נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
כותרת !
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מלשיןחוקים?..
באמינושופ גברכותרת !
מקבל אחוזים?מלשין
באמינושופ גבר
בברכה,ה-נציג.
הם לא הפסיקו למכור סופר אפקט?באמינושופ גבר
חוקים מדברים על הזמנות מאתרים מחו"ל הוא שאל על מקום איפה הכי זול. אתה יכול למחוק את האפשרות להיות עו"ד.חוקים?..
100% Gayחוקים?..
האיקו הזה אומר שזה חרא אתה אומר שזה טוב תסביך קצת..אצלך רק. אצלי היה 2 סופר אפקט אהבתי אותה יותר מדיימטייז וON
אפשר רק לומר שעבור מחיר כזה לא תקבל את כל חומצות האמינו בהרכב המיטבי שלהם... אבל אם אתה אוכל כמו שצריך אז אתה די מכוסה מהבחינה הזו.זה בסדר מהבחינה שאין בזה רעלים או שטויות
?
אני אוכל די מחושב אז זה כאילו סבבה? על תפריט יענואפשר רק לומר שעבור מחיר כזה לא תקבל את כל חומצות האמינו בהרכב המיטבי שלהם... אבל אם אתה אוכל כמו שצריך אז אתה די מכוסה מהבחינה הזו.
הסבר ל"אחרי כל מה שהיה" ?המחיר של האקסטרים לא השתנה למי שמגיע מהפורום 😃
יש אצלינו בודדים של סופר אפקט אבל לא קונים ישירות מהספק נעזרים בחנויות אחרות, אחרי כל מה שהיה מעדיפים לוותר על המותג מחזיקים רק למעריצי קגנוביץ 😃
^ @AminoShop מה באמת היה?הסבר ל"אחרי כל מה שהיה" ?
הסבר ל"אחרי כל מה שהיה" ?
אמרתי לכם, נמצאו גושי ממתיק לא טחונים בכמות גדולה באבקות שלהם. קיבלתי כמובן אבקה אחרת אבל אני לא מתקרב אליהם יותר.^ @AminoShop מה באמת היה?
אז תקנה חברה מוכרת,דימטייז/ON/BSN/HIVאמרתי לכם, נמצאו גושי ממתיק לא טחונים בכמות גדולה באבקות שלהם. קיבלתי כמובן אבקה אחרת אבל אני לא מתקרב אליהם יותר.
אני חושב שHIV לא כשRֱֱ!!!אז תקנה חברה מוכרת,דימטייז/ON/BSN/HIV
יפה,אתה עירניאני חושב שHIV לא כשRֱֱ!!!
מה?אפשר רק לומר שעבור מחיר כזה לא תקבל את כל חומצות האמינו בהרכב המיטבי שלהם... אבל אם אתה אוכל כמו שצריך אז אתה די מכוסה מהבחינה הזו.