שיאים.

גוף יפה זה נטו תפישה תרבותית , להילחם בגנים שלך זה קרב מאד מאד קשה אך אפשרי - בסופו של דבר כח(מערכת עצבית חזקה) הרבה פחות חשוב ממסת שריר מבחינה וויזואלית אין לכוח יתרונות חוץ מלהשוויץ בחדר כושר או לטפוח לעצמך על השכם שהצלחת היום 200 ק''ג דדליפט, אבל למתאמן הממוצע שנכנס לחדר כושר המטרה היא להיראות קצת יותר טוב, לאבד קצת מסת שומן ולעשות אבו עלי על כולם.
לגבי פאוורליפטינג - מי שעושה את זה מתרגש מהמשקלים הגבוהים, אגו והאדרנלין המטורף לפני שבירת שיאים.

שמע אתה אחד מהטרולים המצחיקים.

Back
למעלה תחתית