הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת MK677

Skinner636

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
אהלן לחברי הפורום
קניתי אבקה של mk והייתי רוצה לדעת איך אני הופך את זה לנוזל ומאיפה אפשר להשיג את החומרים הללו
תודה רבה לעוזרים

קניתי את החומר MK677 בצורת אבקה
האבקה שוקלת 1,000 מ"ג
אני רוצה לדעת איך אני הופך את ה1,000 מ"ג אבקה הזאת לתמיסה שאוכל להשתמש בה עם טפטפת

עכשיו יותר מובן ?

בהצלחה

קבצים מצורפים

• טומטום.jpg
    טומטום.jpg
    KB 55.9 · צפיות: 79
אהלן לחברי הפורום
קניתי אבקה של mk והייתי רוצה לדעת איך אני הופך את זה לנוזל ומאיפה אפשר להשיג את החומרים הללו
תודה רבה לעוזרים

למה נוזל ,נגמרו הקפסולות בעולם ?
אתה יכול לזרוק את זה ישר לפח אגב זה התוסף הכי חסר תועלת שיש חוץ מאוסטרין.

• פותח/ת השרשור
יש 3000 מדריכים אינטרנטים על איך לעשות את זה. לרוב קונים את כל הדברים הנלווים מאמזון.
אני יודע וכבר קראתי מדריכים .. אולי הייתי צריך לחדד ולשאול מאיפה אפשר לקנות PEG400
למה נוזל ,נגמרו הקפסולות בעולם ?
אתה יכול לזרוק את זה ישר לפח אגב זה התוסף הכי חסר תועלת שיש חוץ מאוסטרין.
לא, אבל אם הייתה לי סבלנות למדוד 15 מ"ג כל פעם הייתי כבר לוקח אבקה וזהו ‍♂️

אני יודע וכבר קראתי מדריכים .. אולי הייתי צריך לחדד ולשאול מאיפה אפשר לקנות PEG400

אמזון

אבל אתה בוחר בדרך הכי קשה.

קנית כבר אבקה או שתיקח ככה או שתמלא בקפסולות

• פותח/ת השרשור
אמזון

אבל אתה בוחר בדרך הכי קשה.

קנית כבר אבקה או שתיקח ככה או שתמלא בקפסולות
איך לשלוף משקל ולשקול 12 מ"ג פעמיים ביום יותר פשוט מלקנות טפטפת של 15 מ"ל ולהשתמש בתמיסה נוזלית ? ברצינות אני שואל
יש סיבה שהתמיסה כשהיא באה מוכנה היא עולה יותר ..

מאחר והסקלות של המ"ג לא ככ מדוייקות, אני הייתי מערבב זה עם גרם או שניים סוכר או כל אבקה אחרת, דואג לערבב טוב טוב ככה שהיחס הוא 2 או 3 ל1 חומר פעיל ואז על הסקלה זה יהיה מדוייק יותר ואז מכניס אותם לקפסולות.

איך לשלוף משקל ולשקול 12 מ"ג פעמיים ביום יותר פשוט מלקנות טפטפת של 15 מ"ל ולהשתמש בתמיסה נוזלית ? ברצינות אני שואל
יש סיבה שהתמיסה כשהיא באה מוכנה היא עולה יותר ..

יש משקלים קטנים בעלי, אתה מניח כפית, מאפס ועל זה מוסיף טיפה
אם הכמה שניות האלה מה שיהרוג אותך אז לך על התכה.

אתה לא שם 15 מג יא עצלן ,אתה לוקח אבקה כמו קריאטין לדוגמא בודק כמה נכנס לך בקפסולה אחת נניח 500 מ"ג כפול 100 קפסולת=50 גרם , מחסר כמות החומר לפי אותו חישוב ,15 מ"ג כפול 100 = 1.5 גרם ,50-1.5=48.5 ,מערבב 48.5 גרם קריאטין עם 1.5 מ"ג חומר ומחלק לקפסולות או הכי פשוט זורק לפח וקונה משהו שבאמת עובד .

• פותח/ת השרשור
אתה לא שם 15 מג יא עצלן ,אתה לוקח אבקה כמו קריאטין לדוגמא בודק כמה נכנס לך בקפסולה אחת נניח 500 מ"ג כפול 100 קפסולת=50 גרם , מחסר כמות החומר לפי אותו חישוב ,15 מ"ג כפול 100 = 1.5 גרם ,50-1.5=48.5 ,מערבב 48.5 גרם קריאטין עם 1.5 מ"ג חומר ומחלק לקפסולות או הכי פשוט זורק לפח וקונה משהו שבאמת עובד .
אני לא מצפה לאפקטים אנבוליים או משהו בסגנון מהאמקיי
לוקח את זה בעיקר בשביל האפקט של התאבון + שינה טובה וכל שאר הפירות
לעשות רע אני מניח שזה לא יעשה

אני לא מצפה לאפקטים אנבוליים או משהו בסגנון מהאמקיי
לוקח את זה בעיקר בשביל האפקט של התאבון + שינה טובה וכל שאר הפירות
לעשות רע אני מניח שזה לא יעשה

זה לא תורם כלום לשינה
אפקט הרעב נמשך אולי שבועיים בלחץ ואיתו יגיעו גם ים נוזלים שיגרמו לך להראות כמו מומין.

• פותח/ת השרשור
זה לא תורם כלום לשינה
אפקט הרעב נמשך אולי שבועיים בלחץ ואיתו יגיעו גם ים נוזלים שיגרמו לך להראות כמו מומין.
בהגדרה שלו הוא דמוי גרלין שגורם להפרשה של הורמון גדילה וIGF-1
אם מה שאתה אומר נכון אז או שצריך מינון מסוים כדי להרגיש את האפקטים או שההפרשה היא כל כך מינורית שכמו שאתה אומר אין טעם בכלל לקחת

בהגדרה שלו הוא דמוי גרלין שגורם להפרשה של הורמון גדילה וIGF-1
אם מה שאתה אומר נכון אז או שצריך מינון מסוים כדי להרגיש את האפקטים או שההפרשה היא כל כך מינורית שכמו שאתה אומר אין טעם בכלל לקחת

בזבוז כסף אחי ,באמת.
קנה הורמון גדילה פשוט ,לא צריך רפואי אלה אם אתה מאמין בפיות ודרקונים.

• פותח/ת השרשור
בזבוז כסף אחי ,באמת.
קנה הורמון גדילה פשוט ,לא צריך רפואי אלה אם אתה מאמין בפיות ודרקונים.
הורמון גדילה עולה פי 3-4 בערך מאמקיי ..
אם יש לך אלטרנטיבות להציע לי אני יותר מאשמח לשמוע
הבנתי שGHRP-2 עושה משהו דומה אבל לא קראתי על זה יותר מדי, אשמח לשמוע חוות דעת אם אתה מכיר

הורמון גדילה עולה פי 3-4 בערך מאמקיי ..
אם יש לך אלטרנטיבות להציע לי אני יותר מאשמח לשמוע
הבנתי שGHRP-2 עושה משהו דומה אבל לא קראתי על זה יותר מדי, אשמח לשמוע חוות דעת אם אתה מכיר

תקרא שוב מה שכתבתי , רק פרייארים סתומים קונים הורמון גדילה רפואי ,תחפש לך ספק עם המלצות בmeso rx תזמין רק תוודא שאתה מקבל אבקה כי נוזל לא ישרוד את המסע ואתה מסודר.

אתה יכול עם חומרים אחרים לא חייב עם peg אפשר גם עם אתנול
אתה גם יכול באותו כסף של הנוזלים להביא מכונת כדורים, קריאטין, כדורים ולהכין קפסולות במקום להכניס גועל נפש לגרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית