נק' מוניטין:
12
- 70
- 12
היי חברים נחשפתי למוצר חדש שנקרא animal stak מה דעתכם עליו? הוא מסוכן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי חברים נחשפתי למוצר חדש שנקרא animal stak מה דעתכם עליו? הוא מסוכן ?
מכיר תוסף טבעי שמשפר טוסטסטרון אח?מסוכן הוא לא..
בזבוז כסף הוא כן.
מכיר תוסף טבעי שמשפר טוסטסטרון אח?
יש כביכול את הטריבולוס אך גם זה חסר תועלת.
בוא נשאל דבר כזה, אתה מחפש משפר טוסטורון כי? עשית בדיקה ויצא לך רמות נמוכות?
אם זה בגלל דברים אחרים כמו עייפות כרונית, כאבי מפרקים שחיקה וכדומה אז יש פתרונות אחרים.
להגביר מצבים אנבולים
מעדיף טבעי בתור סטודנט לסיעוד לימדו אותנו מספיק את ההשלכות שלויש לך גם אופציה לקנות טסט, חושב שאפילו יצא לך יותר זול 😆
ולא לימדו אתכם ש98% מהתוספים זה חרטא?מעדיף טבעי בתור סטודנט לסיעוד לימדו אותנו מספיק את ההשלכות שלו
ולא לימדו אתכם ש98% מהתוספים זה חרטא?
מעדיף טבעי בתור סטודנט לסיעוד לימדו אותנו מספיק את ההשלכות שלו
תוספים זה אינדיבידואלי.כמובן שהרבה חרטא פשוט זה חדש לי פעם ראשונה ששמעתי עליו.
התוספים היחידים שלי כרגע זה קריאטין ו zma(טוב לי לשינה ממש מכיל מגנזיום אבץ וb12(
תוספים זה אינדיבידואלי.
בעקרון אפשר להגיע למצב שלא צריך כלום. תכלס לרוב זה לא תמיד מתאפשר או שפשוט קל יותר להשתמש בתוספים.
מה שהייתי ממליץ עליו זה חלבון, D3, מגנזיום ואולי מולטי (בדרך כלל לא חובה).
אני צורך חלבון, D3, B5, אבץ, מולטי, פרי וורקאאוט שצריך.
למה צורך מולטי למרות שבדרך כלל לא צריך? כי אני עצלן ואין לי כוח להכין ירקות בצורה שטעימה לי.
למה לא ממליץ על טסט בוסטר? כי בדרך כלל הם פשוט לא עובדים וגם אם יעלה לך בקצת את הטסט זה כל כך זניח שלא תראה מזה כלום חוץ מחיוב באשראי.
למה למשל לא לוקח קריאטין? לא מרגיש צורך?תוספים זה אינדיבידואלי.
בעקרון אפשר להגיע למצב שלא צריך כלום. תכלס לרוב זה לא תמיד מתאפשר או שפשוט קל יותר להשתמש בתוספים.
מה שהייתי ממליץ עליו זה חלבון, D3, מגנזיום ואולי מולטי (בדרך כלל לא חובה).
אני צורך חלבון, D3, B5, אבץ, מולטי, פרי וורקאאוט שצריך.
למה צורך מולטי למרות שבדרך כלל לא צריך? כי אני עצלן ואין לי כוח להכין ירקות בצורה שטעימה לי.
למה לא ממליץ על טסט בוסטר? כי בדרך כלל הם פשוט לא עובדים וגם אם יעלה לך בקצת את הטסט זה כל כך זניח שלא תראה מזה כלום חוץ מחיוב באשראי.
תסתכל עליו כתוסף בריאות ותפקוד כללי.ויטמין d3 הבנתי שהוא בעצמו בעל יכולת לעלות טוסטסטרון וחיזוק עצמות.
ולמרות החשיפה לשמש עדיין לרובנו יש מחסור בו
לקחתי תקופה 5 גרם ביום, תקופה 10 ולא שמתי לב להבדל בין אף אחד מהתקופות לבין התקופה שלא לקחתי.למה למשל לא לוקח קריאטין? לא מרגיש צורך?
אתה לא מקשיב?ויטמין d3 הבנתי שהוא בעצמו בעל יכולת לעלות טוסטסטרון
גם אם יעלה לך בקצת את הטסט זה כל כך זניח שלא תראה מזה כלום