הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ופציעה קשה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום לכולם,
לפני כחודש (קצת פחות) עברתי פציעה רצינית בעבודה, שברתי את הירך עברתי ניתוח ושמו לי פלטינה ברגל. עברתי תקופה לא פשוטה פיזית ומנטלית ויחד עם זאת איבדתי באזור ה6 קילו והרגשתי יותר קטן כי יחד עם זאת הייתי בתחילת סייקל של אנאבר 40 מ״ג ביום (סולו) וכבר התחלתי לראות כיוון טוב הייתי ממש בתחילת החיטוב וכמו שאומרים אתה מתכננן דברים אבל יש למישהו תוכניות אחרות בישבילך…אז מן הסתם לא המשכתי את הסייקל כל זמן האישפוז וגם לא עשיתי PCT מהסיבה שלא רציתי לערבב את זה עם כל מה שמביאים לי בבית חולים שלא יעשה נזק מטורף…אני מרגיש די משוקם לא מרגיש איזה שהו תופעות לוואי אני חושב שכן הציר חזק לעצמו (לפחות מהרגשה) אני יעשה בדיקות דם בזמן הקרוב לראות מה המצב בפועל.
אני חזרתי לעצמי מתחיל קצת להתאמן חד משמעית מרגיש פחות חזק אבל זה מרגיש ככ טוב לחזור…השאלה מה דעתכם כרגע מבחינת סייקל, להתחיל או לחכות עד לשיקום מלא ? אני כרגע לוקח מדלל דם שנקרא קלקסן זה בזריקה בבטן (מציין כדי לדעת אם זה מהווה בעיה)… אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.
אין תגובות…?

שלום לכולם,
לפני כחודש (קצת פחות) עברתי פציעה רצינית בעבודה, שברתי את הירך עברתי ניתוח ושמו לי פלטינה ברגל. עברתי תקופה לא פשוטה פיזית ומנטלית ויחד עם זאת איבדתי באזור ה6 קילו והרגשתי יותר קטן כי יחד עם זאת הייתי בתחילת סייקל של אנאבר 40 מ״ג ביום (סולו) וכבר התחלתי לראות כיוון טוב הייתי ממש בתחילת החיטוב וכמו שאומרים אתה מתכננן דברים אבל יש למישהו תוכניות אחרות בישבילך…אז מן הסתם לא המשכתי את הסייקל כל זמן האישפוז וגם לא עשיתי PCT מהסיבה שלא רציתי לערבב את זה עם כל מה שמביאים לי בבית חולים שלא יעשה נזק מטורף…אני מרגיש די משוקם לא מרגיש איזה שהו תופעות לוואי אני חושב שכן הציר חזק לעצמו (לפחות מהרגשה) אני יעשה בדיקות דם בזמן הקרוב לראות מה המצב בפועל.
אני חזרתי לעצמי מתחיל קצת להתאמן חד משמעית מרגיש פחות חזק אבל זה מרגיש ככ טוב לחזור…השאלה מה דעתכם כרגע מבחינת סייקל, להתחיל או לחכות עד לשיקום מלא ? אני כרגע לוקח מדלל דם שנקרא קלקסן זה בזריקה בבטן (מציין כדי לדעת אם זה מהווה בעיה)… אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.
אין תגובות…?

לא הבנתי איך בחודש אחד הספקת להפצע ,להתנתח ולהשתקם לרמה שאתה יכול להתאמן שוב ?

אל תעשה סייקל בלי קשר לכלום.
ותתאמן ותשתקם תקופה לפני שאתה חושב להעביר את הגוף שלך דברים קיצוניים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך בחודש אחד הספקת להפצע ,להתנתח ולהשתקם לרמה שאתה יכול להתאמן שוב ?
השיקום רק התחיל, וזה מה שנקרא רצון אחי…
אל תעשה סייקל בלי קשר לכלום.
ותתאמן ותשתקם תקופה לפני שאתה חושב להעביר את הגוף שלך דברים קיצוניים.
ברור אני לא מדבר על עכשיו אני קודם רוצה להגיע למצב שאני יכול ללכת כי כרגע אני קביים והולך לחדר כושר ועושה מה שאני כן יכול
תוכל לספר איך שברת ירך בעבודה?
לא רלוונטי
אם אתה בכלל חושב לקחת רק אנאבר אז עדיף שלא תתקרב בכלל לכל מה שקשור לחומרים.
למה אתה חושב ככה? אני חושב שאם יש פה אנשים בעלי ידע (ואני לא אומר את זה מזלזול) אז תדברו במקום לזרוק פה חצי משפט וללכת. ככ קשה לדבר יפה ולהסביר וזה לא סצפיפית רק אלייך זה להרבה מהאנשים פה בכל מקרה הבנת את הנקודה
מילא היה אומר טרן
תקרא מה שכתבתי למעלה זה בידיוק התגובות שאני מדבר עליהם, בגרות לא תזיק …

למה אתה חושב ככה? אני חושב שאם יש פה אנשים בעלי ידע (ואני לא אומר את זה מזלזול) אז תדברו במקום לזרוק פה חצי משפט וללכת. ככ קשה לדבר יפה ולהסביר וזה לא סצפיפית רק אלייך זה להרבה מהאנשים פה בכל מקרה הבנת את הנקודה
חצי משפט ?
אתה רוצה לקחת אוראלי שאתה חושב שאתה תקבל ממנו תוצאות ואני לא מדבר עם משהו מינורי.
אם כבר חושבים להיכנס לעולם הזה אז טסט.
כל האלה שחושבים לקחת MK או אוראליים אחרים סולו הם מפגרים שמפחדים לתקוע מחט בתחת.

• פותח/ת השרשור
חצי משפט ?
אתה רוצה לקחת אוראלי שאתה חושב שאתה תקבל ממנו תוצאות ואני לא מדבר עם משהו מינורי.
אם כבר חושבים להיכנס לעולם הזה אז טסט.
כל האלה שחושבים לקחת MK או אוראליים אחרים סולו הם מפגרים שמפחדים לתקוע מחט בתחת.
כן אבל אתה יודע שכל בן אדם בתחילת הדרך שלו בעולם הזה מחפש את הדרך הפשוטה תקרא לזה שזה אוראלי כי זה קל…אני מבין את הנקודה שלך וא י אשמח שתתן הסבר מפורט ללמה זה לא טוב אוראלי לבד ומה ההבדל…אני פה ללמוד כמו כל אחד שאוהב את התחום ומחליט שהוא רוצה להכנס לעולם של הגייר

כן אבל אתה יודע שכל בן אדם בתחילת הדרך שלו בעולם הזה מחפש את הדרך הפשוטה תקרא לזה שזה אוראלי כי זה קל…אני מבין את הנקודה שלך וא י אשמח שתתן הסבר מפורט ללמה זה לא טוב אוראלי לבד ומה ההבדל…אני פה ללמוד כמו כל אחד שאוהב את התחום ומחליט שהוא רוצה להכנס לעולם של הגייר
אני פחות מבין מחלק מהאנשים כאן אז ההסבר שאתן לך יהיה רע.
הדרך הפשוטה זה לחקור באינטרנט יותר לגבי כל דבר שקשור לחומרים וברגע שאתה מבין את הסיכונים ומה עושים וכו' אז תתחיל לחשוב מה אתה עושה, כמה זמן וכו'.
זה או להתחיל עם מחט או לא להתחיל כלום.

השיקום רק התחיל, וזה מה שנקרא רצון אחי…

גם אני רציתי לחזור להתאמן עם כוויה מדרגה שלישית ברגל ,בסופו של יום השיקום יותר חשוב מהאגו שלנו ועוד להתחיל סייקל אנאבר סולו ,בזבוז זמן וכסף .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית