הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה אפשר לקנות Super Effect אבקת חלבון בהכי זול?

בבקשה אל תתעסק איתה. היא דוחה בטירוף ומישל יכול להעיד שקניתי ממנו כמה פעמים ופעם אחרי פעם היו גושי ממתיק מרוכז לא טחונים באבקה.
זבל אמיתי.

אקסטרים יותר טובים אם אתה מחפש זול.

• פותח/ת השרשור
אצלך רק. אצלי היה 2 סופר אפקט אהבתי אותה יותר מדיימטייז וON
האיקו הזה אומר שזה חרא אתה אומר שזה טוב תסביך קצת..
איזה טעם לקחתה והיה טעים בכל מקרה?
ואני לא מדבר רק על גושי לא גושי.. זה בסדר מהבחינה שאין בזה רעלים או שטויות
?

זה בסדר מהבחינה שאין בזה רעלים או שטויות
?
אפשר רק לומר שעבור מחיר כזה לא תקבל את כל חומצות האמינו בהרכב המיטבי שלהם... אבל אם אתה אוכל כמו שצריך אז אתה די מכוסה מהבחינה הזו.

• פותח/ת השרשור
אפשר רק לומר שעבור מחיר כזה לא תקבל את כל חומצות האמינו בהרכב המיטבי שלהם... אבל אם אתה אוכל כמו שצריך אז אתה די מכוסה מהבחינה הזו.
אני אוכל די מחושב אז זה כאילו סבבה? על תפריט יענו
@SweetBamba מה אומר?

המחיר של האקסטרים לא השתנה למי שמגיע מהפורום 😃
יש אצלינו בודדים של סופר אפקט אבל לא קונים ישירות מהספק נעזרים בחנויות אחרות, אחרי כל מה שהיה מעדיפים לוותר על המותג מחזיקים רק למעריצי קגנוביץ 😃

המחיר של האקסטרים לא השתנה למי שמגיע מהפורום 😃
יש אצלינו בודדים של סופר אפקט אבל לא קונים ישירות מהספק נעזרים בחנויות אחרות, אחרי כל מה שהיה מעדיפים לוותר על המותג מחזיקים רק למעריצי קגנוביץ 😃
הסבר ל"אחרי כל מה שהיה" ?

אמרתי לכם, נמצאו גושי ממתיק לא טחונים בכמות גדולה באבקות שלהם. קיבלתי כמובן אבקה אחרת אבל אני לא מתקרב אליהם יותר.
אז תקנה חברה מוכרת,דימטייז/ON/BSN/HIV

מה?
בחו"ל המחיר של דימטייז ואופטימום זהה. רק עלויות השילוח והמיתוג בארץ מעלות את המחיר.
ומה הכוונה בהרכב מיטבי? חלבון מי גבינה הוא חלבון מי גבינה. זה של אופטימום לא מיוצר מפרות מזהב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית