הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן לדעתכם ניק ולקר יחיה

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מדוע?
בחור צעיר 27

גם דאלאס מת צעיר והוא משום מה מזכיר לי אותו.
upload_2022-5-26_21-25-13.png

לא דומים? חחח.

120 נראה בחור טוב, מברך אותו באריכות ימים

טוב לב לא מפצה על טמטום לצערינו ואני חותם על זה שהוא ימות בקרוב ,אף אחד לא עולה כל כך הרבה בשנה מבלי לעשות אביוז חולני ,מי שקרא קרא את הפרוטוקול של דאלאס אי פעם יבין בדיוק על מה אני מדבר .
רגשות לא משנות עובדות ולהיפך,זה לא רוע אלה כנות .

נערך לאחרונה:
לכל אחד יש גנטיקה שונה וכל גוף מגיב שונה לחומרים ולמינונים מסוימים.
ריץ פיאנה השתמש בחומרים סמים ואלכוהול מגיל 16 עד גיל 46.5 . יש לציין ש ריץ השתמש בכל חומר אפשרי שהיה קיים בעולם לפיתוח גוף שריפת שומן ועוד ועוד ועוד הרבה מאוד. וגם עבר סרטן עור. לאחר ניתוח מוות של ריץ גילו שהיו לו הרבה בעיות כולל לב מוגדל ובמצב לא טוב. זמן קצר לפני המוות ריץ רצה לרדת ל TRT ולטפל בבריאות שלו הוא ידע שהמצב שלו לא טוב אבל הגורל שלו לקח אותו.
גם לדאלאס היה לב גדול אם אני לא טועה מעל 800 גרם במקום 300+ . כולל שימוש באינסולין שיכול היה לגרום להתקף.
מה שאני בה להגיד זה שבתחום של המקצוענים מי שרוצה להגיע לגיל פנסיה חייב רופא צמוד להבדק על בסיס קבוע ולשמור על הבריאות עד כמה שזה אפשרי. הבעיה של המתחרים זה לא רק החומרים זה החיטובים המטורפים והמשתנים שהם לוקחים לפני תחרויות שמסוכנים מאוד ופוגעים בבריאות. למי שקצת חקר על המוות של אנרדריס מונצר יכול להבין שהמשתנים הם חלק בעל סיבה משמעותית למוות שלו הוא כל חודש היה משתמש בהם ועשה הופעות אורח ובשביל להראות חטוב ומזה היה מתפרנס כי הוא היה חייב כסף הוא בה ממשפחה לא עשירה לא הייתה לו בררה.
יש מתחרים בעולם שהבינו שהשימוש בחומרים אינסולין ופפטידים נוספים גומרים להם על הבריאות ופרשו בזמן. והלכו לטפל בבריאות וחיים עד היום.
אם ניק נבדק על בסיס קבוע ושומר על עצמו לא יקרה לו כלום. אם הוא זורק זין אז לצערי זה עניין של זמן.

ניק עלה בזמן קצר המון באולימפיה הקרובה הוא יהיה משודרג ברמות
זה עניין גנטי בעיקר אבל מסכים עם פותח הפוסט
זה עלייה חריגה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית