הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ NEAT EFFECT

• פותח/ת השרשור papuk18
  • פורסם בתאריך

papuk18

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
378
149
1
קראתי את המאמר על SETPOING ו NEAT ולא הבנתי בדיוק מה זה NEAT ומה הכוונה NON EXERCISE ACTIVITYS, הבנתי שNEAT מתרחש כאשר עושים OVER-FEEDING, רציתי לדעת אם אפשר לדעת מה המדדים לזה? לדוגמא אחרי העמסה - אני מזיע בטירוף, הדופק שלי מואץ בטירוף ויום למחרת אני בקושי יכול לאכול - זה מעיד על עלייה ב TEF\NEAT? או שזה לא קשור?

---------- התגובה התווספה ב 12:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:13 ----------

מקפיץ? סליחה פשוט לא היה תשובה מאתמול 😛

---------- התגובה התווספה ב 17:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:39 ----------

נערך לאחרונה:
TEF הוא חלק מ NEAT, ה NEAT הוא בד"כ גנטי והמסלולים שלו לא ממש ידועים, הוא תלוי בהורמונים מסויימים אשר מגדילים את ההוצאה הקלורית של הגוף. אתה לא יכול להגדיל או להקטין את זה בצורה טבעית. בקשר לכל מה שאמרת למעלה זה לא קשור.

• פותח/ת השרשור
TEF הוא חלק מ NEAT, ה NEAT הוא בד"כ גנטי והמסלולים שלו לא ממש ידועים, הוא תלוי בהורמונים מסויימים אשר מגדילים את ההוצאה הקלורית של הגוף. אתה לא יכול להגדיל או להקטין את זה בצורה טבעית. בקשר לכל מה שאמרת למעלה זה לא קשור.
שאלה נוספת, שמתי לב כאשר אני עושה OVERFEED, אני מזיע בטירוף והדופק שלי עולה, כאשר הדופק עולה= הוצאה קלוריות עולה או שזה לא קשור?

• פותח/ת השרשור
לא זה בעיקרון קורא בגלל ה TEF, חלק מהאוכל (=קלוריות) הופך לחום
כאשר האוכל\קלוריות הופכות לחום זה אומר שהגוף לא משתמש בהם? סליחה על ההטרדות משה פשוט אני רוצה להבין.. כאשר זה הולך ל"אנרגיית חום" זה לא אותו דבר כמו שימוש אידיאלי בקלוריות?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שלא משתמש בהן ויכול להיות שמשתמש בחלקן
תודה רבה, בכל מקרה ככל שיש יותר אנרגיית חום= פחות קלוריות שהגוף משתמש בהן מכיוון שהרוב הפכו לאנרגיית חום, הבנתי נכון? תודה רבה וסליחה שזה נשמע כמו הטרלה לול:secret:

אפשר לקרוא אותך כמו בספר, מה גם שאתה מתחבר לאותו POLL כתובות ב012 מה שמצדיק את מה שאמרתי, אם לא הייתי עובד של 012 לשעבר ולא הייתי יודע איך כל המערך שרתים עובד הייתי אומר אולי לא, אבל כרגע אני משוכנע זה שאלות של אנורקסים ואתה אנורקס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית