ייעוץ סייקל סטרואידים

sa_assaf

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום אני חדש פה ואשמח לקבל ייעוץ..
אני מתאמן כבר יותר מחצי שנה ולא מעט זמן אני חושב לעשות סייקל סטרואידים.
קראתי לא מעט מאמרים באינטרנט והחלטתי שאם אני עושה זה סייקל ללא כדורים כלל אלא זריקות בלבד.
שאלתי היא: האם בסייקל זריקות אני אראה תוצאות אפקטביות אם בכלל ? האם זה כדאי \ יעיל ?
חשוב לציין שאני רוצה סייקל סולידי לחלוטין עם חומרים עדינים.
חומר ראשון שהומלץ לי בחום הוא ה DECA DURABOLIN והשני הוא הסיפיונט.
האם שילוב של שניהם מוצלח בסייקל ? יש לכם אולי הצעה יותר נכונה לסייקל זריקות בלבד ?
אשמח לתשובות רציניות..
תודה מראש..
אסף.

חברים חדל להטריל זה לא מצחיק במקרה הזה.
לפותח האשכול, אני אסכם את מה שנאמר כאן.
1. אתה עדיין "בתול" אימונים, אין לך מושג איך נראים אימונים נכונים עם עצימות נכונה ואתה דוגל במה ש"אמרו" לך ה"אנשים הגדולים בחד"כ", ועל כך להסתמך זו טיפשות.
2. התוכנית שלך ABCA זה הדבר הכי מטופש שמתאמן טבעי יכול לעשות לעצמו, אתה מגרה את השריר פעם אחת בשבוע עם נפח גבוהה ועצימות נמוכה מה שמוביל לאפקטיביות של אימון השואפת ל-0.
3. אתה אוכל מעט מדי, זה לא משנה לכמה תפצל את הארוחות שלך ל 1 או 10 זה משנה כמה תאכל בכל ארוחה בסופו של דבר, אני מבין את הדחף להזריק ולקחת חומרים כדי לקצר דרכים אבל אין לך שום בסיסית בהבנה איך אימון נכון אמור להראות לבן אדם ברמתך (מתחיל) ואיך אתה אמור לאכול, ככה שגם אם תזריק אתה לא תמצא את פוטנציאל הסייקל ובמקום לדוגמה לעלות 7 ק"ג תעלה רק 3-4 אז לא חבל? גם על הכסף גם על הבריאות והסיכונים שכרוחים בכך (ויש גם אם אתה חושב שאין, אתה מוזמן לקרוא על כך ברחבי האינטרנט אבל בגדול אם ה PCT נורמאלי ולא עושים שטויות הסיכונים נמוכים מסייקלים "חלשים").
4. אתה יכול להתקדם באותה המהירות עם תפריט תזונה נורמאלי ותוכנית נורמאלית מבלי להתעסק במזרקים וכדורים וכאשר ההבנה שלך בנושא "עולם חדרי הכושר" תהיה מספיקה לחומרים אז תקח בכיף ונשמח לעזור לך.
5. אם בכל מקרה אתה רוצה משהו טסט אנטט 500 מ"ג בשבוע ללא דיבול יספק בהחלט, אפשר לתסף בדיבול 30 מ"ג אבל לדעתי זה מיותר.

• פותח/ת השרשור
שלום משה,
תודה על התשובה המפורטת..
תראה תוכנית האימונים אולי באמת לוקה בחסר אבל כן הראתה תוצאות.. לפני חצי שנה לערך כשהתחלתי אינטנסיבי הייתי 66 ק"ג, היום אני 72.. אני מקבל לא מעט מחמאות על גדילה במסת שריר.. שתבין שלפני היה לי גוף של "נרקומן" רזה ממש.
עכשיו הצגת טענה בלי להסביר איפה התיקון שאמור להיות - רשמת שתוכנית של ABCA זה הדבר הכי מטופש שיכול להיות והאפקטיביות שואפת ל - 0, אוקיי.. קיבלתי אך מה עליי כמתחיל לעשות ? איך לחלק את התוכנית ? לפי הבנתי מדבריך תוכנית של פחות אימונים בשבוע ע"מ לתת לשריר להתאחות לחלוטין ואז לעבוד עליו בעצימות גבוהה ?

אני קצת בהלם ממה שהולך פה,כי לפי מה שאני רואה פותח האשכול הוא לא בחור טיפש,ויודע מה הולך בערך.
חשוב לי להגיד שאין לי ידע בקשר לחומרים,פשוט אני נכנס לפה לקרוא מדיי פעם.
אבל נראה לי מוזר,שאני בן 16,ואני 10 קילו מעליך ואני מטר 84,והאחוז שומן שלי לא גבוהה בכלל,ככה שכן יש לי יותר מאסת שריר ממך,וזה קצת נראה לי מוזר שמבוגר שיש לו עוד המון לגדול טבעי (המון), מחפש דרכים מהירות יותר (שדרך אגב,אם תאכל ותתאמן אותו דבר אתה לא תעלה מהר יותר מאשר שלא תיקח חומרים ותתאמן חזק ותאכל טוב).
בקיצור,אני לא רואה שום סיבה שבמשקל 72 שיש לך עוד המון פוטנציאל לגדול טבעי להתחיל להזריק,הייתי ממליץ לך כמו כולם פה להתחיל לקרוא ואני בטוח שתוכל לגדול ולהתחזק הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
שים לב שבהודעה האחרונה שלי לא דיברתי כבר על הזרקות אלא על תוכנית אימונים כי די הורידו אותי מעניין זה, דבר שני לגבי פוטנציאל וכו" זה כבר ענין של גנטיקה.. יש בחורים עם גנטיקה כזו או אחרת אין מה לעשות.. הלוואי הייתי 84 ק"ג עם כלומ אחוז שומן.. אני בא ממשפחה רזה.. זה בעייה..
---- לא אמרתי שהזרקות זה הברירה היחידה שלי.. אני מתייעץ, לא החלטי.

שים לב שבהודעה האחרונה שלי לא דיברתי כבר על הזרקות אלא על תוכנית אימונים כי די הורידו אותי מעניין זה, דבר שני לגבי פוטנציאל וכו" זה כבר ענין של גנטיקה.. יש בחורים עם גנטיקה כזו או אחרת אין מה לעשות.. הלוואי הייתי 84 ק"ג עם כלומ אחוז שומן.. אני בא ממשפחה רזה.. זה בעייה..

אז תאכל יותר
תוסיף 2-4 ליטר חלב ביום ותראה שאתה עולה יפה
תתאמן SS

אף אחד פה לא מיוחד,לפני קצת יותר משנה הייתי 60 קילו על אותו גובה בערך,ואתה אומר שב 66 נראית כמו מישהו מסומם,אז אני ב60 בקושי הייתי קיים,ברגע שהאוכל והאימונים זה כבר הרגל,לא יהיה לך קשה כל כך לאכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית