הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגדים בייחוד מכנסים

• פותח/ת השרשור
בגדול אז slim fit וחגורות זה ההמלצות?
אגב אני שואל בעיקר על מכנסי יומיום ג׳ינסים וכדו ואני גם לא קונה חולצות ב200 שקל כמו שדיברו פה קודם חחח נשמע לי הזוי.

אני לא מבין איך אנשים מוציאים יותר מ50 שקל על חולצה (וגם 50 אני לרוב לא אשלם, לרוב זה יהיה 3 ב100 וכו').
אני לא מבין איך אפשר לקנות 3חולצות ב100...

בנוגע לפוסט-אם אתה לא קונה ג'ינס/מכנס ספורט, אז זה להצהיר את המותן. כיוון שלשים חגורה יכול לעשות לך קפלים וזה פשוט מכוער[תלוי עד כמה זה גדול עלייך כמובן].

אני לא מבין איך אפשר לקנות 3חולצות ב100...

בנוגע לפוסט-אם אתה לא קונה ג'ינס/מכנס ספורט, אז זה להצהיר את המותן. כיוון שלשים חגורה יכול לעשות לך קפלים וזה פשוט מכוער[תלוי עד כמה זה גדול עלייך כמובן].
Step 1: לך לחנות עם מחירים שפויים ובגדים שיושבים טוב עליך.
Step 2: לך רק בסוף עונה כשיש מבצעים.
Step 3: קח 3 חולצות ולך לקופה.

האמת.
שהשלבים האלה נכונים רק לארצות הברית,ואם להיות ספציפי אז ״וודברי קומאן״
שם באמת באתי עם שופל והעמסתי בגדים לקופה.

מצחיק אתה.
אבל מצטער שאני מעדיף להשקיע עוד 10/20 שקל על חולצה מאשר להתלבש מכוער.

מצחיק אתה.
אבל מצטער שאני מעדיף להשקיע עוד 10/20 שקל על חולצה מאשר להתלבש מכוער.
אני לא אומר לך לקנות חולצה ב20 שקל בביגוד, אלא לקנות טישירטים יפים שיושבים טוב - אבל מחנות שלא לוקחת 100 שקל על העובדה שהסמל של המותג מודפס על החולצה.

אני לא אומר לך לקנות חולצה ב20 שקל בביגוד, אלא לקנות טישירטים יפים שיושבים טוב - אבל מחנות שלא לוקחת 100 שקל על העובדה שהסמל של המותג מודפס על החולצה.
טיפ טיפה חולק עליך..
ה״אקסטרא כסף״ שהולך למותג הוא:
איכות הבד
צפיפות התפירה
איכות הצבע בהטבעת הלוגו

רוצה לומר,שיש לי טי שירט של נאוטיקה(נתפר בטורקיה)דגם מלפני שנתיים,וגם אחרי מליון כביסות,הבגד נראה כאילו יצא עכשיו מהניילון.

עוד חברה מצויינת בבדים היא פייר קארדן

תרגיש את ההבדל באיכות החולצה ומתי שתכבס אותה ותבין. לא חולק עלייך לקנות שיש מבצעים. אבל 3 ב100 זה פשוט לא.

נערך לאחרונה:
טיפ טיפה חולק עליך..
ה״אקסטרא כסף״ שהולך למותג הוא:
איכות הבד
צפיפות התפירה
איכות הצבע בהטבעת הלוגו

רוצה לומר,שיש לי טי שירט של נאוטיקה(נתפר בטורקיה)דגם מלפני שנתיים,וגם אחרי מליון כביסות,הבגד נראה כאילו יצא עכשיו מהניילון.

עוד חברה מצויינת בבדים היא פייר קארדן

תרגיש את ההבדל באיכות החולצה ומתי שתכבס אותה ותבין. לא חולק עלייך לקנות שיש מבצעים. אבל 3 ב100 זה פשוט לא.
כמו עם כל קניה יש diminishing returns כשעולים ב"רמת המותג". בגדים שאני קונה בזיפ, גולף, פול אנד בר, ברשקה, מחזיקים לי כמו בגדים של גס, קלווין קליין, או בוס. אבל בוא נזרום ונגיד שהם מחזיקים מעט יותר. אז אם חולצה שקניתי ב30-50 שקל מחזיקה לי 3 שנים וחולצה ב100-150 שקל מחזיקה לי 4 או 5 שנים אתה רואה למה אין שום הגיון כלכלי בלקנות את החולצה היקרה יותר. כמובן שאם תיסע עכשיו לתאילנד תקנה זיוף מותג ב10 שקל שיחזיק ל3 כביסות לפני שהוא סמרטוט זה גם לא הצעד החכם כלכלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית