הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת Fedex גובים סך הכל עוד 45 אחוז מערך החבילה בעמלות עבור שחרור החבילה בערך 170 דולר

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
מכס חברת חברת Fedex גובים 163 שח בנוסף לתשלום 17 אחוז מכס של 100 שקל על חבילה של 170 דולר

‏‏צילום מסך (206).png

ערך החבילה הינו 577 ש"ח ומעבר ל17 אחוז מע"מ אני מתבקש לשלם עוד 162 שח סך הכל 262 שח מסים ועמלות
ככה שיוצא שכדי לשחרר את החבילה אני משלם 45.4 אחוז מערך החבילה לחברת פדקס
בעת מועד ההזמנה שילמתי דמי שילוח של 26 דולר וכעת אני מתבקש לשלם עוד
בשיחה עם נציגה היא אמרה ששילמתי רק על הטיסה ולא על המשלוח עד הבית על אף שזה לא נכון
בנוסף היא אמרה שערערתי על הסיווג ועד ששוחררה החבילה הם היו צריכים לשלם כסף למכס על האחסון
יוצא שאני צריך לשלם לפקדס פי 1.5 מאשר הסכום על המסים
ביקשתי לדבר עם מנהל וטרם הועברתי אליו

האם זה אפשרי או הגיוני שצריך לשלם
היא גם הסבירה לי יפה בפלאפון שאם לא אשלם אז יחולו עמלות נוספות בגין אחסון נוסף של החבילה ושות'
האם זה הגיוני? זה לא קצת מוגזם מצדם כל העמלות האלה
מה הייתם מציעים לעשות בנושא

יש לציין שהמוצר שהזמנתי הוא RU58841

קבצים מצורפים

• 129096463105221240 (1).pdf
    KB 134.5 · צפיות: 92
  • פותח/ת השרשור
מדינה גועל נפש, תחזיר את החבילה לשולח ותקבל את הכסף.
אין אפשרות לעשות את זה אלא רק בתשלום נוסף ואני ממש צריך את החבילה
פשוט שילמתי להם את ה262 בגלל כל הטרטור ואין לי כוח להתעסק איתם העיקר לקבל את החבילה
כן קצת גנבים מקווה שחלק מהכסף הזה יחזור אלי

פשוט שילמתי להם את ה262 בגלל כל הטרטור ואין לי כוח להתעסק איתם העיקר לקבל את החבילה
כן קצת גנבים מקווה שחלק מהכסף הזה יחזור אלי
היי לפחות למדת שיעור, שיעור יקר יחסית אבל זה משהו שכל אזרח פה עבר.

מעל 75 דולר מזמינים רק דרך דואר ישראל, כל חברת שליחות אחרת תעקוץ אתכם בטירוף
כן, דואר ישראל חארות, אני בדיוק מחכה כבר שבועיים לחבילה שתקועה במרכז מיון במודיעין
אבל רק בדואר ישראל יגבו ממך את הסכום המדויק של המיסים ולא יעקצו אותך עם שאר הנפצות

אם שילמת אז לא תקבל את הכסף חזרה.

תבדוק בחשבונית של הספק מה תנאי המשלוח עליהם שילמת. למרות שאני בספק אם בפדקס אקספרס היו תנאי משלוח שונים מ ddu

ובכלל, חברות הבלדרות fdx dhl ups מוכוונות לעסקים, לא הכי טוב ללקוחות פרטיים

אם שילמת אז לא תקבל את הכסף חזרה.

תבדוק בחשבונית של הספק מה תנאי המשלוח עליהם שילמת. למרות שאני בספק אם בפדקס אקספרס היו תנאי משלוח שונים מ ddu

ובכלל, חברות הבלדרות fdx dhl ups מוכוונות לעסקים, לא הכי טוב ללקוחות פרטיים
אני מבטיח לך שגם לעסקים fedex הם סיוט

אפשר, אתה פשוט אומר שאתה לא יודע מה זו החבילה הזו ושאתה לא מתכוון לאסוף אותה ושיעשו איתה מה שהם רוצים. הם הרי לא יכולים לדעת/לבדוק האם הזמנת את זה בפועל ולכן לא יכולים לפי החוק לגבות ממך תשלום על משהו שלא אספת/קיבלת.

אתה יכול ללכת למכס ולהוציא את החבילה לבד וכך לחסוך משהו כמו 100 שקלים אבל ההתעסקות והטרטור לא יהיו שווים את זה ולכן עדיף לשלם ולבלוע את הצפרדע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית