הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ animal pak

Mikecohen

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
23
37
5
אקטיב
אהלן אנשים אז ראיתי מוצר בשם animal pak הבנתי שזה מולטי ויטמין מה ההבדל בינו לבין כל מולטי ויטמן אחר שאפשר לקנות בבית מרקחת ליד הבית?

שהוא יקר יותר, יש בו יותר ויטמינים ומינרלים שאתה לא בהכרח צריך ושהוא מגיע לעתים עם החולצה המגניבה הזאת שיש לחצי מהפורום(נראה לי).

הוא המולטי ויטמין הכי טוב שיש בשוק ושלא יגידו לך אחרת בגלל זה הוא הכי יקר..
בוא נקח לדוגמא וודקה..
יש לך את הפילנדיה שהיא אחלה אבל לא יקרה כל כך (כמו optiman) ויש לך את הגרייגוס שהיא מעולה ולכן גם יותר יקרה (animal pack)
אני משתמש באנימל פאק ואני מבסוט עליה חבל על הזמן..
רוצה עצה: אם התקציב שלך מוגבל תקנה את האופטימום היא ממש טובה אם אתה לא בבעיה בתקציב קנה את האנימל פאק..
מקווה שעזרתי לך

• פותח/ת השרשור
בוא נקח לדוגמא וודקה..
יש לך את הפילנדיה שהיא אחלה אבל לא יקרה כל כך (כמו optiman) ויש לך את הגרייגוס שהיא מעולה ולכן גם יותר יקרה (animal pack)
רוצה עצה: אם התקציב שלך מוגבל תקנה את האופטימום היא ממש טובה אם אתה לא בבעיה בתקציב קנה את האנימל פאק..
מקווה שעזרתי לך
דבר ראשון קבל מוניטן אהבתי את ההסבר D: !!
וללא ספק עזרת לי להבין!
נראלי אני אקנה את האנימלפאק.

וללא ספק עזרת לי להבין!

בכיף אחי שמחתי לעזור..
אם אתה רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה..
תעשה בדיקות דם תראה באמת מה חסר לך ואז תוכל להשוות בניהם וככב תדע מה לקנות..
וללא ספק עזרת לי להבין!

בכיף אחי שמחתי לעזור..
אם אתה רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה..
תעשה בדיקות דם תראה באמת מה חסר לך ואז תוכל להשוות בניהם וככב תדע מה לקנות..

הוא לא יותר טוב ממולטי ויטמינים אחרים.
יש לו צורות ביוכימיות די זולות בחלק מהמינרלים.
מוסיפים לשם עוד מרכיבים מיותרים שאתה לא בהכרח צריך ובגלל זה מעלים לך גם את המחיר.

שאלת שאלה שהתשובה שלה נמצאת מאוד עמוק בנושא הזה.

בוא נקח לדוגמא וודקה..
מקווה שעזרתי לך
מאחל לך להפסיד 350 שקל בווינר.

אני אישית משתמש באופטימן, אבל כשאני אסיים אני לא אקנה אותו שוב(יקר, 3 כדורים כמנה).
ממליץ לך מולטי ויטמין של TWINLAB, לא יקר, כדור אחד בסה"כ וחברה טובה. אם אתה קונה אותו תיקח את הגרסא בלי הברזל שלא תקבל הרעלת ברזל.

מאחל לך בן זוג שווה כמוני.

והוא שווה, ראיתי במו עיניי!

לא רק שווה גם דיי חזק תציץ בלוג ( :

הייתי עונה לכם אבל באמת שנשבר הזין מכמה ילדים מחוצ'קנים שהם חושבים שהם גברים בגלל שהם עושים דדליפט וסקוואט..
תהיו בריאים ותהרו ממחלות, בסקס חד מיני זה נפוץ יותר..
שבת שלום

הייתי עונה לכם אבל באמת שנשבר הזין מכמה ילדים מחוצ'קנים שהם חושבים שהם גברים בגלל שהם עושים דדליפט וסקוואט..
תהיו בריאים ותהרו ממחלות, בסקס חד מיני זה נפוץ יותר..
שבת שלום
קל לדבר ככה מאחורי מקלדת נכון ? לא רק שאתה מדבר בצורה לא ראויה אתה נותן לאנשים עצות גרועות שנובעות מחוסר ידע

קל לדבר ככה מאחורי מקלדת נכון ? לא רק שאתה מדבר בצורה לא ראויה אתה נותן לאנשים עצות גרועות שנובעות מחוסר ידע

קל מאוד בגלל זה אתם מדברים ככה ילדון..
במקום לבוא בטענות אליי תבוא בטענות אליכם שמקום לתת עצות טובות אתם בוחרים לנסות לצאת "גברים" בזה שאתם משתפים פעולה אם הדבע הראשון שהגיב..
חוץ מזה שכל מה שאמרתי לפותח האשכול לקוח מניסיון אישי.. וגם כתבתי את זה אני משתמש בוא והוא מעולה..
וגם יעצתי לו לעשות בדיקות דם כדי לראות איזה ויטמינים חסרים לו ולפי זה לקנות מולטי ויטמין..
אני לא רואה שום בעיה במה שאמרתי..
ואני תמיד שמח ללמוד עוד דברים ולהעשיר את עצמי בידע (שיש בשפע בפורום) אם יש לכם משהו להגיד ולתקן אני אשמח לשמוע אבל מפה ועד להגיב את התגובות הילדותיות שלכם יש פער גדול..

במקום לבוא בטענות אליי תבוא בטענות אליכם שמקום לתת עצות טובות אתם בוחרים לנסות לצאת "גברים" בזה שאתם משתפים פעולה אם הדבע הראשון שהגיב..
חוץ מזה שכל מה שאמרתי לפותח האשכול לקוח מניסיון אישי.. וגם כתבתי את זה אני משתמש בוא והוא מעולה..
וגם יעצתי לו לעשות בדיקות דם כדי לראות איזה ויטמינים חסרים לו ולפי זה לקנות מולטי ויטמין..
ואני תמיד שמח ללמוד עוד דברים ולהעשיר את עצמי בידע (שיש בשפע בפורום) אם יש לכם משהו להגיד ולתקן אני אשמח לשמוע אבל מפה ועד להגיב את התגובות הילדותיות שלכם יש פער גדול..
אתה יכול להסביר לי את ההבדל בין האנימל פאק למולטי ויטמינים אחרים חוץ מהמינונים היותר גבוהים שלכלל לא נחוצים ?

אהלן אנשים אז ראיתי מוצר בשם animal pak הבנתי שזה מולטי ויטמין מה ההבדל בינו לבין כל מולטי ויטמן אחר שאפשר לקנות בבית מרקחת ליד הבית?
חבל על הכסף שלך וכדאי שתלמד להקשיב לשני הצדדים ולא רק לצד שאתה רוצה לשמוע.

חבל על הכסף שלך וכדאי שתלמד להקשיב לשני הצדדים ולא רק לצד שאתה רוצה לשמוע.
זה כמו שהתחלתי להיתאמן וקניתי גיינר , מפתח גוף מקצועי שבאתי אליו ליעוץ אמר לי להיות בלי הגיינר ובגלל זה ירדתי מהיעוץ עקב טמטום בגלל שהוא אמר לי מה שלא רציתי לשמוע חח

אני הדבע הראשון שהגיב, שלום.

אני מצטער אבל אני לא מתכוון להבליג או לכתוב בצורה מכבדת למישהו שטועה ומטעה אדם אחר. אין לי בעיה שתזרוק מאות שקלים על איזה תוסף ויטמינים, אבל להמליץ על השטות הזאת למישהו אחר?זה כבר לעוף על עצמך.
יש לי מולטי ויטמין של טווין לב, האמת?הפסקתי להשתמש בו. רק ה' יודע איך הויטמינם הללו מגיבים זה עם זה במינונים האלה. אתה יודע?כי אני לא.
האנימל פק הזה זה הבזבוז כסף הכי מפגר שאפשר לעלות על הדעת. האם זה יעזור במשהו?סביר להניח שלא..כמות כזו משוגעת של ויטמינים ומינרלים בהחלט לא יכולה לעזור..

אבל במקום לחקור בנושא, אתה פשוט ממליץ לו על השטות הזאת..ומצפה לתגובה רצינית.

נ.ב.
זה לא קוסט אפקטיב בשיט..יש פאקים מהסוג הזה שהם יותר זולים ומביאים לך מנת-יתר גדולה יותר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית