הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות לגבי סייקל

יוסי שרירים

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
הי חברים בן 39 משקל 71 קילו גובה 170 פארמדיק במקצועי התחלתי סייקל ראשון בפיקוח מקצועי של אדם שזו העבודה שלו.
להלן הסייקל .

טסט אנתת 200 מיל סהכ מחולק לפעמיים בשבוע .
מסטרון 3 מיל מחולק ל פעמיים בשבוע .

טורניבול 5 מלגרם ליום

ארמידקס כדור 1 יום כן יום לא

פרווירון 3 כדורים ליום.
בתוך הסייקל בדיוק חודש !

משך תקופה 12 שבועות .

לאחרונה התחיל לי נשירת שיער חשוב לומר שחוץ מזה מרגיש מצויין
קראתי כמעט כל מאמר קיים בעברית אנגלית לגבי החומרים רק שאת השילובים אני לא יודע לעשות לכן לקחתי איש מקצוע.
האם הסייקל הזה תקין האם יש פה איזה מניעה בשילוב החומרים האלו?
איך מפסיקים את נשירת השיער ומדוע היא הופיעה?
אשמח לתשובות מקצועיות ולא הטרלות תודה!

לסייקל ראשון הייתי הולך רק על טסט ואולי אולי עוד אוראלי אחד ולא כל הרשימה שכתבת...
ומעלה מינון של האנתת לכיוון ה500 מ'ג (מחולק לשתי זריקות כמובן)
200 זה יותר מינון של trt..

לנשירת שיער קח פרופסיה .

בהצלחה אח שלנו

• פותח/ת השרשור
הי liavv האדם שהלכתי אליו מאוד מקצוען זה העבודה שלו ביום יום מכין ספורטאים לתחרויות בחול העניין הוא שאני לא רוצה להיות כבש אחרי עדר ולהבין כל חומר הבנתי בדיוק מה הוא עושה אך השילובים רחוקים מההבנה שלי..אשמח לדעתך על הסייקל עם כל מה שכתבתי בו השילובים והמשתנים ממש זקוק לעזרה

מסטרון הוא נגזרת DHT. DHT ונגזרותיו נוטים להיות יותר בעייתים בכל מה שקשור לשיער.
אם יש לך במשפחה נטייה להקרחה אז ללא ספק שתסבול מזה במהלך סייקל כזה, במיוחד בגיל 39.
בנוסף לזה מסטרון בעצמו מונע המרה של טסט לאסטרוגן אז ארימדקס כנראה מיותר, אלא אם הבדיקות דם מראות אחרת.

מעבר לזה נוטים להגיד שמסטרון זה חומר מיותר כי הוא לא אנבולי במיוחד ואת האפקט הויזואלי שלו רואים רק באחוז שומן נמוך.

בקיצור, נפלת על מישהו שמחפש לחלוב ממך כסף ולא הרבה מעבר לזה.

• פותח/ת השרשור
אני מודה לשניכם על התשובות מה כל חומר עושה אני מבין קראתי בהרחבה השאלה דלי היא השילובים האם הסייקל הזה בכלל תקין !האם יש פה נזק כלשהו רוצה לציין שאת החומרים אני לא קונה מהאיש לכן איש לו רווח כספי.כן מדובר באדם רציני שמכין ספורטאים מוכחים לתחרויות בחול..מודה לכם על העזרה ורוצה רק לישון בשקט

• פותח/ת השרשור
אשמח להבין איזה תופעות לוואי במקצועי אני פרמדיק אני מבין מה החומרים עושים בנפרד אבל לא מבין את השילובים .כמו כן נמצא כבר 3 שבועות בתוך הסייקל לא מרגיש שינוי דרמתי במיוחד חוץ מחרמנות יתר ונשירת שיער וגם עור מעט יבש ברגליים וידיים

מחרמנות יתר ונשירת שיער

makes sense
מוזר שאתה לא מרגיש שום דבר בכלל אחריי 3 שבועות, גם אם לא היית מריץ אוראלי היה ניתן לצפות להרגשה שונה כלשהי, אפילו אם במעט.

לגביי תופעות לוואי, ציינת אותן בעצמך. נשירת שיער היא תופעת לוואי מאוד ידועה, במיוחד אם אתה מכניס חומרי dht כמו מסטרון לסייקל (אם כי בסוף הכל תלוי גנטיקה).

למה טורין 5 מג ? מה הטעם ?

למה לקחת שתי נגזרות dht ? מה הטעם ? כל אחת מהן כבר מרסקת את הshbg מה שמייעל את ריכוז הטסט החופשי בדם.

חוץ מזה שפרוויון זה "כמעט" dht טהור במובן מולקולרי ביחס לשאר הנגזרות dht.. הוא מזיין את השיער.

אבל מה שכרגע אתה חווה זו נשירת שיער ולא התקרחות וזה לא בהכרח קשור לסטרואידים בנגזרות dht.. נשירת שיער נגרמת כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי בגוף וזה לא אקסלוסיבי להורמוני האנדרוגן והשיער שנשר יחזור לצמוח שוב.

את ההתקרחות (התכווצות זקיק השיער על הראש) אתה תראה רק אחרי הסייקל, זה תהליך שלוקח זמן... יכול לקחת חודשים אחרי הסייקל. מרגע שהקולטנים האנדרוגנים קולטים הורמונים אנדרוגנים, בין אם פוטנטים כמו dht ובין אם פחות אז מתחיל תהליך של דלקתיות בזקיק השיער מה שגורם להתכווצות הזקיק.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית