עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וגם 100₪ זה הרבה..איך אפשר לשלם (הרבה) יותר מ100 שקל ל t shirt?
אני לא מבין איך אנשים מוציאים יותר מ50 שקל על חולצה (וגם 50 אני לרוב לא אשלם, לרוב זה יהיה 3 ב100 וכו').וגם 100₪ זה הרבה..
בובי,תביא מהר חיבוקיאני לא מבין איך אנשים מוציאים יותר מ50 שקל על חולצה (וגם 50 אני לרוב לא אשלם, לרוב זה יהיה 3 ב100 וכו').
אני לא מבין איך אפשר לקנות 3חולצות ב100...אני לא מבין איך אנשים מוציאים יותר מ50 שקל על חולצה (וגם 50 אני לרוב לא אשלם, לרוב זה יהיה 3 ב100 וכו').
Step 1: לך לחנות עם מחירים שפויים ובגדים שיושבים טוב עליך.אני לא מבין איך אפשר לקנות 3חולצות ב100...
בנוגע לפוסט-אם אתה לא קונה ג'ינס/מכנס ספורט, אז זה להצהיר את המותן. כיוון שלשים חגורה יכול לעשות לך קפלים וזה פשוט מכוער[תלוי עד כמה זה גדול עלייך כמובן].
האמת.Step 1: לך לחנות עם מחירים שפויים ובגדים שיושבים טוב עליך.
Step 2: לך רק בסוף עונה כשיש מבצעים.
Step 3: קח 3 חולצות ולך לקופה.
גולףהאמת.
שהשלבים האלה נכונים רק לארצות הברית,ואם להיות ספציפי אז ״וודברי קומאן״
שם באמת באתי עם שופל והעמסתי בגדים לקופה.
מצחיק אתה.Step 1: לך לחנות עם מחירים שפויים ובגדים שיושבים טוב עליך.
Step 2: לך רק בסוף עונה כשיש מבצעים.
Step 3: קח 3 חולצות ולך לקופה.
אני לא אומר לך לקנות חולצה ב20 שקל בביגוד, אלא לקנות טישירטים יפים שיושבים טוב - אבל מחנות שלא לוקחת 100 שקל על העובדה שהסמל של המותג מודפס על החולצה.מצחיק אתה.
אבל מצטער שאני מעדיף להשקיע עוד 10/20 שקל על חולצה מאשר להתלבש מכוער.
אתה גם ככה מתלבש מכוער אז שלפחות יהיה זולמצחיק אתה.
אבל מצטער שאני מעדיף להשקיע עוד 10/20 שקל על חולצה מאשר להתלבש מכוער.
טיפ טיפה חולק עליך..אני לא אומר לך לקנות חולצה ב20 שקל בביגוד, אלא לקנות טישירטים יפים שיושבים טוב - אבל מחנות שלא לוקחת 100 שקל על העובדה שהסמל של המותג מודפס על החולצה.
תרגיש את ההבדל באיכות החולצה ומתי שתכבס אותה ותבין. לא חולק עלייך לקנות שיש מבצעים. אבל 3 ב100 זה פשוט לא.אני לא אומר לך לקנות חולצה ב20 שקל בביגוד, אלא לקנות טישירטים יפים שיושבים טוב - אבל מחנות שלא לוקחת 100 שקל על העובדה שהסמל של המותג מודפס על החולצה.
צחקתיתרגיש את ההבדל באיכות החולצה ומתי שתכבס אותה ותבין. לא חולק עלייך לקנות שיש מבצעים. אבל 3 ב100 זה פשוט לא.
טיפ טיפה חולק עליך..
ה״אקסטרא כסף״ שהולך למותג הוא:
איכות הבד
צפיפות התפירה
איכות הצבע בהטבעת הלוגו
רוצה לומר,שיש לי טי שירט של נאוטיקה(נתפר בטורקיה)דגם מלפני שנתיים,וגם אחרי מליון כביסות,הבגד נראה כאילו יצא עכשיו מהניילון.
עוד חברה מצויינת בבדים היא פייר קארדן
כמו עם כל קניה יש diminishing returns כשעולים ב"רמת המותג". בגדים שאני קונה בזיפ, גולף, פול אנד בר, ברשקה, מחזיקים לי כמו בגדים של גס, קלווין קליין, או בוס. אבל בוא נזרום ונגיד שהם מחזיקים מעט יותר. אז אם חולצה שקניתי ב30-50 שקל מחזיקה לי 3 שנים וחולצה ב100-150 שקל מחזיקה לי 4 או 5 שנים אתה רואה למה אין שום הגיון כלכלי בלקנות את החולצה היקרה יותר. כמובן שאם תיסע עכשיו לתאילנד תקנה זיוף מותג ב10 שקל שיחזיק ל3 כביסות לפני שהוא סמרטוט זה גם לא הצעד החכם כלכלית.תרגיש את ההבדל באיכות החולצה ומתי שתכבס אותה ותבין. לא חולק עלייך לקנות שיש מבצעים. אבל 3 ב100 זה פשוט לא.