עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכולם, שאלה לגביי צריכת חלבון אחרי סייקל ראשון.
נניח ועליתי אחרי סייקל 5 קילו מסת שריר ואז עוד סייקל עליתי עוד 5 וכו וכו זה אומר שבסופו של דבר אני צריך לצרוך בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון כנניח אני שוקל 125 קילו ?
באמת אף אחד אל התייחס לזה שהוא חושב שהוא יגיע למשקל הזה?נניח אני שוקל 125 קילו
יכול להיות שהוא ממש גבוה.באמת אף אחד אל התייחס לזה שהוא חושב שהוא יגיע למשקל הזה?
חחחחח אני חולה על העוקצנות שיש בפורום הזה, האמת שאני מטר 90 ואני שוקל כרגע 107 קילו, אני מאמין שמתישהו בעזרת חומרים אני יצליח להגיע למשקל הזהבאמת אף אחד אל התייחס לזה שהוא חושב שהוא יגיע למשקל הזה?
עדיין אחי 20 קילו בערך עולים בכמה שנים כן ? אני מדבר על שריר.. לעלות ולהשאר באחוז שומן שאתה נמצא בו עכשיוחחחחח אני חולה על העוקצנות שיש בפורום הזה, האמת שאני מטר 90 ואני שוקל כרגע 107 קילו, אני מאמין שמתישהו בעזרת חומרים אני יצליח להגיע למשקל הזה
ברור אחי, זה יקח זמן ולא קצת בכלל, בכל מקרה אני חושב שזה בר השגהעדיין אחי 20 קילו בערך עולים בכמה שנים כן ? אני מדבר על שריר.. לעלות ולהשאר באחוז שומן שאתה נמצא בו עכשיו
חחחחח אני חולה על העוקצנות שיש בפורום הזה, האמת שאני מטר 90 ואני שוקל כרגע 107 קילו, אני מאמין שמתישהו בעזרת חומרים אני יצליח להגיע למשקל הזה