הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת חלבון

אייל2210

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום לכולם, שאלה לגביי צריכת חלבון אחרי סייקל ראשון.
נניח ועליתי אחרי סייקל 5 קילו מסת שריר ואז עוד סייקל עליתי עוד 5 וכו וכו זה אומר שבסופו של דבר אני צריך לצרוך בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון כנניח אני שוקל 125 קילו ?

שלום לכולם, שאלה לגביי צריכת חלבון אחרי סייקל ראשון.
נניח ועליתי אחרי סייקל 5 קילו מסת שריר ואז עוד סייקל עליתי עוד 5 וכו וכו זה אומר שבסופו של דבר אני צריך לצרוך בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון כנניח אני שוקל 125 קילו ?

1.6-2.2 ממשקל הגוף הנוכחי שלך.

• פותח/ת השרשור
באמת אף אחד אל התייחס לזה שהוא חושב שהוא יגיע למשקל הזה?
חחחחח אני חולה על העוקצנות שיש בפורום הזה, האמת שאני מטר 90 ואני שוקל כרגע 107 קילו, אני מאמין שמתישהו בעזרת חומרים אני יצליח להגיע למשקל הזה

חחחחח אני חולה על העוקצנות שיש בפורום הזה, האמת שאני מטר 90 ואני שוקל כרגע 107 קילו, אני מאמין שמתישהו בעזרת חומרים אני יצליח להגיע למשקל הזה
עדיין אחי 20 קילו בערך עולים בכמה שנים כן ? אני מדבר על שריר.. לעלות ולהשאר באחוז שומן שאתה נמצא בו עכשיו

• פותח/ת השרשור
עדיין אחי 20 קילו בערך עולים בכמה שנים כן ? אני מדבר על שריר.. לעלות ולהשאר באחוז שומן שאתה נמצא בו עכשיו
ברור אחי, זה יקח זמן ולא קצת בכלל, בכל מקרה אני חושב שזה בר השגה

אל תעלב פשוט יש לא מעט ליצנים ,לא מזמן היה פה עוד אחד שאמר שהוא 107 קילו על אחוז שומן נמוך ,חבל שאף אחד לא סיפר לו שעשרים אחוז שומן זה לא בדיוק נמוך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית