הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת חומרים אנאבולים מורידה את הפעילות של המערכת החיסונית?

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
אהלן חברים.
ברצוני לשאול שאלה קצת לא פופלרית.
לפני מספר ימים נפטר באיזור חיפה בן אדם שאני מכיר ז״ל שעשה מספר לא קטן של סייקלים בחיים כתוצאה מקורונה ( ככה אומרים)

ממה שהבנתי שהבן אדם היה על כמות מסוימת של חומרים שונים ( לא ידוע לי במדויק איזה ) וכתוצאה מכך המערכת החיסונית שלו צנחה ותוך כדי הסייקל הוא נדבק בקורונה.

לשאלה שלי :
-צריכת חומרים אנאבולים מורידה את הפעילות של המערכת החיסונית?

תודה רבה אנשים.

תיקח מספיק ויטמין c ואתה תהיה בסדר
ולשאלה שלך יש תשובה, כן, סטרואידים מורידים את פעילות המערכת החיסונית לכן מומלץ אירובי לאכול בריא ו לתסף אומגה 3 והרבה ויטמין c

זה הרבה יותר מורכב מזה

אבל חרטא זה לא

חשוב לדאוג למערכת החיסונית ולא להגיד אני בסייקל אז במילא זה טוטאל לוס, זה הרעיון, וויטמין c זה רחוק מלהיות חרטא, יכול לצרף מאמרים של מה ויטמין C עושה במינונים שונים עד 5 גרם

זה הרבה יותר מורכב מזה

אבל חרטא זה לא

חשוב לדאוג למערכת החיסונית ולא להגיד אני בסייקל אז במילא זה טוטאל לוס, זה הרעיון, וויטמין c זה רחוק מלהיות חרטא, יכול לצרף מאמרים של מה ויטמין C עושה במינונים שונים עד 5 גרם
כל עוד אין מחסור בויטמין סי כל תוספת לא תעזור למערכת החיסונית

כל עוד אין מחסור בויטמין סי כל תוספת לא תעזור למערכת החיסונית
אין שום בנאדם שאני מכיר שמגיע ל5 גרם ויטמין C דרך תזונה רגילה
טוב אולי חוץ מ @elchonon הוא משוגע הוא בטח אוכל 15 תפוזים ביום או משהו כזה

https://www.betternutrition.com/supplements/vitamin-c-immunity

Vitamin C megadosage - Wikipedia

התופעות לוואי היחידה של הפרזה בויטמין c יכולה להיות רק שלשולים

לא מצאו בעיה אחרת ע"פ מה שאני זוכר שקראתי

בראש ובראשונה שמעתי על זה לראשונה מאלחנן ועם הזמן נחשפתי לעוד לעוד אמירות שפר שכאלו

הרעיון של 5 גרם זה 'לפוצץ' את הגוף בויטמין C ולא לתת מה שצריך כדי שהוא יהיה בטווח וזהו

https://www.betternutrition.com/supplements/vitamin-c-immunity

Vitamin C megadosage - Wikipedia

התופעות לוואי היחידה של הפרזה בויטמין c יכולה להיות רק שלשולים

לא מצאו בעיה אחרת ע"פ מה שאני זוכר שקראתי

בראש ובראשונה שמעתי על זה לראשונה מאלחנן ועם הזמן נחשפתי לעוד לעוד אמירות שפר שכאלו

הרעיון של 5 גרם זה 'לפוצץ' את הגוף בויטמין C ולא לתת מה שצריך כדי שהוא יהיה בטווח וזהו
ועכשיו רק נשאר להביא מקורות מבוססים, ולא כתבות וויקיפדיה, שדרך אגב שוללת את מה שאתה אומר

ועכשיו רק נשאר להביא מקורות מבוססים, ולא כתבות וויקיפדיה, שדרך אגב שוללת את מה שאתה אומר

The endothelium is a thin membrane that lines the inside of the heart and blood vessels. Endothelial cells release substances that control vascular relaxation and contraction as well as enzymes that control blood clotting, immune function and platelet (a colorless substance in the blood) adhesion.

מתוך ויקיפדיה
Endothelial functionEdit
A meta-analysis showed a significant positive effect of vitamin C on endothelial function. Benefit was found of vitamin C in doses ranging from 0.5 to 4 g/day, whereas lower doses from 0.09 to 0.5 g/day were not effective.[49]
וויקיפדיה לא תמיד מקור מהימן אך פעמים רבות שמה שכתוב שם מגובה ברפרנס למחקר כזה או אחר כמו במקרה לעיל

The endothelium is a thin membrane that lines the inside of the heart and blood vessels. Endothelial cells release substances that control vascular relaxation and contraction as well as enzymes that control blood clotting, immune function and platelet (a colorless substance in the blood) adhesion.

מתוך ויקיפדיה
Endothelial functionEdit
A meta-analysis showed a significant positive effect of vitamin C on endothelial function. Benefit was found of vitamin C in doses ranging from 0.5 to 4 g/day, whereas lower doses from 0.09 to 0.5 g/day were not effective.[49]
ואתה מבין מה זה אומר?

אם אנחנו כבר בציטוטים:
A frequently cited meta-analysis calculated that various doses of vitamin C (daily doses under 0.2 grams were excluded) do not prevent the common cold in the general community
ויקיפדיה לא תמיד מקור מהימן אך פעמים רבות שמה שכתוב שם מגובה ברפרנס למחקר כזה או אחר כמו במקרה לעיל
אתה מוזמן לבדוק את המקורות האלה, רוב המחקרים שמראים תועלת הם מחקרים לא טובים שלא פורסמו בשום

לפי מה שהבנתי..
ויטמין C משפר את תפקוד הלב ותפקוד צינורות כלי הדם מה שמוביל בסופו של דבר לתפקוד יותר טוב של המערכת החיסונית

אם ויטמין C מונע נזלת או לא, אם יש לי נזלת זה לא אומר שהמערכת חיסונית שלי חלשה, זה שהצטננתי זה כי לא שמרתי על חום גוף בתנאים טובים.

ויטמין C משפר את תפקוד הלב ותפקוד צינורות כלי הדם מה שמוביל בסופו של דבר לתפקוד יותר טוב של המערכת החיסונית
הקשר בין הדברים חלש עד לא קיים, ואם כן, זו טענה שדורשת הוכחה

צריכת חומרים אנאבולים מורידה את הפעילות של המערכת החיסונית?
כן, כבר דברנו על זה כמה פעמים בפורום ולדעתי בפעמים הקודמות צרפתי מקורות. חוץ מהשפעה ישירה, אימונים אינטנסיביים מידיי ותזונה דלה יכולים להחמיר את מצוקה של מערכת חיסונית.
@CycleTelephohe וויטמין סי באמת לא תורם למערכת חיסונית, סתם אמונות תפלות.

תיקח מספיק ויטמין c ואתה תהיה בסדר
ולשאלה שלך יש תשובה, כן, סטרואידים מורידים את פעילות המערכת החיסונית לכן מומלץ אירובי לאכול בריא ו לתסף אומגה 3 והרבה ויטמין c
ויטמין סי כמו שצוין לא יעזור צריך מוטלדטור למערכת החיסונית אם כבר אתה מדבר על החיזוק בסייקל,התשובה שלי לשאלה כזו צריכת חומרים מורדיה ימחלישה את המערכת החיסונית במיוחד בכניסה לסייקל ובמיוחד ביציאה מהסייקל אך באדם בריא תוך תקופה קצרה הכל אמור לחזור לנורמה, מה שכן מומלץ בסייקל היא להמנעה מי אוראלים הם הכי הרבה פוגעים במערכת החיסונית עקב פגיעה בכבד. מולטי ויטמין+אומגה3 בעקרון צריך לעזור או יותר נכון לתחזק במקצת. לגבי מוטולדרים של מערכת חיסונית רובם לא מכירים אותם אבל הם מעיקים וצריך לנטול אותם דרך הוריד

אהלן חברים.
ברצוני לשאול שאלה קצת לא פופלרית.
לפני מספר ימים נפטר באיזור חיפה בן אדם שאני מכיר ז״ל שעשה מספר לא קטן של סייקלים בחיים כתוצאה מקורונה ( ככה אומרים)

ממה שהבנתי שהבן אדם היה על כמות מסוימת של חומרים שונים ( לא ידוע לי במדויק איזה ) וכתוצאה מכך המערכת החיסונית שלו צנחה ותוך כדי הסייקל הוא נדבק בקורונה.

לשאלה שלי :
-צריכת חומרים אנאבולים מורידה את הפעילות של המערכת החיסונית?

תודה רבה אנשים.
בן כמה הוא היה שנפטר עכשיו? אתה יכול להגיד את שמו? יש הרבה מאוד מקרי מוות שלא קשורים לקורונה אבל בבתי חולים בארץ ובעולם רושמים סיבת מוות סיבוך מקורונה.
בכל מקרה חומרים יכולים להחליש מערכת חיסונית . בשביל לחזק אותה אתה מחויב לישון טוב 8 שעות בלילה. + תזונה מושלמת חלבונים פחמימות שומנים + להשלים תוספי מזון לפי צורך כל מה שמפתח גוף משתמש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית