הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט ארוך ובולדנון

The runner

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי חברים.
אני כבר חודשיים וחצי על טסט ארוך ובולדנון של חברת vertex.
רואה שיפור אבל מאוד מזערי.
לא יותר מדי שונה מזה שהייתי על טסט בלבד.
המטרה שלי הייתה להעלות מסה באופן משמעותי יותר.
לוקח פעם בשבוע 2cc.
חפשתי מסה גדולה יותר
(בהנחה שהתזונה שלי מעולה)
אז קודם כל קראתי פה הרבה שמדברים על ננדרולון ושהוא נותן שינוי משמעותי במסה ביחס לבולדנון.
מה דעתכם?
דבר שני…
יש אפשרות לעבור לננדרולון ולהפסיק עם הבולדנון תוך כדי סייקל?
כי אני דיי בור בעולם הזה.

כמה מג שבועי יוצא לך לתת עם בולד? זה חומר עם אסטר מאוד ארוך עד שמתחילים להרגיש אותו...וגם אל תצפה לניסים ונפלאות עם בולדנון...

• פותח/ת השרשור
אני לוקח 1cc טסט + 1 cc בולדנון.
פעם בשבוע.
אני צריך לעשות אחרת?
ואגב אני מחפש את החברה הזו הבנתי את שהיא מומלצת. אם יש לכם דעות עליה או חברה אחרת שאוכל לחפש.
הספק שלי נעלם :/

קבצים מצורפים

• C2A245DD-67C6-4FD4-A00F-7053A61783BB.jpeg
    C2A245DD-67C6-4FD4-A00F-7053A61783BB.jpeg
    KB 156.6 · צפיות: 114
Cc לא אומר לאף אחד פה כלום
אתה צריל להגיד כמה מג חומר פר שבוע ותנסה להחליף ברנד מדי פעם רק כדי להיות בטוח שהחומר שאתה עובד איתו לא מדולל

• פותח/ת השרשור
1cc = 1ml
Cc לא אומר לאף אחד פה כלום
אתה צריל להגיד כמה מג חומר פר שבוע ותנסה להחליף ברנד מדי פעם רק כדי להיות בטוח שהחומר שאתה עובד איתו לא מדולל

תן המלצה לחברה טובה..
בעבר הייתי רק על טסט של חברת סיגמה שמצד אחד נתן תוצאות מעולות מצד שני יצא לי אקנה בצורה מוגזמת שבחיים לא היה לי אקנה

1cc = 1ml

תן המלצה לחברה טובה..
בעבר הייתי רק על טסט של חברת סיגמה שמצד אחד נתן תוצאות מעולות מצד שני יצא לי אקנה בצורה מוגזמת שבחיים לא היה לי אקנה
השתמשתי בורטקס בעברי...יצאתי מרוצה קשה כבר להשיג אותם אבל...בכול אופן יש זנקו יש הילמה נחשבות חברות טובות מה שכן אציין שבאופן אישי לא יצאתי מרוצה מהילמה אבל יש להם מוניטין טוב...ואין לך מה לתת זריקה עם 250 מג שבועי בולד ולצפות להרגיש/לראות משהו...מי מדריך אותך בסייקל?
אני לוקח 1cc טסט + 1 cc בולדנון.
פעם בשבוע.
אני צריך לעשות אחרת?
ואגב אני מחפש את החברה הזו הבנתי את שהיא מומלצת. אם יש לכם דעות עליה או חברה אחרת שאוכל לחפש.
הספק שלי נעלם :/
רגע מה זה פעם בשבוע? אתה לא מפצל זריקות?

• פותח/ת השרשור
מדריך עייף במיוחד חחחח

בשביל זה אני פה
השתמשתי בורטקס בעברי...יצאתי מרוצה קשה כבר להשיג אותם אבל...בכול אופן יש זנקו יש הילמה נחשבות חברות טובות מה שכן אציין שבאופן אישי לא יצאתי מרוצה מהילמה אבל יש להם מוניטין טוב...ואין לך מה לתת זריקה עם 250 מג שבועי בולד ולצפות להרגיש/לראות משהו...מי מדריך אותך בסייקל?

רגע מה זה פעם בשבוע? אתה לא מפצל זריקות?

לא, רק פעם בשבוע
עדיף לפצל לפעמיים?
אתה מלחיץ אותי , שאני לא אעשה לעצמי נזק.
אמאלה חחחח
אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי לגבי זה? אשמח

מדריך עייף במיוחד חחחח

בשביל זה אני פה

לא, רק פעם בשבוע
עדיף לפצל לפעמיים?
אתה מלחיץ אותי , שאני לא אעשה לעצמי נזק.
אמאלה חחחח
אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי לגבי זה? אשמח
תשמע סליחה אבל אתה פשוט לא יודע מה אתה עושה זה חוסר אחריות אתה תזיק לעצמך...מה עם פיסיטי תכננת בכלל?

לא, רק פעם בשבוע
עדיף לפצל לפעמיים?
פעם בשבוע רק 1ML ?! לפי מה שאני מבין כאן, אתה מכניס 250 מכל חומר בשבוע.
זה מינוך נמוך לפי דעתי(נכון, יש כאלה טוענים שזה מספיק אבל לדעתי לא)
אני פחות מבין בבולד כי לא לקחתי אז לגבי טסט אני חושב שתעלה לפחות למינימום 350 או פחות כאב ראש - 500 בשבוע(מחולק לפעמיים בשבוע)

חחח מה חשבת שיצא מ250 אנטט ו250 בולד
בולד מאוד "עדין" אני על 1 גרם
14 שבועות רק אחרי 10 התחלתי להרגיש
אתה יכול לקחת 250 אנטט ודקה 250 ותראה תוצאות
אבל בולד 250 חכם זה לא

בניגוד לחומרים אחרים בולד מספר מחקרים בבני אדם.
מעניין אותי למה דווקא מינימום 750? למה לא מינימום יותר?
ולמה זה לא מגיע עם התייחסות לטסט?
זה שהאסטר מאוד ארוך לא אומר שצריכים להפגיז את המינון.

בניגוד לחומרים אחרים בולד מספר מחקרים בבני אדם.
מעניין אותי למה דווקא מינימום 750? למה לא מינימום יותר?
ולמה זה לא מגיע עם התייחסות לטסט?
זה שהאסטר מאוד ארוך לא אומר שצריכים להפגיז את המינון.
אישית זה המינון שאני רואה תוצאות איתו ...הייתי על בולד 500 לא הרגשתי טוב כמו שמרגיש ת750...ואצלי אני מריץ גם 750 טסט הוא פשוט במינון שווה לטסט...וזה לא קשור לאסטר בולד הוא יחסית חלש מה שאני מרגיש איתו זה שהוא תורם למראה שריר ווסקולריות מסויימת ..הבחור יכול להתחיל ב500 אבל ממה שאני ניסיתי פחות הרגשתי בולד במינון הזה...

אישית זה המינון שאני רואה תוצאות איתו ...הייתי על בולד 500 לא הרגשתי טוב כמו שמרגיש ת750...ואצלי אני מריץ גם 750 טסט הוא פשוט במינון שווה לטסט...וזה לא קשור לאסטר בולד הוא יחסית חלש מה שאני מרגיש איתו זה שהוא תורם למראה שריר ווסקולריות מסויימת ..הבחור יכול להתחיל ב500 אבל ממה שאני ניסיתי פחות הרגשתי בולד במינון הזה...
אפילו גם 1 גרם ומעבר
כן נותן מראה וסקולרי ומסייע לעלות במסת השריר
אבל שוב לא ברמה של דקה/טרן
שם אפשר לקבל גם מ 200 ו250 מג לשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית